מיכאלה המכוערת!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif

יש לך עוד בדיחות בהוסף
זה מצחיק אותי
אפשרת כהן

תגיד רוצה מכות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אפרת כהן היא מהממתתתתתתתתתתת שלא תעז לומר משהו רע עליה
היא מדהימה
והיא משחקת מושלם!!! ולא יכלו למצוא מישהי יותר טובה ממנה!!! תרגיעעעעעעעעעעע

לכל מי שאמר שאפרת מכוערת-כנסו../images/Emo70.gif

אוקיי אתם כ-ל כ-ך טועים שאין לכם מושג בכלל!!!! אפרת כל כך מהממת
שזה פשע לומר שהיא מכוערת!!! היא אפילו לא קרובה להיות מכוערת! אפילו לא קרובה! תסתכלו עליה טוב טוב ותראו כמה שהיא מהממת היא פשוט מדהימה היא מושלמתתתת אפרת=שלמות
למי שאומר שהיא מכוערת אין לי מושג מה עובר לו בראש אבל זה בטח לא משהו טוב

לכל מי שאמר שאפרת מכוערת-כנסו../images/Emo70.gif

אוקיי אתם כ-ל כ-ך טועים שאין לכם מושג בכלל!!!! אפרת כל כך מהממת
שזה פשע לומר שהיא מכוערת!!! היא אפילו לא קרובה להיות מכוערת! אפילו לא קרובה! תסתכלו עליה טוב טוב ותראו כמה שהיא מהממת היא פשוט מדהימה היא מושלמתתתת אפרת=שלמות
למי שאומר שהיא מכוערת אין לי מושג מה עובר לו בראש אבל זה בטח לא משהו טוב

טחחחחחחחחח לאאאאאאאאא

אפרת כהן שחקנית מושלמת!! תחשוב כמה קשה לה לשחק שתי דמויות שונות לגמריייי מיכאלה רעה כזאת ואסי כזאת מתוקה זה ממש קשה והיא עושה את התפקיד שלה פשוט מושלם!!!!!! ממש ממש ממש (אבל ממש) לא גרוע!!! והיא גם מהממת היא פשוט כל כך יפה
סתכל טוב טוב עליה ותראה מה שכולם פה רואים
שלמות

צודקת מסכימה איתךךךך

מי שאומר שהיא מכוערת יכול ללכת להז....ולחזור עם קבלה די כבר סתם רוצים להציקקקקקקקקק היה נחמד היה נעים עכשיו עופו לי מהפנים יאללה יאללה סתם משחקים אותה אז זהו שלא לא מצחיק!!!!

היית מ~ת~ה!!

את וזה שפתח את ההודעה--->משפט אחדדדדד עדיף שלא תפתחו את הפה ויחשבו שאתם טיפשים מאשר תיפתחו אותו ותוכיחו את זה!!!! קחו ללבבבבבבבבבבבבבבב כולם אומרים שהיא יפה מאיפה צצתם שהיא מכוערת!??!??!!?!?!?!?!? היא לא מכוערתתתתת

angel love2

New member
מיכאלה המדהימה

מה את מטומטמת?! מיכאלה מדהימה!!!!!! אםיש לך בעיה איתה אז אל תראי את התוכנית!!!! אני גם רוצה לצייןשאפרת כהן(מיכאלה)היא שחקנית מעולה!!!!

3464

New member
חה! בואנה אתה חוסר..!!!

אפרתי (ולא מיכאלה, למתקשים..) היא השחקנית הכי יאפה בעולםם!!! תמצא לי מישי יותר יאפה ממנה, היא פשוט מושלמת!!! היא חמודה היא מוכשרת היא זמרת, שחקנית מה עוד אפשר לבקש היא הכי מדהימה שיש!!!!!!!! אל תדבר שטויות... פשוט... אתה פשוט ילד חסר.. מוח, טעם ועוד הרבה דברים..! אז לך תספר למישהו אחר ת'שטויות האלו! ותחשוב מה שאתה רוצה אני יודעת שהיא מושלמת וזה מספיק לי ;)

nataliloshka1

New member
היית מת!!

אפרת כהן היא מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!אתה מבין???????!!!!??!?
וזה ממש ד-פ-ו-ק מצדך לחשוב שצריך להחליף אותה!!-לא צריך תאומות דווקא-ו"הרבה יותר יפות"?מה זה?אפרת כהן היא מדהימה!!-עוד לא ראיתי מישהי יות יפה ממנה!!!

../images/Emo46.gif

אתה קוף!! ואי היה אפשר למצו מישהו יותר טוב מאפתוש לתפקיד הזה!!זה תפור עליה!! והיא ממש יפה!!

shany tz8

New member
מה אתה דפוק?!?! רוצה מכות???

היימ מ-ת!!!! אפרת כהן היא הדבר הכי מושלם שקיים בעולם הזה!! שמעת אןתי?!?!? עוד לא ייצרו אחת כמוה.. היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה. היא הכי יפה בעולם יותר מכל מלכות היופי.. אין אין אין היא י-פ-ה (בדיוק ההפך מקופה!) לדעתי... אתה פשוט לא מכיר אותה! כיי.. אם באמת היית מכיר אותה לא היית רושם "מיכאלה השחקנית הכי.." היית פשוט יכול לרשום אפרת כהן!! אז.. מה שיש לי להגיד לך זה שלפני שאתה פותח את הג'ורה שלך תדע מה אתה אומר בכלל אוקיי?! תזהר (מאוד מאוד) לפני שאתה מדבר עלייה רעות כי אני לא אסכים לכך! על אפרת לא יורדים בח-י-י-ם. מובן לך?!?!?
אפרתו'ש הבת-אדם הכי מושלמת עלי אדמות
שנשן
אפרתו'ש

HaDaRoSh

New member
חחח יוו זה הבוקר הכי מצחיק שהיה לי

אי פעם! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד בדיחה לאוסף טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי *לא נושמת**נחנקת* אין אוויר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדר! תנשמי! תשלטי בעצמך! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכוערת!! חחחחחחחחחח שייה קופה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני מפסיקה פחחחח

חחחחח צחוקים משו מזה מצחיק קראו...

היה כתוב ואני מצטטת משו שאפרת אמרה: "...כשהלכתי לרקוד...קיבלתי מחמאה קצת משונה. פתאום בשיא הטראנס התקרבו אלי שתי בנות ואמרו לי:'את לא בדיוק השחקנית הכי יפה, אבל את השחקנית הכי מדהימה'. במשפט הזה היה עלבון אבל הייתה גם מחמאה". עיתון לאישה 7.6.04

למעלה