מיכאלה המכוערת!!!

חחחחחחחחחחחחח נזק !!

*לא נושמת**נחנקת* חחחחחחח עוד נשמה הלכה לעולמה ! מסכנה
מזכיר לי את אותו יום עם אפרת מכוערת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה ענק חחחחחחחחחחחחחחחח חסר חיים

HaDaRoSh

New member
חחח דיי זה היה קטע קרוע!!!!!!

שיווו אני עדיין צוחקת פחחחחחחחחחח
הנשמה
*משתדלת לא לאבד יותר מדיי נשמות*

mifi

New member
יוווואוווווווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תגידו אנשים, אתם לא שמים לב שמשו לא בסדר בבנאדם??? מישו פה בכלל מכיר אותו? אני לא גם כי לא הייתי פה כמה זמן, אבל בחיים שלי לא ראיתי אותו פה. אני במקום כולכם וגם בעצמי לא נפגעת בכלל מהיצור הזה שהוא בטח איזה ערס קטן, קופיף ומסטול שמנסה להרוס לאנשים את המצב רוח בגלל הפרצוף הדוחה שלו. נראה לכם שהוא רואה מיכאלה? הוא סתם רוצה שכל האנשים שאוהבים מיכאלה יתעצבנו. והוא מצליח. אז אני במקום כל אלה שכן אוהבים את אפרת המדהימה, שעוד לא ראיתי שחקנית כמוהה, הייתי מתעלמת ממנו לחלוטין!!! ככה הוא זה שמקבל ת'קריזה שאף אחד לא שם עליו ואף אחד לא מתעצבן-או מראה שהוא התעצבן לפחות. אתם לא חושבים שזו הדרך הכי טובה להתנהג אם כל מיני יצורים שמגיעים לפה-וכבר ראיתי כמה כאלה-במטרה להרוס את הכיף לכל מי שמת על הסידרה??? ת ת ע ל מ ו ! ! !

perfecta

New member
אתה כנראה חולה בראש...

אפרת היא השחקנית הכי יפה...יש לה יופי נעים מאוד.......היא יפיפייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בן-אדם, תסתכל שוב על אפרת....ואם אתה עדיין ממשיך עם הדעה הסתומה שלך ....לפחות אל תנסה לעצבן אנשים ואל תפתח הודעה חדשה עם נושא כזה!!! מסכימים איתי????

אנשיייייים תקשיבו!!!!../images/Emo80.gif

אני ממש מאוכזבת מכם....אבל ממש!!!!!!!! ככה אתם מקבלים בפורום אנשים מוגבלים????? שיים און יו....ביג טיים!!! הבן אדם פשוט עיוור זה לא אשמתו....אתם חושבים שהוא בחר להיות מה שהוא???
תרמו עוד שקל כדי שגם יוסי קדוש יוכל לראות שוב חחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם...אבל אתם חייבים להודות שמי שלא רואה את היופי של אפרת
הוא פשוט.....

ילד דפוק

אתה קוף!! או שאולי אתה דפוק, או אולי עיוור!!! רוצה
אפרת היא השחקנית הכי יפה בעולם
ואתה הילד הכי דפוק בעולם!!!!!

ניקולBLU

New member
הוא הביע דיעה!

תתביישו לכם! לקלל אותו על זה שאמר מה שהוא חושב?! חוצפה! זכותו לחשוב מה שהוא רוצה! יופי הוא עניין של טעם! לטעמי מיה היא הכי יפה בסדרה, ל-ט-ע-מ-י. ואם בא לכם לקלל אותי על זה-תעשו מה שאתם רוצים. אם הוא לא מכבד מספיק את הפורום בשביל לקלל שחקנית-למה אתם עושים את זה גם כן?! את לא יותר טובים ממנו תסלחו לי! ואני מדברת רק על מי שהחזיר לו בקללות והעלבות,כמובן.

ירדנדן

New member
נקרעתי ממך יוסי!

מיכאלה מכוערת????אפרתוש מכוערת???אמא שלך מכוערת!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עומריקי

New member
חחח lol קרעת אותי../images/Emo85.gif

אפרת כהן מכוערת?! ההית מת היא הכי יפה בארץץץץ אתה קנאי .....

ניקולBLU

New member
לא השכלתם הא?

חבל....לרעתכם לא לרעתי.... תחיו אתם עם עצמם חחח בעייתכם... אני ניסיתי. ורק שתדעו-אני בטוחה שאפרת לא הייתה מרוצה אם הייתה יודעת שככה "מגנים" עלייה.אתם לא צריכים "להילחם" בשבילה-אתם לא חברים שלה ולא ההורים שלה... ***"הייתם מתים"***- כמו שאתם אומרים

למעלה