מיישר זרם להונדה -

אוהבותה

New member
מיישר זרם להונדה -

היי, יש לי CH במצב ממש טוב, אני מטפל במוסך מרכזי ואני מאוד מבסוט מהמצב שלו. אממה, המחירים ק-ו-ר-ע-י-ם לי את התחת ! גם חלקים מקוריים, גם מע"מ, וגם עבודה, וזה יוצא ממש הרבה בכל ביקור אצל הרופא לטיפולים תקופתיים ותיקונים קטנים. אתמול הייתי צריך להחליף את המצבר המקורי, אחרי 6 שנים (!!!) ובאותה הזדמנות, ה"רופא" בדק לי את מיישר הזרם. מסתבר שהוא גמור ומעביר 15V במקום 13V מקסימום. הבעייה היא שמיישר זרם מקורי עולה 750 שקל
לא כולל מע"מ
קיבינימאט, אם הייתי יודע שחלפים של הונדה כל כך יקרים הייתי קונה איזה פיור מעפן ועושה לו הדבקות על הדבקות. יש למישהוא רעיון איך אני משיג מיישר זרם פחות יקר, אמין (הכוונה למקורי, אני מבין) ואולי בלי מע"מ ? תודה- יניב.

קרוע לו התחת....

חביבי, אם היית קונה קטנוע אחר - היית מחליף בשש שנים שלושה קטנועים, לא מצבר ומיישר זרם....

כר דשא

New member
ליישר להונדה ת'זרם

יש הרבה מוסכים מורשים (מוסמכים ע"י היבואן) לטיפול בהונדה. לרובם יש יותר נסיון פרקטי ממוסך היבואן, במיוחד כשמדובר על כלי נפוץ כמו ה CH. המלצה אישית, תנסה אצל: ניב, מוטורד או אופנועי השרון לרשימה מורחבת של מוסכים

CBRRRRRR

New member
../images/Emo4.gif לא בדיוק מורשים

רשימת מוסכים זה נחמד, אבל רובם אינם מורשים של הונדה. במיוחד הונדה שכמעט ולא נותנים הרשאות למוסכים אחרים. אגב, הייתי מוריד מרשימת המוסכים שלך את השם של גיל החשמלאי ז"ל, ולו מפאת כבודו (מעבר לעובדה שהמקום לא תפקד מזה זמן).

כRובי

New member
הקטנוע כבר הוכיח את עצמו

(אתה בעצמך אמרת שמצבו טוב) חשבת אולי להחליף מוסך?

כRובי

New member
גם מוסך פחות יקר יכול לטפל הייטב

בקטנוע. זה שהקטנוע במצב טוב תלוי מאוד בבעלים שלו :אופן שימוש , הקפדה על טיפולים בזמן וכן הלאה..אין ספק שמוסך טוב , יטפל טוב אבל הוא לא תמיד חייב להיות הכי יקר כדי לעשות זאת

מוסכים

זה דיון מאד מעמיק ועם הרבה יותר משתי פנים.... מוסך צריך גם להתפרנס בכבוד - לא להפסיד כסף כדי שכוווווווולם יהיו מאושרים - חוץ ממנו.... כמו שנאמר - אין ארוחות חינם

אוהבותה

New member
תראה,

זה עניין של היסטוריה. קניתי את הצעצוע מחולה נפש שדאג לשטוף אותו פעמיים בשבוע, ולהחליף לו שמן כל חצי מהזמן הדרוש .... הבן-אדם שמר את כל היסטורית הטיפולים שלו שבוצעו במוסך מורשה של הונדה ("צדוק" בלבנדה). אני מעוניין לשמור על ערך הצעצוע, ז"א ביום המכירה אני מראה את כל הקבלות והן באות ממוסך מורשה, שמכיר את האופנוע, ושמופיע לו במחשב עם פרוט קילומטרג' וטיפולים. נכון, זו קצת פדנטיות, אבל בסוף היום זה יכול להיות הבדל של 2000 ש"ח במכירה - הבדל בין CH טחון מהתחת ל CH שמור היטב. וזה חוץ מהעובדה שאני שונא אבל ממש שונא לבקר במוסך כל יומיים. אני שומר על רמת הטיפולים ולכן אני משלם הרבה. אבל 750 ש"ח לא כולל מע"מ למיישר זרם מזד**ן שכתוב על הקופסא שלו שאין עליו ביטוח לשנייה ???
מה אני משולם ריקליס ? הקוצור, יש למישהוא שם של מוסך שמטפל ב CH וששם אולי אני מצליח להשיג את החלק ביותר זול ?

למעלה