מיישההוו??

../images/Emo28.gif../images/Emo27.gifתודה אדווה סופסוף משו..

טוב על יס היום
תודה לך.

yaki123

New member
אבל היא לא בספרדית ../images/Emo3.gif.. אה וגם..

אתם תפסידו את המושלמים ביצפאןןןןן.. במסך ענקקקקקק.. לא כמו סירטון שיהיה באינטרנט במסך המחשב שלכם.. אנחנו רואים במסך ענקקקקקקק..
חחחח.. מצטעררר.. גם את גירית אותי..

מזיז לי תחריץ../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

יצפאן+גיא פינס רולזזז
שלא נדבר על טלנובלה בע"מ ואקזיט

ווואו....חחחח לנו תמיד יש עידכונים

על המושלמים שמגיעים לארץ בשידור חי!!!!!!!!!!!! גיא פינס... ולא במחשב..חחחחחח וכמובן שהיה את מיכאלה ועוד...

חחחח.. אז מה..

אחרי שבת דודה שלך תקליט לך ותראי את זה את תעבירי לי ואז אני יראה חחחח!!!! (מי שלא מבין אני וצליל לומדים יחד אבל גרים בקיבוצים אחרים) ו....... פלור ,תדעי לך שבשבילך אני קם כל בוקר רק בשבלך אני קיים!!! ואני מת על הטו טו טו טו טו... שלך!!! (החיקוי של הטלנובלה המקסיקנית..)

אל תהיי שובבה!!!

אוף איך בא לי המורדים עונה 3!! דוגרי אחים שלי תגידו לי מה אתם מעדיפים המורדים או פלוריסיינטה?
וואי אני הולך לשמוע את הדיסק של "סימנים" איזה מגרה זה?

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאת הדיון הפרטי שלכם

תעבירו במסרים.

אל תהיי שובבה!!!

אוף איך בא לי המורדים עונה 3!! דוגרי אחים שלי תגידו לי מה אתם מעדיפים המורדים או פלוריסיינטה?
וואי אני הולך לשמוע את הדיסק של "סימנים" איזה מגרה זה?

../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif../images/Emo54.gifת'אמת../images/Emo26.gif

יש לי ייס בבית והוט בכרטיס טיוי... ייס אוכל את הוט.. אקזיט וטלנובלה בע"מ זה ממש שטויות צפיתי בזה איזה פעם או פעמיים ופשוט התאכזבתי מעצמי שבכלל צפיתי בזה
גיא פינס סבבה אבל גם יצפאן ירד בזמן האחרון ויש דיבור שהוא עובר לייס.. ביס יש השיר שלנו
שאין לזה ולא יהיה לזה מתחרים.. הוט סתם קקה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifתאמת..

יס ממש עומדת על פשיטת רגל.... לרוב האנשים בארץ יש הוט... כל האנשים שביס כרגע זה רק בגלל השיר שלנו ופרוייקט Y... עוד סיבה לפשיטת רגל הזו זה בגלל היס מאקס הזה שהם עשו שרק עשירים קונים את זה וזה עלה ליס המון כסף לעשות תמכשירים האלו... תאמת פעם יס היו אימפריה אבל כשמתב תבל וערוצי זהב התאחדו הם היו אימפריה...

למעלה