מייק לתשומת לבך... מחר אני והכיתה שלי נהיה בראשל"ץ יום שדה, קבל אותי בברכות
F fclubber New member 14/1/03 #1 מייק לתשומת לבך... מחר אני והכיתה שלי נהיה בראשל"ץ יום שדה, קבל אותי בברכות
P psy string New member 15/1/03 #6 מי מבריז!?!??!?! כנס כנס אולי אצלכם לא מבריזים אצלנו המורה לשלח כזה מטורף אפילו המנהל מפחד ממנו אני רציני אצלנו זה מבאס כולם באים לימי שדה הולכים כותבים משתעממים ושוב הולכים כותבים ומשתעממים... כוס אמא שלך אבשלום(המורה לשלח הבן זונה שלי)
מי מבריז!?!??!?! כנס כנס אולי אצלכם לא מבריזים אצלנו המורה לשלח כזה מטורף אפילו המנהל מפחד ממנו אני רציני אצלנו זה מבאס כולם באים לימי שדה הולכים כותבים משתעממים ושוב הולכים כותבים ומשתעממים... כוס אמא שלך אבשלום(המורה לשלח הבן זונה שלי)
R RiCh RaCh New member 15/1/03 #7 חחח הוא גם בטח מזיין אותכם בציונים אם לא מגישים לו עבודות חחחחח קיצר עבדו עלינו כיתה ט אמרו בלי שלח אין לנו תעודת בגרות מלאה כן בטח פחחחחחחחח
חחח הוא גם בטח מזיין אותכם בציונים אם לא מגישים לו עבודות חחחחח קיצר עבדו עלינו כיתה ט אמרו בלי שלח אין לנו תעודת בגרות מלאה כן בטח פחחחחחחחח
F fclubber New member 17/1/03 #9 חחח חכה תראה את המדריך שלנו לשל"ח חוץ מזה יש לי שמונה שעות ביום רביעי אז עדיף יום שדה