מייק טייסון

shonshon5

New member
החתימה שלו מזכירה לי את זו של

עדי ז´ורבין, הבעלים של "אובייקטיבי", שמחרטטים לנו את השכל ובטוחים שהם יודעים יותר טוב מכולם עם איזו אבקת כביסה הכי כדאי להכין מרק שעועית. אז הוא חותם על הדוחות שלהם. מנכ"ל, לא? והחתימה שלו דומה לזו של טייסון. מזכירה גרף של בדיקת א.ק.ג. לחולה עם דופק של 400/200... אה, רציתי לציין שבניגוד לכל התחזיות השחורות על מצבנו הכלכלי, מדיני, בטחוני וכדומה, אז דווקא ודווקא - כן יהיה השנה פברואר מיד אחרי ינואר. והוא אפילו קיבל פיקוד לפני כ-20 דקות. מה שמחזיר אותי לאמונה האתאיסטית בקהלת. איש חכם ונדיר. אם לא היה הג´וב שלו תפוס, היה ממש מתאים לי להיות הוא. במיוחד שטובות ההנאה מהדיקטטורה של בוגי מתמהמהות באופן מתמיה ומדאיג. ובאיחולי פברואר סביר לכולנו, אפרוש לעיין קמעה ב"עליסה בארץ הפלאות". אבי

Druyanizem

New member
שלום אבי

קודם כל... בקשר לטובות... אתה יודע אני קודם כל צריך לעלות לשלטון וכאלה... אםאתה חכם אתה תחכה :) בכל אופן... ובלי ש-ו-ם קשר... (אם עטרה מסכימה כמובן) אני מזמין אתכם לחזות ביצירת המופת שלי ושל חבר שלי (AKA: Hackmachine). הלא הוא כריכת ספר המחזור של בית הספר שלנו... בתקווה רבה שיקבלו אותה!! ביי ביי.... הולך לישון

Druyanizem

New member
רוב בקרדיט מגיע ל

hackmachine... הוא הצייר... אבל אני איש הרעיונות וגם הבימאי...
לפחות משהו....

עטרה ב ט

New member
אבי, כמה תהיות...................

1. אליס בעברית או באנגלית ? כי, באנגלית לא קשה ויותר שווה
2. קוהלת? אתיאיסט? קראת עד הסוף או עזבת באמצע? המסקנות של כל המסקנות שהוא מלאה את הקורא בהן, או ליתר דיוק, המסקנה, היא שתכליתו היחידה של האדם בעולם הוא לשרת את אלוהים ! הידעת?

shonshon5

New member
עזבי.. יש לי תהיה בסיסית אחת..../images/Emo10.gif

...אבל אין לי עניין לדון בה. ועתה נשוב לתהיותייך, אחת לאחת: תהיה 1: בעברית. תהיה 2: עזבתי באמצע, כי בדיוק התחיל המשחק, אבל הבנתי את הפרינציפ עוד הרבה לפני, במעמד קבלת תורה. אבל, עזבי... מחר הדרבי!

אריק!

New member
וואלה מעניין.

העוצמה הולכת ומתגברת, בתנועות המטוטלת האנכיות, ככל שהיריב מהווה אתגר משמעותי יותר לנצחו. וגם בעליה - להעפיל לפסגה ותהילה. ואולי כבש בכוח את השחרחורת ההיא לא כל כך מתוך דחף מיני בלתי נשלט כמו שלא היה מסוגל לעכל הפסד/סרוב, כאילו מקנטרת ´אתה יכול לקפוץ לי´ והוא: ´אני אראה לה´. מצד שני, קוים דקים יותר, אילולא היינו יודעים במי מדובר אולי עוד היינו חושדים שהוא מחליף מהלומות מילוליות עם יריביו. ניתן היה לצפות לקוים עבים, מגושמים ופרימיטיביים, כוחניים ברמה לא מתוחכמת. האם זו מטאמורפוזה ? יש למישהו הסבר ? אבי, באמת מזכיר את ההוא ז´ורבין שחתימתו מתנוססת על כל מחקר "אובייקטיבי". מותר לפקפק עד כמה אובייקטיבית חתימתו של זה שמצהיר "אובייקטיבי" חוץ מזה שתהיה שבת שבת לכולם. אריק.

astral tal

New member
ניסיתי למצוא סימבוליות בחתימה

ושמתי לב שהחלק האחרון שלה כאילו מהווה צורה של קילשון כזה כמו של השטן... כאילו הוא בא לשפד את יריביו אוליי ? בכל מקרה האופי הכללי של החתימה משקף אדם אינסטינקטיבי שנשלט על ידי רגשותיו ומבטא אותם באופן חופשי וספונטאני - אם כי ! אני חושב ש... שאם עושים הקבלה מוחשית לאופן שבו מתנהלים חייו והסגנון הכללי שלהם - אז רואים שיש התפרצות בהתחלה שהיא פראית ולא נשלטת ואז היא מוחנקת לזמן מה -ולוו דווקא נעצרת - אלא נהיית יותר מרוכזת ואז מתפרצת שוב בבת אחת בצורת הקילשון (הקרב) לגבי הקווים האלגנטים כביכול - איני מסכים לגבי הסטיגמה שמתאגרפים ככלל הם פרמיטיבים או מה שלא יהיה - מעטים מהם אפילו מבריקים מבחינת דרך החשיבה שלהם והאופן שבו הם תופסים דברים... ספציפית לגביי מייק טייסון - הוא לא מבריק כלל וכלל, אבל יש בו תכונות מסויימות שנרכשו אצלו ממאמנו לשעבר שמת ושגם שימש כאביו באותה תקופה על כן אכן יש לו חשיבה ודרך תפישה שנרכשה אצלו מאביו כביכול אשר יכולות להשתקף בקווים האלגנטים של חתימתו. לאביו\מאמנו - הייתה דרך חיים שלמה ופילוסופייה שאותה השתדל להשריש במייק טייסון באופן אינטנסיבי - בשביל שבין השאר לא יהיה נשלט על ידי הסביבה שלו. איני חושב שהיא הושרשה בו מספיק - עובדה שלאחר מות מאמנו אישתו ואמרגנו גזלו ממנו את כספו וגרמו לו להתאגרף כמו חמור למען טובתם והאינטרסים האישיים שלהם. בכל מקרה בלי להיכנס יותר מידי להיסטורייה שלו - הייתי מסכם שמייק טייסון אינו פרמיטיבי אלא יותר אמוציונלי ונשלט על פי העקרונות של פחד והנאה. הסביבה שלו חשה זאת אצלו ומנצלת את כך. אני תופש אותו כאדם שמצד אחד ניתן להערצה, אך מצד השני, שבשבילי אישית יותר דומיננטי - נתון לחוסר הערכה משעוות בשל אופיו הנתון לשליטה ואוליי באמת כשאני חושב על זה מה שציינתי כאן משקף פרמיטיביות מסויימת. הבנאדם לא אינטלקטואל זה בטוח.

astral tal

New member
תיקון טעות

הכוונה לכך שאישתו ואמרגנו גזלו ממנו את כספו לאחר מות אביו לא ששלושתם מתו כפי שיכל להתפרש מאופן כתיבתי את כך בהודעה הקודמת

למעלה