מייק ב-Nisei Week Japanese Festiva
מייק שינודה היתארח כאורח כבוד בפסטיבל Nisei Week Japanese Festival שנארח בלוס אנג'לס בטוקיו הקטנה. הנה הכתבה וכמה תמונות
הכתבה: פסטיבל ה-Nisei Week ה-65 שנערך מדי שנה בטוקיו הקטנה שבלוס אנג'לס, על מנת לשמר את התרבות של הקהילה היפנית באל.איי, אירח ביום ראשון (14.8) את מייק שינודה מלינקין פארק, שהוא כידוע חצי יפני. מייק זכה לכבוד להיות אחד מראשי המצעד בתהלוכה מרשימה כחלק מהפסטיבל שייערך בין התאריכים 13-21 לאוגוסט. הפסטיבל השנתי של הקהילה היפנית בארה"ב התקיים בפעם ה-65, ב-14 באוגוסט, בטוקיו הקטנה. בתהלוכה שהשתרעה על פני מספר רחובות בלוס אנג'לס השתתפו קבוצות מקהילות שונות, בתי ספר, נציגים מ-Nagoya, וגם חברי קהילה מהוואי, סן פרנסיסקו וסיאטל. השנה אורח הכבוד של הפסטיבל היה חבר להקת הרוק לינקין פארק, מייק שינודה. "זה חשוב לכבד את הקבוצה הזאת בקהילה, אלה שתרמו מעל ומעבר לטוקיו הקטנה. ועל מנת להכיר באלה שמייצגים חלק שונה בקהילה" אמר יאאטו טאמורה, נשיא ה-Nisei Week Foundation. "אנחנו שמחים לארח אנשים כמו France Hashimoto, Col. Young O. Kim, David Ono and, ומייק שינודה. שמראים כמה הקהילה עשירה ומגוונת. כמו כן אנחנו מעודדים את כולם לבוא לתהלוכה בשביל הכיף." כדי לגרום להכרה של הפסטיבל לקהל חדש, מייק שינודה היה אורח הכבוד של התהלוכה. שינודה ביקר בבית הספר לאומנות ועיצוב, וגילה שלשלב בין מוזיקה ואומנות זה מתיש. כאשר היה צעיר הוא היה מגיע לחזרות עם הלהקה שלו בכל לילה, מה שמאוחר יותר השתלם לו. מכר יותר מ-35 מיליון אלבומים, שינודה ידוע בתור היותו האמ סי והגיטריסט של הלהקה זוכת הגראמי, לינקין פארק. שינודה מאוד נדיב, ובחמש השנים האחרונות הוא החל לחלק מלגות לתלמידים באוניברסיטה בה למד, והחל להיות מעורב בפרויקטים כמו United Way, AIDS Project Los Angeles, Densho, Japanese American National Museum, קרן ה- Arthritis וקרן ה- Make-A-Wish. בשנה שעברה לינקין פארק ייסדו את קרן העזרה לשיקום דרום מזרח אסיה, Music For Relief, וגייסו יותר מ-2 מיליון דולר. כמו כן מייק רשם הודעה ב-LPunderground על הפסטיבל: "Nisei Week הוא אירוע תרבותי שהם עושים כאן בטוקיו הקטנה (לוס אנג'לס). אני ראש מצעד (Parade Marshall), ככה שאני אסע מסביב במכונית ואנופף לאנשים. אני נרגש לעשות את זה, מאחר ואף פעם לא הייתי בתהלוכה. זה צריך להיות כיפי. אם אתם רוצים ליהנות מהתרבות היפנית בלוס אנג'לס, או רק רוצים לבוא ולראות מה זה Spam Musubi או Tofuzilla, בואו בהמוניכם".
מייק שינודה היתארח כאורח כבוד בפסטיבל Nisei Week Japanese Festival שנארח בלוס אנג'לס בטוקיו הקטנה. הנה הכתבה וכמה תמונות