מייק בראנט

מייק בראנט

היי לאנשי פורום מייק בראנט.. אני נערה בת 17וחצי וממש מעריצה את הזמר המוערך של אז.. מייק בראנט.. בן אדם מוכשר,כריזמתי,כובש,חתיך-הורס,עם קול אדיר.. וכמובן עם שירים וביצועים מדהימים.. רק שגדלתי קצת הבנתי למה אימא שלי והחברות שלה אהבו אותו כל כך ועדיין..!! אני נורא מקווה שאנשים ימשיכו לזכור ולהנציח עוד הרבה שנים את הזמר המדהים הזה.. כי באמת אין עוד אחד כמוהו!!!!!! the one and the only שני =]

mike 1970

New member
ברוכה הבאה שני!!!

כבר חשבתי שאנשים יותר לא יכנסו לפורום הזה... אין ספק שמייק אחד הזמרים היותר טובים שאני מכיר... ואני חושב שכולם פה יסכימו איתי... גם מחבריי הקרובים שלא ממש אוהבים את סגנון המוזיקה שאני שומע, מורידים את הכובע מול הכישרון הנקרא מייק בראנט... תשתתפי פה בפורום... דברי פה עם אנשים... יש פה אנשים ממש סבבה... והבנתי שיש פה מפגשי פורום לפעמים, למרות שמעולם לא יצא לי לפגוש פה אנשים... -אורי-

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה שני ../images/Emo24.gif

גם לנו הצעירים (22) יש סיבה לאהוב את מייק ולכן אנחנו כאן ואני מאמינה שדור ההערצה ימשיך ויגדל עם השנים ומייק לא ישכח לעולם.
שבוע טוב, סיגל

היי סיגל..

את לא מאמינה כמה כיף לי לשמוע שיש צעירים כאן בארץ שמתעניינים במוזיקה טובה ובאמנים טובים כמו מייק!! ,אני יכולה לחתום לך שאין כמו המוזיקה של פעם..וכמובן אין כמו מייק ברנט. קצת קשה לי למצוא בסביבה שלי צעירים שאוהבים את המוזיקה שאני אוהבת..הם יותר בכיוון של המוזיקה העכשוית ,שבעיניי היא נחמדה ,לא יותר..ומאוסה אחרי זמן מה.. סוף שבוע מקסים
שני

M i k e s F a n

New member
עשרות צעירים../images/Emo70.gif את מאמינה ../images/Emo35.gif

אני בדיוק כמוך , אני מתחברת יותר לשירים של פעם ובפעם הראשונה כששמעתי את מייק ידעתי שהוא משהו מיוחד במינו.. קולו.. ותשמעי.. גם המראה שלו וסיפור חייו המרגש..
החברות שלי תמיד שומעות ראפ וכאלה.. משהו שאני לא רואה בו משהו מיוחד... האולדייז של פעם לא נמאסים כמו הפופ של היום שאחרי כמה פעמים שאת שומעת. זהו. כבר מאוס. נכון???

היי ../images/Emo24.gif

כל מילה שאמרת כאן כאילו הוצאת אותן מהפה שלי. החברות שלי הרבה יותר מתחברות להיפ הופ ראפ טראנסים..אני אישית לא 'נגעלת מזה' .. אני יכולה להסתדר ולרקוד לפעמים .. נגיד אם אנחנו יוצאות לאיזשהו מקום עם סגנון מוזיקה כזה, מיד אחרי שאני חוזרת הביתה אני שמה את המוזיקה שלי ונרגעת..זה כאילו סם הרגעה כזה. יש במוזיקה של אז קסם ענקי. אני יכולה להתלהב משיר עכשווי אחד ואחרי שבוע אני שוכחת שקיים בכלל שיר כזה. במוזיקה של אז, ובמוזיקה של מייק ,זה אחרת לחלוטין!!
הבנות לא כ"כ מבינות את המוזיקה שאני שומעת... ואצלי מוזיקה תופסת מקום גדול בחיי,הבריחה שלי..והבן אדם היחיד שאיתו כרגע יש לי משהו משותף מבחינת מוזיקה זאת אימא, ואולי בגלל זה אני כזו קרובה אליה נפשית,כמו אחיות.. תמיד קיוויתי למצוא צעירים שמתחברים לסגנון המוזיקה שלי, ועדיין אני מקווה!. כפי שאני רואה פה זה לא כ"כ אבוד .. כייף לי!! ולגבי מייק..הסיפור שלו באמת נדיר, וזה גם גרם לי כ"כ להתחבר ולהעריץ את הדמות המופלאה הזו שלו. אני נמסה שאני רואה את הקליפים ואת סרטוני הוידאו שלו...הפרצוף שלו דורש נשיקה .. הקול שלו שרמנטי וממגנט....הכריזמה והרגש... החוש הומור שלו!! הוא חקיין מצויין ..איזה הפסד:/ ... באחד הסרטונים ביוטיוב הוא מחקה את אלביס,ג'רי לואיס ועוד כמה..שם הקליפ אני חושבת as a joker ...(נדמה לי שבטוח את מכירה)
טוב שמעי ההורמונים משתוללים כאן חחח . סליחה על החפירות הארכיאולוגיות שעשיתי כאן.. מאחלת לך לילה טוב ומקסים,
עם הרבה חלומות שבהם מייק שר לנו שירים יפים עם קולו המופלא.

M i k e s F a n

New member
בדיוק כך ../images/Emo127.gif

כנל גם אני.. אין לי בעיה עם סגנונות מוזיקה אחרים אבל את יודעת.. זאת ההעדפה והאמיתיות שמחפשים בשירים! במוזיקה של פעם יש משהו שגורם לך לרצות לשמוע שוב ושוב את אותו שיר..
המשפחה שלי נהנת מזה...
ובקשר למייק... תגידי לי איזה קליפים יש לך ואשלח לך "חדשים" שעוד יותר ימיסו אותך.. מבטיחה. והוא גם היה מחקה באופן מדהים את ג'רי לואיס ולואי ארמסטרונג במיוחד! פשוט יוצא מן הכלל! המשיכי "לחפור" לנו ככה זה כייף
שבוע טוב Ms. Jean
סיגל

Malka61

New member
שלום שני /tapuzforum/images/emo68.gif

וברוכה הבאה אל הפורום יש כאן רבים מבני גילך שהקימו את הפורום למען המעריצים של מייק אהובנו . האם ראית את הסרט על חייו ?

היי, את הסרט על חיוו של מייק ראיתי והתרגשתי.

ויש לי אותו בנוסף על די-וי-די. אין מילים לתאר כמה התחברתי לבן אדם הזה דרך הסרט.. ודרך אימא שלי גם=] שהייתי קטנה אף פעם לא הבנתי למה היא כ"כ מתלהבת ממנו.. ,שגדלתי קצת הבנתי שיש הרבה ממה להתלהב. עם כל העצבות שבסרט ,והשאלה שלא פתורה עדיין(....) ,זה הוכיח כי האגדה עדיין חייה.. שני.

שלום שני../images/Emo24.gif

הגעת למקום נכון כי פה מעריצים ומנצחים את זכרו של מייק ברנט הגדול מכולם.. איך התחלת להעריץ את מייק? יש כאן אנשים מדהימים אני מקווה שתהני כאן קבלי תמונה של הכוכב שלנו שיהיה לך שבוע טוב והמשך יום נעים שירן

הי,שירן!!! לגבי הערצה שלי למייק.

כל מגיל קטן כבר "ידעתי" מי זה מייק בראנט, האיש ששר את 'לס מואה טמה' ושלאימא יש כ"כ הרבה תקליטים שלו. (מסתבר שלא ממש ידעתי,) וככל שגדלתי יותר,סביב גיל 15-16-14 התחלתי יותר להתחבר למוזיקה טובה,כמו שאימא שלי אהבה ואוהבת,(מסתבר שזה בא מלמעלה)... כבר מאז גיליתי מי זה באמת מייק ברנאט..ועכשיו בתקופה הזו באמת יש לי מושג מי הוא. התחלתי להעריץ ממש את מייק ,עוד פעם,מאימא, שלאחרונה דיברה עליו הרבה..במיוחד כי לפני פחות משנה היה לו יום הולדת 60 היא שמעה לאחרונה הרבה את השירים שלו,ואני ביחד איתה...לאט לאט זה נהפך יותר ל'תחקיר' מצידי,קראתי כל מיני כתבי עיתונות עליו,פרטים שונים לגבי חייו,צפיתי בהרבה סרטוני וידאו על המדהים,ראיתי את הסרט (שזה היה השיא!!) ,והוקסמתי. הבן אדם הזה היה נדיר! ,כל כך מוכשר עם קול אדיר,כבש את הבמה,ואת כל הבנות סביבו גם.. ו זהו מאז שגיליתי את הבן אדם הזה,זה נהיה ממש...כל יום לחוות את מייק בראנט האדיר.. אני עדיין לא מבינה איך אנשים כיום מסוגלים להתעלם ולהביא פעם ב........כתבה על האגדה הזו.. כאן בארץ. אני חושבת שהתקשורת בצרפת יותר מעריכה אותו כיום מהתקשורת הישראלית.. הוא יותר מכל זמר ישראלי שנולד מאז.. והוא ראוי להערכה ענקית.

Kelin

New member
לנורמה גין1 ../images/Emo41.gif

ברוכה הבאה לעולם נפלא הנקרא "מייק ברנט" כאן ובארכיון הפורום תוכלי למצוא את כל החומר שאפשר למצוא על מייק ברנט
הפורום פעיל בקצבו בזכות מייק ולא בזכות סקס ודברי הבל אחרים- אלא עוסק רק בהנצחת האחד והיחיד
נכון סיגל ?

M i k e s F a n

New member
כל מילה בסלע ! טוק טוק!

איזה חוסר מציאות קומוניסטי..עבודה בעיניים לאנשים! פוי! את צריכה לראות איזה תיעודים של הודעות פרישה למינהם יש לי.. ממש פיצול אישיות ! מסכנים הם לא סובלים אחד את השני וצריכים להיות צבועים.... בצבע אפור. את צריכה לראות איזה עבודה טובה החפרפרת שלי עושה
קלי תתחברי למסנג'ר אני ישלח לך אם את רוצה .. מוסר השכל : ילדים יקרים! הגננת חזרה וארגז החול שלנו "פעיל"
תצתרפו אלינו...
......................................תראו איזה תמונה מהממת של מייק הכנתי לכבודם
מה אתה חושב מייק?

Kelin

New member
סיגו'ש ערב טוב ../images/Emo210.gif

אני בהלם מהתמונה המהממת ועוד יותר מהלם ממה ששלחת לי...טוב, מקומות כאלה לא מחזיקים מעמד הרבה זמן אבל אותך צריך לאסור באזיקים
איך את עושה את זה ????!! לא ציפיתי שזה המקור להכל אל תכעסי אבל אני מעדיפה לא לדעת יותר ! אני נהנת וגאה להיות חברה בפורום הנחמד שלכם ולהנות מהאוסף המרשים על מייק בראנט

M i k e s F a n

New member
קלי...............עכשיו הבנת?? ../images/Emo9.gif

אמנם בדרך לא *****..
אבל הדבר הזה יצא לאור בקרוב...
זה יהיה בשבילם יותר זוועתי מאסון התאומים
...................................................................

Kelin

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

Malka61

New member
אם החפרפרת שלך גם הביאה את התמונה אז תודי לה

בשמי ! תמונה מצויינת מעולם לא ראיתי אותה קודם ! ! עכשיו היא טפט במחשב וגם הדפסתי אותה !

למעלה