מייק בוקר טוב

מייק בוקר טוב

אני באמת באמת מנסה לקחת את דבריכם לתשומת ליבי אבל אתה וודאי מבין כמה קשה לאחר שנים רבות של מצוקה נפשית לצאת מהבעיה. החלטתי שמהיום אני לא מתייחסת יותר למה שאנשים אומרים עלי! זהו תם ונשלם אני רוני ואני אחלה בחורה וזו אני זה מה יש מי שיש לו בעיה שיקפוץ לי!!! אז אם אני אולי אתחיל לאהוב את עצמי גם אחרים יאהבו אותי אולי זה הפיתרון הטוב ביותר אז חברה אני מנסה באמת מה שלומך הבוקר?? שלכם רוני

בוקר טוב לך רוני

החלטה נבונה החלטת...עתה נותר רק להתמיד בה. אני יודעת עד כמה מילים יכולות לפגוע ולהכאיב. אבל נסי לזכור שאותם אנשים לא מכירים אותך באמת...ואלו שכן - קוראים לר רוני. אני בהחלט חושבת שאם תתחילי לאהוב את עצמך גם אחרים יאהבו אותך. רואים זאת בחוץ...אנחנו משקפים את ההרגשה שלנו ואנשים הולכים על פי מה שהם רואים. ואם הם יראו דמות חזקה שיודעת מה היא רוצה ומה היא יכולה ומה היא בכלל... אני רוצה להאמין שהם לא יגיבו כך. ואת יודעת מה? גם אם כן - את לא תפגעי מזה באותה המידה. וזו צריכה להיות השורה התחתונה. אז עד שתלמדי לחבק עצמך את קחי חיבוק אוהב ממני {}. שיהיה לך היום הכי טוב שרק יכול להיות. ותודה על המילים החמות שכתבת לי. אני נוצרת הכל בליבי. שלך תמיד מאיה.

רוני/ה

New member
מאיה

את כזו לבבית פשוט מקסימה אני שמחה שקניתי לאחרונה מחשב נייד וככה בכל חצי שעה להציץ לתיק ולראות את הדברים הכל כך חמימים שאת רושמת לי כל כך מחממים את ליבי תודה רבה לך את בהחלט בחורה מקסימה ואני מאוד מקווה שיהיה לך רק טוב ושלא תזכי לדברים רעים רק טובים ושאלוהים למעלה ישמור עלייך שגם לך כמו לכולנו תהיה שוב אהבה נפלאה ומיוחדת כפי שוודאי היתה לך מצטערת להכאיב או להזכיר אבל אני פשוט רוצה לאחל לך כל טוב

רוני/ה

New member
תודה לך מאיה האמת היא שגם לי

יותר סימפטי לראות את הניק הזה עד כמה שזה מוזר גם לי. מה שלומך? קודם כתבת סליחה ע``כ שאת לא מגיבה מדוע את לא מגיבה את בסדר? אני יודעת שאנחנו לא מכירות אבל את יכולה להיפתח אלי כמו שאני יודעת להיות נתמכת כך גם אני יודעת לתמוך ובכיף במישהי כמוך כ``כ מקסימה אז מאיה מה קרה לא נראה לי שאטת בסדר אבל כמובן מקווה שכן. שלך אני תמיד כאן רוני/ה - לא החלטתי מה אני מעדיפה נראה לי שרוני אבל יש כאן כבר אחת אז אני אהיה שניהם גם רונה וגם רוני אבל העיקר לא הפרהא... הבנת את ההמשך..

מייק 48

New member
איזה כייף לראות אותך רוני/ה :)

רוני חמודה ויקרה, שמח מאד לראות את הניק החדש המצויין שלך !! גם שינוי בחשיבה ויותר הערכה עצמית יביא לשינוי בגישה, את תראי... אף אחד לא מייטיב לתאר את הדברים טוב יותר ממאיה הנפלאה והאהובה... אין עוד כמוה בעולם !!! שיהיה לך אחלה ערב ואחריו לילה יפה וימים טובים ומוצלחים... שולח לך חיבוק ונשיקה לעידוד שלך באהבה מייק :cool:

רוני/ה

New member
מייק היקר אני חושבת שהמון בזכותכם

הפסקתי לקרוא לעצמי פרהאחתגדולה ואני אכן חייבת לכם את תודותיי אז אולי לאט לאט אחרים ילמדו גם לאהוב אותי כפי שאתםלמדתם . כנראה שאני לא כזו נוראית אהה.... טוב שיהיה גם לך בכיף המשך יום מקסים אני תמיד כאן בשביל כולכם תודה רבה על תשומת הלב מכל הלב שלי והוא ממש ענק תרתי משמע... :)

מייק...

תודה על...אתה יודע מה. יש עוד כמוני...אתם רק צריכים לחפש. אבל בינתיים אני כאן...אז אתה יכול לשבת בשקט. ומה אם איזה שיר נחמד שינעים לנו את הערב החם הזה? סומכת עליך...בעיניים עצומות לרווחה. אוהבת עד המסעדה שבסוף היקום וחזרה דרך הירח...אם ישאר דלק. מאיונת.

למעלה