מייק אפ חדש

מייק אפ חדש

ברצוני לרכוש מייק אפ חדש..
אני בכיוון של הטרו מאץ' של לוריאל..
למישהי יש אותו? כמה הוא עולה כרגע ? מה רמת הכיסוי והעמידות שלו?
אני בת 19 מחפשת כיסוי קליל עד בינוני הגוון מאוד חשוב לי כמה גוונים יש בארץ ?
והאם הוא מתכהה במהלך היום? בקיצור כל מידע שיש לכן לתת לי עליו שהוא לא פירסומי נורא יעזור

israelmakeup

New member
משתמשת בו שנים

הכיסוי שלו נמוך עד בינוני (ניתן לבנות אותו) אבל העמידות לא משהו (עלי לפחות ובטח בקיץ). מה שאני כן אוהבת בו הוא הגימור, המרקם (נוזלי ומאד קל לטשטוש) ויש מגוון רחב של גוונים. אני לא מצאתי שהוא מתחמצן ומשנה גוון על העור.

lital303

New member
יש לי אותו

הכיסוי, כמו שאמרו מעלי, באמת ניתן לבניה.
הוא לא מתכהה במהלך היום... אחד החסרונות הבולטים שלו הוא החוסר עמידות. יש לי עור שומני, בחורף שמתי את המייקאפ הזה עם פודרה וזה עדיין לא היה עמיד כל כך...
אממ.. אין לי מושג כמה צבעים יש אבל כדאי שתבקרי באחד הפארמים ותנסי כל מיני גוונים עד שתמצאי את הצבע המתאים לך.

scarlet moon

New member
טרו מאץ'

היה המייקאפ הראשון שהשתמשתי בו על עצמי, ולדעתי הוא מאד מוצלח. כיסוי קל-בינוני (ניתן לבנייה), גימור חי ולא פודרתי (אני השתמשתי בו עם פודרה), עמידות סבירה. לא מתכהה במהלך היום.
על עור יבש ורגיל הוא יהיה מצויין, על עור שומני אולי פחות וגם מעורב זה גבולי (תלוי...)

ד"א, אחד הדברים שהכי בולטים במייקאפ הזה (וזה גם היה החלק השיווקי שלו וזה למה הוא קיבל את השם הזה), זה שיש לו מגוון יחסית גדול של גוונים, לעומת מייקאפים אחרים.

yael627

New member
גם אני התחלתי מטרו מאץ',

והוא באמת עושה את העבודה בצורה מצוינת.

KC Mussman

New member
הוא מעולה...

את האמת שהוא בין היותר טובים בשוק... הכיסוי שלו מעולה ואפשר להשתמש בטיפה למראה קליל או לבנות אותו עד לכיסוי מלא ואטום לנקודות בעייתיות.
נכון לכרגע הוא במקום הראשון מהשלישיה הפותחת שלי ועוקף את הלנקום והמאק שלי.

krahzen

New member
אני ממש אוהבת את הגימור שלו

ואת הכיסוי, הבעיה היא שהוא לא עמיד עלי בכלל,
יש לציין שיש לי עור מעורב עם T ZONE סופר שומני

למעלה