מייקרוסופט...

antidot

New member
מייקרוסופט...

אני מצטט את TechRepublic.com : Microsoft announced Wednesday that it´s made an adjustment to its privacy policy for Windows Media Player (WMP) for Windows XP to disclose that WMP monitors the DVD titles played on consumer PCs. This amendment came in response to an advisory from security expert Richard Smith, who warned that Microsoft was using WMP to document consumer DVD viewing habits. מסתבר שהפלייר שלהם היה אוסף מידע על הרגלי צפיה של אנשים בסרטי DVD ושולח למייקרוסופט... פשוט אין להם בושה... Antid0t

gilad_no

New member
הם מצהירים על זה

הפעם אתה לא צודק. הם מראים הצהרת כוונות דיי בולטת שמודיעה בדיוק מה הם הולכים לאסוף עליך. ואתה יכול למנוע את זה בהגדרות. תבדוק לפני שאתה מאשים. וחוץ מזה, לדעתי זה לא דבר כ"כ רע. אם כבר אתה מקבל פרסומות, לפחות שיישלחו משהו שמתאים לך. בדרך כלל כשאתרים או תוכנות שואלות אותי על העדפות, אני ממלא בכנות. אם כבר יש באנרים, לפחות שלא יופיעו פרסומות לטמפונים ולמוצרי דיאטה (בלי להעליב את ציבור הגולשות, כמובן). לפחות שישימו משהו שימושי

antidot

New member
--->

כנראה שאתה צודק... אני קפצתי למסקנות בעקבות הכתבה... אבל אני עדיין לא מוצא איפה ניתן להגדיר את הדברים האלה... הייתי נותן לך את הלינק לכתבה, אבל הם מחייבים להרשם לאתר בשביל לראות כתבות... Antid0t

uzi2

Active member
לפי מה שהבנתי ניתן לחסום אפשרות של

שימוש בעוגיות ב- WMP וזה יעשה את העבודה. אופציה זו, רק מי שמבין יקשר אותה לעניין העברת האינפורמציה לאתר של מייקרוסופט - האיש הפשוט לא יוכל להבין את זה. כרגע דוקא, לפי התגובה של המחלקה הרלוונטית במייקרוסופט הם אכן הודו שהם לא התייחסו לבעייתיות הנ"ל במסמך ה- Privacy שלהם, אבל אני מבין שהם שוקלים בחיוב עדכון המסמך. נכון שבמסמך ה- License הם מתירים לעצמם את זה, אבל הניסוח שם הוא כללי, ולכן לא נותן תמונה מהימנה. דעתי האישית היא כדעת מי שגילה את האופציה הזאת - שמבחינה מוסרית יש להגדיר אותה כ- disabled בברירת המחדל. זו אותה מסורת בעייתית של מייקרוסופט. עוד על הנושא: http://www.computerbytesman.com/privacy/wmp8dvd.htm

למעלה