מייקל VS אמינם

2pacgirl4life

New member
מייקל VS אמינם

אני רוצה להגיד לכם משהו. גם למעריצי מייקל וגם למעריצי אמינם. אני אוהבת את שניהם. יותר את אמינם. אבל רציתי להגיד שמייקל צודק בזה שהוא נפגע אבל זה בסך הכל קליפ ומי שאוהב ומכיר את אמינם יודע שזה מה שהוא וזה מה שהוא אוהב לעשות אבל זה הכל בהומור וחבל שמייקל לא רואה את זה ככה. אני חושבת שהקליפ פצצתי ומשעשע לא בגלל שהוא צוחק על מייקל אלא בגלל שאיך אמינם נראה כשהוא מחקה את כל הדמויות האלה. אז אנשים החיים קצרים. תצחקו על הכל וזהו! ותפסיקו לריב כאן על שטויות כאלה ולקלל.

g a g a

New member
אז אם ככה -

למה אמינם לא הסכים ש - weird Al Yankovich יעשה פארודיה על "לוז יורסלף"? הוא טען שהוא חושש שהפארודיה תפגע בתדמיתו ובקריירה שלו. להלן ציטוט מתוך דברים שאמר הזמר/קומיקאי ווירד אל:
"Last year, Eminem forced me to halt production on the video for my 'Lose Yourself' parody because he somehow thought that it would be harmful to his image or career," says pop song satirist Weird Al Yankovic. "So the irony of this situation with Michael is not lost on me."​
אכן אירוני
ולמי שחושב שהכל בצחוק, וצריך לקחת את זה בסבבה - אני בעד הומור וצחוקים אבל מעבר לזה שאמינם מראה אף נופל פה (שזה ממש לא הזיז לי, בדיחה שחוקה של רמת כיתה ב') הוא מציג את מייקל כפדופיל כאשר בימים אלה בוחרים חבר מושבעים שיכריע את עתידו של מייקל בנוגע להאשמות נגדו. מדובר בעיתוי גרוע ופשוט חומר לא מצחיק. הקליפ עלול להשפיע לרעה על דעת הציבור הרחב, ולפיכך מייקל ועורכי דינו חייבים להיות דרוכים ולהתנגד לקליפ הזה. אני חושבת שאנחנו מסוגלים לנהל דיון בוגר כאן ולחסוך עבודה שחורה למנהל הפורום הזה
אשמח לקרוא תגובות בוגרות. את ההשמצות על מייקל תשמרו בבטן כיוון שהן יימחקו בכל מקרה. תודה על "ההקשבה"

bLAck hALo

New member
אם תגובות כאלה באמת אפשר לנהל

דיון כמו שצריך. טוב אז קודם לגביי השיר "לוז יורסלף" זה לא היה בקטע שזה יפגע בתדמית שלו השיר הזה הוא מאותו סוג השירים הרציניים של אמינם אחד הטובים שלו הוא כבר נכנס לרשימת השירים ה"קלאסיקות" (בלי קשר אני אף פעם לא בעד המצעדים האלה..לדעתי סתם שטויות) והשיר עוד נחשב לממש חדש והוא זכה על השיר הזה באוסקר.. אז הוא כן פחד שזה יהרוס את כל מה השיר הזה הביא לו אני מאמינה שאם weird Al Yankovich היה בוחר שיר אחר הוא היה מסכים אמינם בעצמו אמר שהוא נורא אוהב אותו וזה למה מההתחלה הוא הביא לו לעשות פארודיה על השיר. לגביי מייקל ג'קסון לא נראה לי שאמינם מודע לזה שבימים אלה חבר המושבעים מגיע להחלטה כאילו..עד כמה שמייקל אומן גדול ומוצלח (ואני לא אומרת את זה בציניות כי אני גם נורא אוהבת אותו כאומן והוא נורא מוכשר) אני באמת בספק שאמינם יתעניין בחייו הפרטיים.. והקליפ הוא רק בקטע של הומור ולא יותר אולי ההומור הזה לא מקובל על כולם אבל זאת מטרת הקליפ אפשר לראות שמתחילת דרכו של אמינם כל קליפ ראשון היה בסגנון שכזה כמובן שיש אנשים שיראו את זה בעין יפה ויש כאלה שלא.

Envenom

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

אם זכור לך ווירד אל כן עשה פארודיה על אחד השירים של אמינם, The Real Slim Shady. אמ לא הסכים שהוא יעשה פארודיה על לוז יורסלף כי, כמו שאמרו, זה אחד השירים היותר טובים והיותר חזקים שלו. בקשר למייקל- אני חושב שהוא צריך להתחיל להתבגר. הוא לא עשה את זה עד עכשיו, הגיע הזמן שיתחיל. הוא בעסקי הבידור כבר מלא זמן, הוא צריך להיות רגיל- או לפחות מודע- לזה שצוחקים עליו. באותה מידה היו יכולים לתבוע את אמ עוד המווון אנשים. גם על אמינם צוחקים לא מעט, ולא אכפת לו. שנתחיל לתבוע את כל הכתבים למינהם שצוחקים על אומנים? please

g a g a

New member
לצחוק על מישהו זה דבר אחד

ולהוציא דיבה זה דבר אחר. עניין ההאשמות בנוגע להטרדה מינית זה עניין מאוד עדין כידוע לכם ולכן מייקל יצא בהצהרה הנ"ל:
“I am very angry at Eminem’s depiction of me in his video. I feel that it is outrageous and disrespectful. It is one thing to spoof, but it is another to be demeaning and insensitive. “I’ve admired Eminem as a artist, and was shocked by this. The video was inappropriate and disrespectful to me, my children, my family, and the community at large. It is my hope that the other networks will take BET’s lead and pull it.”​
השורה השנייה בהצהרה הנ"ל היא הרלוונטית למה שאמרתי בתחילת הודעתי. ונחזור לאל ינקוביץ' - אוקיי אז לוז יורסלף שיר רציני. SO? Beat it של מייקל לא רציני? לא נוגע בנושא חשוב? (נגד אלימות למי שלא הבין). שיר שזיכה את מייקל בהרבה פרסים, שבחים, ונתן לו הרבה כבוד על השילוב המנצח של פופ ורוק. אל לקח את השיר הזה והפך אותו לEat it. אני ויתר מעריצי מייקל מאוד אוהבים את התוצאה ומייקל עצמו התלהב גם מזה וגם מהפארודיה על BAD (FAT). ומה ז"א - שמייקל יתבגר? למה הכוונה? שיפסיק לעלות על המתקנים בנוורלנד? לזו הכוונה? או שלא ישחרר הצהרות נגד זמר שמבזה אותו בקליפ שלו?

Envenom

New member
אוקי

אז מייקל הסכים שאל יעשה פארודיה. אמינם לא. לאומנים שונים יש רגשות שונים בקשר למוזיקה שלהם. ושיתבגר- שסוף סוף יבין עם איזה שואו ביז יש לו עסק, ושפפראצי נמצאים אצלו בכל חור, והעובדה שצוחקים עליו היא חלק מהעסק. אז אמינם הצטלם לבוש כמייקל שיושב על מיטה ומאחוריו ילדים קופצים. או-אה. כמה דיברו על זה? כמה כתבו על זה? כמה צחקו על זה? המון. אני לא רואה אף אחד מהם נתבע

g a g a

New member
אה, ועוד משהו -

ציטוט: הוא בעסקי הבידור כבר מלא זמן, הוא צריך להיות רגיל- או לפחות מודע- לזה שצוחקים עליו. סוף ציטוט. תאמין לי שמייקל התרגל מזמן לדאחקות שמעבירים על חשבונו. זה מה שעצוב פה. שמרב שהוא התרגל ולא עשה כלום עד היום נגד אותם אנשים שהוציאו דיבה (ואני מדברת כרגע על הומור מסוג - מייקל ג'קסון בועל קטינים ולא על "הומור" בלתי מזיק {לכאורה} כגון איזה קטע! למייקל ג'קסון נפל האף על הריצפה, חה חה חה! מייקל ג'קסון נראה כמו קוף! חה חה חה. זה עניין פעוט.) אנשים שכחו שמן הראוי שהוא יגיב כפי שהגיב. אם היו עומדות מולך האשמות בבית משפט שטוענות שהטרדת ילד בן 13 והיה יוצא וידאו קליפ לזמר מאוד מפורסם שמציג אותך כפדופיל - היית יושב בבית, צופה בקליפ ושותק? I don't think so. מייקל עדיין לא תבע אותו, לדעתי האישית הוא לא צריך לתבוע את אמינם, אבל אני כן מבינה את הרצון/הדרישה שלו מתחנות הטלויזיה להפסיק לשדר את הקליפ. אנשים שאין להם מושג ולא מתעניינים יום יום שעה שעה דקה דקה במה שקורה עם הקייס של מייקל מסיקים באופן אוטומטי מקליפ שזכה שהזמר אכן אשם בהאשמות שמיוחסות לו, ולאור העובדה שהוא לא יצא בשום הצהרה - שתיקה הינה הודאה באשמה. לסיכום העניין - אני לגמרי לא חושבת שמייקל צריך לתבוע את אמינם. אני לא אהיה מרוצה אם הוא יתבע אותו. אבל מפה ואילך מייקל יקשיב לעצת עורכי דינו. הוא נלחם על חייו, ניתן לומר, בימים אלה בבית המשפט וכולי תקווה שהאמת תצא לאור בהקדם האפשרי. מה שמוזר לי בכל העניין הזה הוא, שאני הבנתי מראיונות שונים עם אמינם שהוא דווקא אוהב את מייקל כאומן, ואפילו אמר שהאלבום Invincible שיצא באוקטובר 2001 הוא הטוב ביותר מאותה שנה והוא מאוד אהב אותו. אז מילה אליך אמינם היקר - עושה קאמבק? סבבה. אבל אולי תחדש קצת? לא טחנת מספיק את הירידות על כל העולםן ואישתו? עוד מעט לא יישאר לך על מי לרדת...ואז מה יקרה? תפרוש מעולם המוזיקה? מה לגבי כתיבת שירים על נושאים בוערים? יש מצב? דבר עם ד"ר דריי אולי הוא יוכל לעזור לך.
אני מאוד מקווה שקראתם את כל ההודעה שלי. תודה על שהקדשתם מזמנכם למלאכת הקריאה, והמשך יום נעים.

Envenom

New member
אז בואו נצעק גם על TRL

וCNN, ABC, NBC, BBC, וחברת החדשות הישראלית אם אנחנו כבר שם. גם הם הציגו לא פעם את מייקל ג'קסון כמישהו אשם, ושהסיכוי שיצא חף מפשע הוא רק אם עוה"ד שלו ישיג עסקת טיעון טובה. וכן- אמינם אכן איכזב משהו בשיר החדש.. כולנו תקווה ששאר הדיסק יהיה יותר טוב

g a g a

New member
סליחה??????????????????????

"ושהסיכוי שיצא חף מפשע הוא רק אם עוה"ד שלו ישיג עסקת טיעון טובה" WTF? מייקל חף מפשע ידידי!!! תכניס את זה טוב טוב לראש שלך! :) אם היית עוקב אחר ההתרחשויות כמונו היית מגיע לאותה מסקנה. ולא - אני לא אומרת את זה כי אני מעריצה שלו. אני אומרת את זה כי עקבתי והתעניינתי וקראתי כל פיסת מידע בקשר חאמא של הילד ולאבא של הילד ולילד עצמו. הכל מצביע על כך שההאשמות הללו מצוצות מהאצבע. אבל כנראה אתה ואנישם כמוך לא תשתכנעו עד לקריאת פסק הדין של חבר המושבעים
חבל מאוד. ובנוגע לתביעת רשתות טלויזיה - אם מייקל היה הולך על זה באמת - הוא היה מבלה את זמנו בבתי משפט כל חייו ולא באולפני הקלטות. וכפי שציינתי - השלב הבא בקייס של מייקל הוא בחירת חבר המושבעים. זה שלב קריטי מאין כמותו. אני ממליצה לך לצפות בסרט "משחק המושבעים" כדי שיהיה לך מושג מהם חוקי המשחק ולמה מדובר בנושא כ"כ עדין. מייקל בן 46. הוא בעסק מגיל 5. בכל השנים הללו שמעת אותו תובע מישהו על כך שירד עליו? לא. כי הוא איש בוגר. עכשיו הוא שיחרר הצהרה כי עכשיו הוא נלחם על החירות שלו ועל שמו. הוא לא יכול לסכן את החירות שלו על דבר כזה. לקליפ כזה יש השפעות שאולי אתה לא מודע אליהן, אבל תאמין לי שאם הדוברת של מייקל ועורכי דינו ייעצו לו לשחרר את ההצהרה - יש להם סיבה טובה מאוד.

Envenom

New member
לא אמרתי שהוא אשם.

אמרתי שככה רשתות הטלויזיה מציגות אותו. דוגרי, לא אכפת לי אם הוא אשם או לא. ולקליפ לא תהיה שום השפעה. אמינם ידוע טוב מאוד כמישהו שיורד על אנשים ועושה מהם צחוק בקליפים. אף אחד לא אמר להוריד את The Real Slim Shady כשכריסטינה אגילרה הוצגה שם כבובת מין, ואף אחד לא אמר להוריד את The Way I Am כי הוא מראה את המעריצים כקרציות. אם הדוברת של מייקל ועורכי דינו יעצו לו לשחרר את ההצהרה- זה רק כדי שהשתיקה לא תעיד על אשמה.

Envenom

New member
ועוד משהו.

אמינם גם צוחק על מדונה בקליפ. אני לא שמעתי מלה ממנה, ואתם?

אתה משווה את הירידות על מדונה ../images/Emo15.gif

עם הירידות על מייקל
תאמין לי שאם מדונה הייתה מואשמת בתקיפה מינית ואמינם היה יורד על זה אז הוא בהחלט היה מקבל איזו סטירה מצלצלת ממנה
לדעתי מייקל עדין מידיי בקטע הזה של אמינם.

g a g a

New member
../images/Emo45.gif@הירידות על מדונה

אין מה להשוות הרי בין נושא הירידה על מייקל לבין מדונה. אמרתי לך - שיצחקו על האף, על הפרצוף, וכו' אבל לא על פשע (שלא בוצע) פלילי
ונניח שמייקל כן אשם - אז אתה לא חושב שאמינם מביע חוסר רגישות משווע כלפי הילד הנתקף?

Envenom

New member
איפה הילד בקליפ?

איפה חוסר רגישות כלפי הילד? אם, כמו שאמרת בעצמך, כל ההאשמות מצוצות מהאצבע- אין אפילו מה לדאוג לילד

g a g a

New member
לקראת סוף הקליפ אמינם יושב על

קצה המיטה בתחפושת מייקל ומאחוריו קופצים ילדים קטנים + הליריקס של השיר: Come here little kiddies on my lap Guess who's back with a brand new rap And I don't mean rap as in a new case Of child investigates and accusates Ah ah ah ah ah, no worries Papa's got a brand new bag of toys What else could I possibly do to make noise? I've done touched on everything but little boys That's not a stab at Michael That's just a metaphor, I'm just psycho ואכן ההאשמות מצוצות מהאצבע. אני לא משנה את הגרסא שלי. רק ניסיתי להראות לך שלא משנה איך מסתכלים על זה - הסצנות של מייקל והילדים בקליפ לא במקום בכלל

Envenom

New member
אם לצטט את הציטוט שלך..

That's not a stab at Michael. That's just a metaphore​
אם לא היה את מייקל בקליפ היה אפשר לפרש את השיר בהרבה דרכים אחרות.

g a g a

New member
מה אתה אומר...

איזה עוד סלב אתה מכיר שמתמודד בימים אלה עם האשמות בגין הטרדה מינית? טיק, טיק, טיק, יור טיים איז אפ. אמינם כתב את השורה הזו כי הוא ידע מה הולך להיות. זה מה שנקרא כסת"ח (כיסוי תחת לצעירים
).

Envenom

New member
שאקיל אוניל ../images/Emo3.gif

אבל עליו הוא כבר ירד בשיר של D12 בעצם.. חחחחחחחחחח

למעלה