מייקל רע!!!

netaK

New member
בן סקסי ושווה ואין לי מושג

למה הוא לא היה! ואיפה איתן!?!!? אני מתגעגעת אני חולה עליו בטירוף!

netaK

New member
אצלי לימודים זה טוב

אין מה לעשות חחח.... כדי לשר את הרגשתי עוד ועוד אפשר....להרוד את מייקל! וואי יש לי כל כך הרבה רעיונות איך לענות אותו ואז להרוג אותו וואי סבבה =]

netaK

New member
מה רע באיתן בבקשה?

מה יש לך נגדו? את שונאת את ג´סטין?

netaK

New member
די לשנאת האיתן!!!!!!!

ממ..טוב אני הלכתי לישון....כלומר לראות אתהפרק ועוד כמה...ולקוות להירדם...חחח...אוקיי בה ביי לילה טוב

אבל נטע יש לי מורה לספורט עם...

תחת סקסי! וכן, משקפיים ורודות, גדולות... יש לי בדיוק אותן משקפיים, אבל מן הסתם לא בורוד אלא בחום ושחור. הן גדולות ומכסות ממש את כל העיניים... ככה שזה נראה נורא מזעזע!

netaK

New member
גם אני בהתחלה חשבתי שהוא

מנצל את ג´סטין אבל אני מתחילהלחשוב שזה באמת מה שהוא רוצה, והוא לא סתם אומר לג´טסין שהם רוצים אותם דברים הוא עדין והוא נחמד ומתוק ורמנטי ואין לו רק סקס בראש אולי זה מה שג´סטין באמת צריך

netaK

New member
מייקל רע!!!

אני שונאת אותו הוא תקוע ומעצבן ואיפה בן!?!? לפחות אפשר לסבול את מייקל כשהוא עם בן ולמה לג´טסין לאכול ארוחתבוקר עם מייקל? איכס, אני מבינה למה אין לו תיאבון! והכי אהבתי את המשפט hey sunshine! come congragulate me, your partner just made partner! למי שלא מבין, למרות שתירגמו את זה כ"חבר" פרטנר זה הרבה הרבה הרבה יותר מחבר! מדהים...פשוט מדהים!! ואממ...מגיע לבריאן שג´טסין נסע כי הוא לא אמר לו כלום וסתם ככה יצא מהדלת, כל הכבוד לג´סטין על זה שהוא נסע לבד! אמט מתוק נורא בכיתי כשהוא הביא מתנות לכולם...ריגש אותי... ומזל טוב ללינז ומל על החייאת חיי הסקס שלהן!

netaK

New member
אל תשנאו אותי...

אני עדיין אוהבת את בריאן כמובן! פשוט שג´סטין לא הכלב שלו והוא צריך להבין את זה!

סילביא

New member
מסכימה

בעיניין ג´סטין בראיין (דההה) אבל מייקי לשם שינוי לא היה מעצבן.. הוא גרם לג´סטין להבין כמה דבריםן והם אכלו ביחד כי הם עובדים עכשיו ביחד

netaK

New member
איכס אותי זה היה מגעיל

לאכול עם מייקל...האוכל אמור להיכנס...לא לצאת...הייתי מקיאה...בעעעע מייקי היה כזה דוחף! שיתעסק בעניינים שלו

נטע....

אפילו אני מודה שהגזמת, קצת... הוא לא כ"כ מגעיל, הוא פשוט מעצבן ורכושני לפעמים... והפרק לשם שינוי הוא לא היה.. וכמו שיעל אמרה(אם אני לא טועה):הוא גרם לג´סטין להבין דברים, שהוא(ג´סטין) לא הבין...

netaK

New member
תמיד חשבתי ככה על מייקל

ותמ יד אני אחשוב אני לא יודעית מה איתכן (בעצם אני כן לפי התגובות..) אבל לי היה בא לנפץ את הטלוזייה כשראיתי אותו היום אבל זאת רק אני ואתם לא כיולים לשנות אותי וזאת הדעה שלי אז קבלו אותה כי לי יש מחר על הבוקר שעתיים היסטוריה אז אני מאושרת!

אוי נטע אל תזכירי לי..!

יש לי בשעתיים האחרונות היסטוריה עם המורה והמשקפיים הורודות שלו... ונמאס לי ממנו! הוא לא זוכר שום שם מהילדים בכיתה שלי ורק אותי הוא זוכר+השם משפחה.. וכל השיעור הוא שואל אותי מה אני חושבת על בלה בלה בלה... והוא מזיע המון... נטע בואי נתחלף!

netaK

New member
המורה שלי לאנגלית הומו מזיע המון...

חחחח...זה סתם גועל חחח...להתחלף...בטח...אני רצה...חחח

רינת4

New member
אני חושבת ש...../images/Emo7.gif

הפרק היום היה ממש מדהים! ויש לי הרבה מה להגיד! קצת יותר מדי לסביות,אבל לא נורא. אמט היה ממש מתוק! אני פשוט מתה עליו!!! הוא כזה מצחיק:איך שטד אומר לו לשחק אותה אידיוט,והוא: "את זה אני יכול לעשות"... ואח"כ שהראו אותו בוכה:"אני עשיתי את זה!"- הוא פשוט קרע אותי! ואיזה מותק שהוא קנה לכולם את המתנות.הוא אפילו חשב על בריאן! מתוק...אבל באמת היה לי ממש עצוב בסוף.השיקל האלה ממש מניאקים ומעצבנים! כאילו חסר להם כסף.מה גם שזאת ירושה-שיתגברו על זה! החמור-לשם שינוי-דווקא לא היה כל כך נורא הפעם,אבל בכל זאת אני לא יכולה לסבול אותו. ו-הדובדבן של הקצפת:בריאן. הו,בריאן,בריאן... גם ככה אמרו לך שג´סטין לא ממש מאושר.אז אתה עושה משהו אחד טוב- ומסכים ללכת איתו לסקי,שבוע לבד,ואז-פתאום!בלי אזהרה מוקדמת,בלי לדבר על זה או להסביר את המצב,ככה סתם-אתה מודיע שאתה בסוף נוסע למקום אחר,לבדך-בענייני עבודה.אם ג´סטין לא היה בבית באותו רגע,הוא בכלל היה יודע שאתם לא נוסעים לוורמונט? או שהוא היה מגלה את כמוך:בא הביתה,כשאין מי שיחכה לו? וג´סטין הסביר הפרק בדיוק מה שהוא מרגיש:מה הוא רוצה,ומה הוא צריך.ואם בריאן לא ייתן לו את זה,מה הפלא שבסוף הוא יחפש את זה במקום אחר? ואם אמרתם שג´סטין לא היה צריך לקבל את העבודה בבבילון בצורה שהוא קיבל,מה תגידו על בריאן,שהשתמש היום בסקס בשביל ענייני עבודה? זה בסדר??? זה בדיוק אותו הדבר!רק שזה בריאן,אז מותר לו.נכון?ואני אומרת:לא! וכשג´סטין התעצבן על בריאן ואמר לו "הבטחת!"-קטע חזק! כמעט התחלתי לבכת! זה היה כל כך עצוב! וגם,כשבריאן חזר הביתה וג´סטין כבר לא היה . המבט שהיה לו על הפנים כשהבנים סיפרו לו-ממש קורע לב! אבל היו דברים טובים הפרק,כמו מה שבריאן אמר:"...I wondet what got into him"-נקרעתי מצחוק! ועוד משהו שאני תמיד רוצה להגיד ותמיד שוכחת:אני פשוט אוהבת את המזכירה של בריא.היא ממש חמודה!והיא גם יעילה.לא סתם בלונדינית טיפשה.כמו אז עם מר פול,וגם הפרק. אני ממש מחבבת אותה!והנה תמונה שלה למקרה שיש פה מישהו שלא יודע על מי אני מדברת וזהו,בינתיים.מקווה שלא עייפתי אותם יותר מדי...

adiko

New member
מייקל בסדר גמור הוא נהייה מעצבן ...

בזמן האחרון

ayaliar

Well-known member
אז ככה!

לשם שינוי אני גם אגיב על הפרק כי מאוד נהניתי ממנו למרות מספר בעיות: 1) שוב הקטע הזה של "כל העולם הומואים"... מה הסיכוי שהעוזר של הביג בוס משיקאגו יהיה הומו??? ובריאן יצליח לשכנע אותו להגיד לו איפה הבוס שלו ע"י הקסם המיני שלו? זה לא בבילון ולא שום מקום קרוב אז come on! 2) הקטע שאמט ענה לסרט שג´ורג´י הכין לו היה מאוד מתוק אבל שג´ורג´ ענה לו בחזרה??? COME ON!!!!!! 3) מתחילת הפרק היה ברור לי שזה יגמר בשלישיה עם לידה. ממש לא מפתיע. אולי בריאן טעה שהוא לא הודיע לג´סטין קצת יותר מחמש דקות לפני שהם לא נוסעים אבל ברור שהוא היה צריך לנסוע. ג´סטין ידע יפה מאוד מי זה בריאן כשהוא חיזר אחריו בטירוף וזה מה שמשך אותו אז שלא ינסה לשנות אותו עכשיו. זה מה שרצית, זה מה שקיבלת! זו הבעיה כשיש פער גילים כ"כ גדול. כל אחד נמצא במקום אחר בחיים שלו וגם סדר העדיפויות שונה. מה שכן פרק עם הרבה מאוד תוכן שקידם עוד יותר את חוסר האהבה שלי לג´סטין לכיוון שנאה אמט הוא המלך אנשים. אתם חייבים להבין את זה.

רינת4

New member
שאלה:אני פשוט לא זוכרת...

זה שבריאן ניסה להשיג בשביל החברה-הוא היה הומו או סטרייט? והקטע עם אמט-לא צריך לקחת את זה כל כך קשה. הם פשוט נתנו לנו קטע קומי,כי גם ככה הפרק היה די קשה(לי,לפחות.אפילו היו לי כמה דמעות בעיניים...), וידוע שאמט הוא ה"ליצן" של החבורה.זה סתם היה כדי להצחיק... אבל אני מסכימה בקשר לדבר אחד: אמנם בריאן הוא המלך! וג´סט הוא נסיך, אבל אמט הוא בהחלט המלכה!!!

למעלה