אני חושבת ש...../images/Emo7.gif
הפרק היום היה ממש מדהים! ויש לי הרבה מה להגיד! קצת יותר מדי לסביות,אבל לא נורא. אמט היה ממש מתוק! אני פשוט מתה עליו!!! הוא כזה מצחיק:איך שטד אומר לו לשחק אותה אידיוט,והוא: "את זה אני יכול לעשות"... ואח"כ שהראו אותו בוכה:"אני עשיתי את זה!"- הוא פשוט קרע אותי! ואיזה מותק שהוא קנה לכולם את המתנות.הוא אפילו חשב על בריאן! מתוק...אבל באמת היה לי ממש עצוב בסוף.השיקל האלה ממש מניאקים ומעצבנים! כאילו חסר להם כסף.מה גם שזאת ירושה-שיתגברו על זה! החמור-לשם שינוי-דווקא לא היה כל כך נורא הפעם,אבל בכל זאת אני לא יכולה לסבול אותו. ו-הדובדבן של הקצפת:בריאן. הו,בריאן,בריאן... גם ככה אמרו לך שג´סטין לא ממש מאושר.אז אתה עושה משהו אחד טוב- ומסכים ללכת איתו לסקי,שבוע לבד,ואז-פתאום!בלי אזהרה מוקדמת,בלי לדבר על זה או להסביר את המצב,ככה סתם-אתה מודיע שאתה בסוף נוסע למקום אחר,לבדך-בענייני עבודה.אם ג´סטין לא היה בבית באותו רגע,הוא בכלל היה יודע שאתם לא נוסעים לוורמונט? או שהוא היה מגלה את כמוך:בא הביתה,כשאין מי שיחכה לו? וג´סטין הסביר הפרק בדיוק מה שהוא מרגיש:מה הוא רוצה,ומה הוא צריך.ואם בריאן לא ייתן לו את זה,מה הפלא שבסוף הוא יחפש את זה במקום אחר? ואם אמרתם שג´סטין לא היה צריך לקבל את העבודה בבבילון בצורה שהוא קיבל,מה תגידו על בריאן,שהשתמש היום בסקס בשביל ענייני עבודה? זה בסדר??? זה בדיוק אותו הדבר!רק שזה בריאן,אז מותר לו.נכון?ואני אומרת:לא! וכשג´סטין התעצבן על בריאן ואמר לו "הבטחת!"-קטע חזק! כמעט התחלתי לבכת! זה היה כל כך עצוב! וגם,כשבריאן חזר הביתה וג´סטין כבר לא היה . המבט שהיה לו על הפנים כשהבנים סיפרו לו-ממש קורע לב! אבל היו דברים טובים הפרק,כמו מה שבריאן אמר:"...I wondet what got into him"-נקרעתי מצחוק! ועוד משהו שאני תמיד רוצה להגיד ותמיד שוכחת:אני פשוט אוהבת את המזכירה של בריא.היא ממש חמודה!והיא גם יעילה.לא סתם בלונדינית טיפשה.כמו אז עם מר פול,וגם הפרק. אני ממש מחבבת אותה!והנה תמונה שלה למקרה שיש פה מישהו שלא יודע על מי אני מדברת וזהו,בינתיים.מקווה שלא עייפתי אותם יותר מדי...