מייקל קולינס

Fantine

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif ../images/Emo85.gif

רק תתקני את ה CO.UK ל CO.IL

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif טוב אז אני הקלטתי את ...

... הסרט, חוץ מהחמש דקות הראשונות, אבל לפחות יש לי אותו עד הסוף
בכל מיקרה, אני הולכת עכשיו לשלוח להם אימייל
... יש כאלו שמקשיבים.... לדוגמא פעם הקמתי אתר והצלחתי לפרסם אותו בנענע ותפוז, אחרי הרבה אימיילים.... הבעיה היא שזה היה כשהייתי גרופית של הרד הוט צילי פפרז....

מלאכית16

New member
יו נטי!!! ../images/Emo110.gif

תוכלי לשלוח לי את הקלטת בדואר ואני אקליט את מה שחסר לי? בבקשה!!!! אני חייבת את הסרט הזה מוקלט!!!!

Minerva

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עודדד סרטים...
(אני טיפה מסטולית ברגעית אלה, אנא קבלו את התנצלותי הכנה...)

gp53

New member
*על תבונה ורגישות

שראינו דרך שיעור היסטוריה אז בקרוב יש אותו בערוץ 4

מלאכית16

New member
המכתב לפנאי פלוס ../images/Emo110.gif

אני ופני ניסחנו משהו.... פנאי פלוס שלום רב- אנחנו, מעריצות מושבעות של אלן ריקמן, היינו רוצות להסב את תשומת ליבכם לשחקן דגול זה. אלן ריקמן - שחקן מעולה ומוערך מאוד בבריטניה בשל העבודה הקולנועית, ועבודת הבמה שלו. הוא נמצא בתעשיית הקולנוע והתאטרון כבר יותר משלושים שנה, שיחק במעל לארבעים סרטים, ביים כמה ואף שיחק במספר לא קטן של הצגות תאטרון, האחרונה מבינהם היא ההצגה- "private lives" שהצליחה בגדול גם בארה"ב וגם בבריטניה, מצלם עכשיו סרט נוסף Love Actually. הוא אינו זוכה לסיקור ולהערכה המגיעה לו כאן בארצנו הקטנה. הוא מוכר בארץ בעיקר בתפקידו כפרופ´ סנייפ מסרטי "הארי פוטר" למרות היו לו תפקידים דגולים, טובים ורציניים הרבה יותר מזה. היינו שמחות לראות כתבה עדכנית על אלן ריקמן ובכלל - לראות יותר סרטים בכיכובו ובאותה הזדמנות להודיע על פתיחת פורום מעריצים בתפוז - [forums.tapuz.co.il/alan_rickman]. מקוות שתענו לבקשתנו- הילה פז ([email protected]), מנהלת פורום "אלן ריקמן" בתפוז וחברי הפורום. שמתי את כתובת המייל שלי למקרה שהם ירצו לראיין אותי בנוגע לפורום וזו תהיה פרסומת טובה..... מה דעתכן על המכתב?

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo45.gif אני חושבת שהם יסכימו

ואם לא תמיד אפשר לאיים עליהם עם אקדח

מלאכית16

New member
כמובן שתמיד אפשר לאיים ../images/Emo110.gif

עליהם עם אקדח, רובה, תוחת, פצצת אטום, מטען חבלה, נשק כימי/ביולוגי, וכו´.....

Fantine

New member
דווקא מאוד אהבתי את הסרט ../images/Emo85.gif

אבל אם את ממש לא מתעניינת בהיסטוריה, אז הסרט עלול להרדים, לפחות עד הקטעים שמראים את אלן ואז קשה מאוד לעצום עיניים...
עיניין אותי לראות את ניסיון הקמת הרפובליקה האירית מהעיניים שלהם (או יותר נכון מהעיניים של ארה"ב) כי אנחנו למדנו על כל מה שקרה מנקודת מבט אנגלית, שבה קולינס הוצג כטרוריסט (וזה מה שהוא היה, כמו עראפת, לפחות). וגם יש את הפלוס שרואים את ריקמן בשמלה סטייל סבתא לונגבוטם

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifכל אחד וטעמו שלו....

אחרי הכל היו הרבה סרטים שכולם אהבו ואני לא סבלתי וגם כן נרדמתי בתוכם.... לדוגמא:
טיטאניק.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif מה אפשר לעשות שיש לי

דברים יותר טובים לעשות בחיים מאשר לשבת ולצפות באנשים מדברים על אונייה (או שהסרט דיבר על משהו אחר
אני ממש לא זוכרת כי לא סבלתי אותו... אני וההורים שלי היינו חצי רדומים כי פשוט רצינו לראות על מה כל ההתלהבות
תחשבו על זה, 11 פרסי אוסקר
ואלן לא קיבל אפילו אחד
הדבר היחידי שאהבתי בסרט היה כשהוא טבע בסוף
אני יודעת שזה אכזרי אבל הייתי שמחה כי זה בישר לי על הסוף......

Fantine

New member
אלן קיבל פרסים ../images/Emo85.gif

אני לא זוכרת כמה אמי ואוסקרים, אבל היו לו הרבה פרסים על הופעות שונות. אבל אני ממש מבינה אותך, 11 אוסקרים על מה?? סתם ספינה שטובעת במשך 3 שעות
ועם כל הפרסים שאלן קיבל עדיין מגיעים לו הרבה יותר!

Penny s

New member
הוא קיבל פרסים, אבל לא מספיק ../images/Emo15.gif

בסה"כ הוא זכה 10 פעמים בפרסים שונים והיה מועמד כמעט בכל סרט שהשתתף בו.. מסכימה בהחלט - מגיע לו הרבה יותר!

למעלה