מייקל ג'קסון!!

The MoonWalker

New member
מייקל ג'קסון!!

אני מתחפש למייקל ג'קסון! יש למישהו מושג איפה אפשר לשכור דברים, או למצוא דברים שיכולים להתאים לתחפושת של מייקל ג'קסון?? תודה!!!!!

אז ככה..../images/Emo6.gif

שיער- פאה שחורה באורך שלו
. איפור-אני חושבת שבהיר. בגדים-בד"כ חולצה אדומה מכופתרת לא צמודה, ומכנסיים שחורות לא צמודות. הרבה פעמים זה מבד סטן. (לפי מה שאני זוכרת מהסרט...) אף-כמעט בכל חנות צעצועים יש אביזרים כאלו, וביניהם גם אפים גדולים ומשונים (
). בהצלחה! מקווה שעזרתי!

The MoonWalker

New member
אני מנהל פורום מייקל ג'קסון ../images/Emo13.gif

בגלל זה אני פונה אליכם, ולא אל החברים בפורום... אני פשוט רוצה לדעת איזו תלבושת, לפי מה שאנשים רגילים ולא מעריצים שלו, מייצגת את מייקל ג'קסון... אבל תודה בכל קורה

EXIT 58

New member
היי למייקל ליום אחד תרשום...../images/Emo151.gif

היי לך / לכם אזזזזזז כך אתה רוצה / אתם רוצים להתחפש למלך הפופ??? מי לא רוצה להיות מפורסם ליום אחד? זה אחלה את/ה מפורסם / מפורסמת וכולם אוהבים אותך אז אתה / אתם מוזמנים להשתתף בחוויה. קחו דף ועיפרון ויאללה לעבודה.......... אביזרים לתחפושת 1) כובע אפשר להשיג או בחנויות או אצל הסבים שלכם או אצל שכן מבוגר. 2) פיאה נוחרית מתולתלת או חלקה. 3) משקפי אלביס אפשר למצוא בחניות או אצל הדוד גיזעי שלכם. 4) חולצה אלגנט לבנה / אדומה ארוכה או קצרה שאפשר להוציא מהארון. 5) חולצה טישרט לבנה קצרה. 6) כפפות כסופות אפשר לקנות בחנויות לקוסמים / תחבושת אלסטית רפואי. 7) פלסטרים לבנים לאצבעות. 8) מכנסים שחורות שקצרות עליכם למטה כדי שיראו ת'גרביים כמו אצל מייקל. 9) מייק אפ - לשיים על פנים שכבה דקה. 10) עיפרון איפור שחור כדי להבליט את הגבות . 11) עיפרון איפור אדום כדי להבליט את השפתיים במקצת אני מזהיר לא מודגש. 12) נעליים בלט שחורות . מקווה שעזרתי לכם אזזזזזזז שיהיה לכם פורים שמייח ביי......

keren007

New member
אמממ ככה

התמונה הראשונה שאני רואה בראש כשאומרים לי תחפושת של מייקל ג'קסון... זה ככה פאה ארוכה (לא ממש ארוכה, קצת אחרי הכתפיים) מתולתלת אסופה בקוקו, מכנסיים שחורים צמודים, חולצה לבנה צמודה וג'קט כזה שחור עם כל התוספות שעליו (אם אתה מבין למה אני מתכוונת
) אממ... כפפות חצי, בצבע שחור, אולי גם מיקרופון כזה על הפה, כזה שבא מהצד..... וזהו :)

MaYo0sH

New member
מייקל ג'קסון..אממ

מייקל ג'קסון יכולה להיות אחלה תחפושת גם לבנים וגם לבנות.. חברה שלי התחפשה לזה שנה שעברה וזה יצא יפה בטירוף. אוקיי אז- שיער שחור קרה ישר, ועל הראש כובע כזה (כמו מהקליפ YOU ROCK MY WORD) חולצה אדומה, לא מכופתרת עד הסוף, ומעל ג'קט שחור מחויט עם מחשוף. מכנסים שחורות, 7/8, אם זה בנות- אז נעלי עקב שחורות, אם בנים אז נעלים שחורות אלגנטיות כאלה.

למעלה