מייקל ג'קסון 1958-2009

westend girl

New member
מייקל ג'קסון 1958-2009

עם כל השערוריות, השמועות, התביעות וההשמצות, אי אפשר להתעלם מהתרומה העצומה של מייקל ג'קסון, שהרוויח ביושר את הכינוי "מלך הפופ", לעולם המוזיקה בכלל ולתרבות הפופ בפרט, ואין ספק שהמוות המפתיע שלו אתמול בלילה הוא אירוע היסטורי לא פחות מאשר מותם של אלביס פרסלי או ג'ון לנון. אמנם אני ממש לא נמנית על המעריצים שלו, אבל באופן מפתיע כן ביליתי אתמול בלילה שעתיים מול CNN וצירוף המילים "מייקל ג'קסון מת" עדיין נשמע לי מוזר ובלתי נתפס, וזו הזדמנות להיזכר בכמה מחוות שעשו ל-MJ עוד בחייו, ואתם כמובן מוזמנים להוסיף כל דבר שעולה על רוחכם.

westend girl

New member
הפארודיות של ווירד אל ינקוביץ'

ווירד אל ינקוביץ', שידוע בזכות הפארודיות שלו לאייקוני פופ למינהם התייחס למייקל ג'קסון במספר הזדמנויות. כמו למשל בשירו Eat It (הומאג' ל-Beat It כמובן) או בשיר Fat, הומאג' ל-Bad. בתמונה
פארודיה נוספת על Bad, עטיפת האלבום שנקרא Even Worst שיצא ב-88.

westend girl

New member
מייקל ג'קסון מתארח במשפחת סימפסון

מייקל ג'קסון, התארח בפרק שנקרא Stark Raving Dad (שודר בספטמבר 91'). הוא דובב את Leon Kompowsky (בתמונה), משוגע שחשב שהוא מייקל ג'קסון. הקרדיט ניתן לו תחת השם John Jay Smith בגלל כל מיני סעיפים בחוזה.
כאן אפשר לראות את הדמות עושה את המון-וולק לצלילי בילי ג'ין
מחווה ל-Thriller, אחת הקלאסיקות הגדולות בכל הזמנים
חוץ מזה, מייקל ג'קסון גם שר לליסה שיר ליומולדת

Lady in red2

New member
אוי אני זוכרת שראיתי את זה, פרק מעולה

תודה על ההשקעה
ואכן זה היה מפתיע, היה זמר ענק.

SaintJohn

New member
הייתי בהופעה שלו ב-93 בארץ

ילד נמוך ומתלהב בן 13 שלא ראה כלום ממרחק עצום מהבמה, ושצעק "יש! ראיתי אותו!" כשסוף סוף מצאתי נקודה לבנה על הבמה.. מראים היום (ובטח בכל הסופ"ש) כל הזמן קליפים שלו ב-MTV (מסתבר שיש שם גם קצת מוזיקה לפעמים, כשצריך) וב-VH1. צפייה בכמה קליפים הזכירו לי מיד כמה מוכשר הוא היה, ואיך הוא שלט ללא עוררין בתחום שבו הוא עסק.

SaintJohn

New member
הנה שאלה קשה

מה לדעתכם בלט יותר: המוזיקה של מייקל ג'קסון או חייו השנויים במחלוקת?

Happiest Girl

New member
אני חושבת שהמוזיקה שלו

אבל בשנים האחרונות בהחלט אי אפשר להתעלם מחייו ומה שקרה להם... וזה בעצם גם סדר הדברים: קודם כל הוא התפרסם בזכות המוזיקה שלו ורק אחר כך, כשהיה לו קצת יותר זמן וכסף, הוא נהיה wierdo לגמרי והשערוריות התחילו.

למעלה