מייקל ג´קסון

מייקל ג´קסון

למייקל ג´קסון יש שירים מיוחדים, הופעה ותנועות שחבל על הזמן, גימיק של ניתוח פלסטי (ושמישהו יסביר לי מה פשר השיר-NO MATTER IF YOU´RE BLACK OR WHITE ) בעצם רק הוא יכול לשיר את זה כי רק הוא היה בשני הצדדים-אבל דבר אחד אין לו- כבוד ליצירות של אחרים. הכל הוא מוכר תמורת כסף, וזה מראה מה באמת חשוב לו- וזה לא החברים הוותיקים שלו, שאותם הוא לא מהסס להעיף

pulpula

New member
סליחה?!?!?!?!?

חבל שאתה מגיע לכאן ואומר דברים בלי לחשוב הרבה. איפה בדיוק אתה רואה את כל הדברים שציינת? חוץ מזה שיש לו שירים מיוחדים ותנועות שחבל על הזמן שעל זה לא נתווכח עכשיו.. "גימיק של ניתוח פלסטי"??? סליחה, אבל אני אפילולא מבינה את המשפט הזה. מה זה אומר?? אז מה אם מייקל עשה ניתוחים פלסטיים. מה זה עניינך בדיוק?? 90 אחוז מהאנשים בהוליווד עשו ניתוחים פלאסטיים א ז מ ה ? אם אתה רוצה הסבר לשיר BLACK OR WHITE אז על קצה המזלג אני אספר לך שהשיר מדבר על זה שכולנו אחים, ללא קשר לגזע שלנו ומייקל מבין את זה טוב מאוד, חבל שלא כולם ככה. וחבל מאוד שאתה לא מודע לכך שמייקל חולה במחלת עור בשם "ויטליגו" שגורמת לאיבוד הפיגמנטציה של העור ובמילים אחרות העור שלו נעשה לבן יותר עם הזמן. זה לא דבר שהוא יכול לשלוט עליה ואין תרופה שיכולה לרפא את המחלה הזאת. לידיעתך גם אנשים "לבנים" עלולים לחלות במחלה הזאת והיא תורשתית. אם אתה רוצה לשמוע עוד דברים בעניין רק תגיד.. ובאשר לכך שאין לו כבוד ליצירות של אנשים אחרים והוא מוכר הכל בכסף? הא?? מאיפה הבאת את זה?? על מה אתה מדבר? אפשר לקבל דוגמא?? לידיעתך ג´קסון במשך השנים עשה הכל כדי להקים אגודות ותרם כספים למען ילדים חולי, יתומים, עזובים וכו´... אם תרצה מידע גם על זה תקבל

odedia

New member
הוא מדבר על הביטלס

ועל זה שהוא קנה את הזכויות לשירים שלהם, ואישר להשתמש בהם לפרסומות וכו´ וכו´ וכו´. ובכן - מייקל מעריך מאוד את השירים של אחרים. הוא מעריץ אמנים חלוצים אמיתיים כמו ג´ימס בראון וג´קי וילסון, שמהם העתיקו גם הביטלס תאמין או לא. הוא עשה גרסת כיסוי לcome together, מתוך מחווה וכבוד. ועם כל הכבוד, פול מקרתני ידע שמייקל עומד לקנות את הקטלוג הזה, והוא החליט לא לקנות בעצמו. וזה לא בגלל שלא היה לו כסף. הוא פשוט לא ראה בזה השקעה שווה. שון לנון (הבן של ג´ון) אמר לפני כמה שבועות שזה היה גאוני על ידי מייקל לקנות את הקטלוג, כי אף אחד לא חשב שהוא שווה משהו, אבל רק הוא ראה את הפוטנציאל שיש בכך. הוא ידע שיעבירו את כל האלבומים לCD עם השנים ושזה יכניס לו הרבה כסף. אומנות לחוד ועסקים לחוד. עודד ש.

DROR HAMAS

New member
מייקל עדיין שחור

בלי קשר לצבע עור שלו הוא עדיין אפרו אמריקאי.

למעלה