מייקל ב VMA

dance of life

New member
מייקל ב VMA

לא הייתי פה ביומיים האחרונים אבל כל הרושם שקיבלתי הוא שכולכם נורא התלהבת מהעובדה שמייקל הופיע שם, וכמעט נפל ובלה בלה בלה דבר אחד כולכם פיספסתם. MTV עושה ממיקל צחוק. צחוק ענק. אם תרצו פרטים, תגידו. אבל אני פשוט ל-א מבינה איך אף אחד מכם לא שם לב. ממש בא לי לבכות על מה שהם עשו לו! http://www.mtv.com/onair/vma/2002/nominees/#

dance of life

New member
שלחתי הודעה לאמ טי וי

לפורום די ברור לי שהם ימחקו אותה ברגע שהם ימצאו אותה אבל תיכנסו כמה שיותר מהר ותגיבו ותתמכו http://www.mtv.com/community/message_boards/topic.jhtml?bID=22 i read the previos topic about what MTV did to michael, and i agree, and i am sooo mad! billions of viewers who are michael jackson fans you have, and still, u dont seem to be able to STOP making fun of him! i dont kmow if this is just a SONY vs. MTV thing, and this is all against michael to ruin him, but what you just did will cost you more viewers than u think! it may seem like we are nothing, and that u lose nothing, but as an 11 years viewer, i was hurt for the 10000´s time by MJ´S name, and you really crossed the red line this time. How dare you treat MICHAEL like that, after he has brought u ALL the black viewrs u ever had? wasnt he the first black artist to appear on MTV? and why? cause he was the best. the fact that right now SONY-devil is destroying him, shouldnt allow you to feel like he is nothing. YOU, YOURSELF, dear MTV crownd him to be the king of pop. you made money on his name for more than 3 generations, and now all you do is ruin him and his name AND ON HIS BIRTHDAY!!!!!!!!!!! and if you are trully not to be blamed, you will not delete this topic!

dance of life

New member
לכו ועכשיו!

http://www.mtv.com/community/message_boards/topic.jhtml?bID=22 יש שם איזה 10 הודעות שמדברות על מייקל, בינהן ההודעה שלי ושל עוד כמה תומכים ו\או שונאים לכו תעשו משו!

dance of life

New member
הודעה שניה

i saw all those stupid posts here about michael, saying he is gay and not talented well MTV, here i write to you, and i have only *1* QUESTION: how come you deleted all kinds of MJ fans´ posts, who were asking for justice, asking your name to remain clear, and like u have done nothing wrong, while all kinds of bored people ruining his name all over this board. the name of the person YOU gave your so called MILLENIUM AWARD, the person you call THE KING OF POP. not we... YOU! now, font u feel a bit stupid, giving this award to him, but allowing pepple bash his name like this, and not allowing his own fans writing their opinions?!?! if you are so OBJECTIVE, and give a free way of speech, keep the MJ FANS msgs too!

dance of life

New member
שלישית

על אמינם והמעריצים שלו שיורדים על מייקל you know why Eminen won so many award? casue MTV are cowards! in his song the real slim shady he sais: "You think I give a damn about a Grammy? Half of you critics can´t even stomach me, let alone stand me "But Slim, what if you win, wouldn´t it be weird?" Why? So you guys could just lie to get me here? So you can, sit me here next to Britney Spears? Shit, Christina Aguilera better switch me chairs so I can sit next to Carson Daly and Fred Durst and hear ´em argue over who she gave head to first" well, he gives no DAMN for MTV or anyone. so in order to make him become one of them, the gave him the night, 4 awards were given to the person who bashes ALL the other artists MTV itself give all the pther awards to. NOw, Dont u think something is really fu.cked up there?!?!

Marty McFly

New member
מצטער, אבל לדעתי את טועה

אמינם ממש טוב, הוא משקיע המון בשירים שלו, והוא עושה הכל לכיף - לכן הוא לא שם על אף אחד... וזה גם תכונה שחייבים אותה בעסק הזה... למישהו יש את הקטע שאמינם שר עם מייקל ב30 שנה במדיסון דסקוור גארדן?? איזה שיר הם שרו?

dance of life

New member
הצחקת אותי!

אני שומעת את המוסיקה של אמינם כל יום ככה שאין על מה לריב פה מייקל ל-א שר עם אמינם בהופעת השלושים, אתה מדמיין, מאיפה הבאת את זה בכלל?!?! אמינם שונא את מייקל ואם היית באמת מקשיב למוזיקה שלו היית יודע. אני כתבתי את התגובה הזאת למעריצי אמינם שטרחו לכתוב שמייקל הומו, לא מוכשר, לא יודע לרקוד או לשיר אז אתה עדיין רוצה להגן על אמינם?

Marty McFly

New member
אז טוב מאוד!

אני זוכר ששמעתי שהם כן שרו ביחד... טוב, כנראה שאני לא שומע נכון... למרות שאני בטוח שאני כן... האמתי לדיסק החדש של אמינם באמת לא הקשבתי, אבל לשניים האחרונים כן... באיזה שיר בדיוק הוא יורד על מייקל?? תרשמי את השיר, זה מעניין אותי... אני אוריד אותו. והמעריצים זה לא אמינם עצמו...

Marty McFly

New member
ורק כדי להיות בטוח...

את לבשת שמלה שחורה כזאת עד הברכיים במפגש מעריצים?

dance of life

New member
כן

אני הילה חולצה שחורה עם 2 פרחים וחצאית 3\4 שחורה מי אתה היית...?! זה ששר?

Marty McFly

New member
חחח זה ששר... חח הצחקת אותי!!

הייתי עם ג´ינס וחולצה שחורה בלי שרוולים...

dance of life

New member
:/

אין לי מושג מי אתה אז... דיברנו? מה עשית? איפה ישבת כשרואי הופיע? מה עשית במסיבה?

dance of life

New member
הנה ציטוט:

"Michael Jackson who gonna tell me I ain´t Mike? Ass cheeks painted white, fuckin´ Priscilla tonight Flyin´ down Sunset smokin´ crack, transvestite in the front, Eddie Murphy in the back MOP had grimy and gritty, Marilyn Manson, I died my hair blue, and grew some titties Ludacris told me to throw them bows, now I´m in the hospital with a broken nose and a fractured elbow " מעבר לזה, אני לא זוכרת באיזה שירים, הוא יורד על מייקל עוד 3 פעמים בדיוק. עם כל הכבוד לייצור הזה, שאני דווקא כן אוהבת את ה"מוסיקה" שלו, הוא צריך ללמוד לסתום את הפה שלו על מייקל. כשאני אמצא עוד דברים אני אצטט לך :) ד"א הדיסק החדש הרבה הרבה יותר טוב מהישנים. הישנים ממש דפוקים.

KOBIandBRIT

New member
אמינם סתם מפגר...

אני לא סובל אותו, יורד על כולם בלי גבולות שזה כבר מגעיל, עכשיו הוא אני רואה שהוא גם יורד על מייקל? איזה מסכן הבנאדם! אני לא מתפלא למה אמא שלו שנאה אותו...בהמה טיפשית!

לא בדיוק הבנתי

למה עשו ממייקל אדיוט... את מוכנה להסביר והפעם בעברית?

Marty McFly

New member
אני אסביר לך:

מייקל חשב שהוא קיבל את פרס "אמן המילניום" והוא הודה למי שהוא הודה מול מיליוני צופים ברחבי העולם. אבל הוא הודה על פרס שלא קיים... כי הייתה אי הבנה (או שזה היה במכוון...) שמייקל הבין שהוא מקבל את פרס אומן המילניום כשאין פרס כזה, ורק בריטני ספירס אמרה "בשבילי הוא אומן המילניום". אז הפכו אותו לאידיוט ביומהולדת שלו (במכוון או לא) וזהו..

~orit~

New member
אוקיי ככה:

בקשר לפרס באמטיוי - לדעתי אמטיוי עשו לו את זה בכוונה. תחשבו על זה... למה שהוא יכין נאום כתוב מראש על פרס אומן המילניום אם לא אמרו לו מראש שהוא הולך לקבל פרס כזה? מה הוא ניחש שבריטני תגיד שבשבילה הוא אומן המילניום?? אין לי ספק שמראש רצו לעשות לו את זה. וכל העיתונים שפשוט ליקקו את השפתיים מה"פדיחות" של מייקל יכולים לחפש... כי אל תשכחו שמייקל אכן קיבל את פרס אומן המילניום כבר פעמיים (מפרסי המוזיקה העולמיים של מונקו ופרסי המוזיקה האמריקאיים) אז כולם יכולים לקפוץ לו. ואם אמטיוי היו צריכים לתת למישהו את פרס אומן המילניום זה ללא ספק היה צריך להיות מייקל... כי אם מדובר באמטיוי - מדובר בקליפים. ואם מדובר בקליפים - מדובר במייקל. כי הוא זה שהתחיל את כל העניין של הקליפים כמו שהם היום. בלעדיו אמטיוי היו עוד משדרים קליפים בסגנון להקת אבא. ולאורך כל השנים מייקל יצר את הקליפים הטובים ביותר. אי אפשר להתווכח על זה בכלל... עכשיו בקשר לאמינם - כבר דנו בנושא הזה של השירים החדשים באלבום שלו (האם הוא יורד או לא יורד על מייקל) אז לדעתי הגענו למסקנה שהוא לא יורד עליו. אגב - הילה, הקטע הזה שציטטת הוא לא מראפ של אמינם אלא של D-12. בכל מקרה - זה לווא דווקא ירידה... חוץ מזה - אמינם אמר לא מזמן שהאלבום שהוא הכי אהב השנה היה אינוינסיבל... לא נראה לי שהוא שונא את מייקל... אבל אם אתם רוצים לשנוא את אמינם - אל תהיו צבועים. לשנוא אותו בגלל שהוא יורד על מייקל? הוא שר על דברים יותר גרועים בשירים שלו (לאנוס את אמא שלו, לאנוס לסביות, כמובן כל הירידות על הומואים) אז הקטע הלא ברור הזה של האם הוא יורד או לא יורד על מייקל - זה לא מה שיגרום לי לשנוא אותו.

למעלה