מייקי שלי המדהים

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
מייקי שלי המדהים

``האיש שמאחורי האגדה``.... זוכר את זה? אלו הן לא מילותיי...כי אם מילותיו של blue love ואכן....אתה אגדה...מה שאתה עושה כאן...מלאכת הקודש שלך.. שוברת את הראש כבר שלושה ימים כיצד אוכל להודות לך... מחפשת ולא מוצאת... מה אומרים לאיש שכבר אמר הכל? איך מודים לאיש שלא רוצה תודות איך מחבקים חבר יקר שאוהב, דואג, עוטף? איך נותנים לך הכל...ועדיין...זה יהיה כלום... כאין וכאפס לעומת מה שאתה מעניק כאן... איך אפשר? מייקי...אוהבת אותך... אתה, פשוט...אתה אתה...ועל כך תודתי לך נתונה מתגעגעת לקולך המרגיע, המלטף... מתגעגעת אליך שלך באהבה ענקית...תגלי

מייק 48

New member
תגלי אהובה ומתוקה...

זוכר את מילותיו של blue love בדיבורית, בדרך למאיה... אחזור על מה שאמרתי: לא אגדה ולא נעליים... אני לא עושה מלאכת קודש... אני פשוט חולה אהבה והפורום הזה נפל קורבן למחלה שלי... סימפטומים של הצפה וגודש אהבה (מילים שלך מאחת ההודעות: יש כאן בפורום כאלו שלא סובלים מהפרעות אכילה אלא מעודף אהבה)... אני אוהב להיות כאן, אני אוהב אתכן בנות מופלאות !!! התודה שלי היא האהבה שזורמת ומחברת את הלבבות של כולם... אמרתי למאיונת האהובה ואני אומר גם לך: רק תגידו לי מתי לסתום את הפה... אחרת אני אמשיך לקשקש בלי סוף... יש רק שתי דרכים שאני מכיר שיכולות לסתום לי את הפה... או שיגידו לי ``סתום כבר, קשקשן`` , או שיסתמו לי אותו בנשיקה... זהו בינתיים, תגלי חומד, אם את מתגעגעת את יכולה לדבר איתי בטלפון. שולח לך חיבוק חמים, כמו זה שנפרדנו בערב... (בסוף לא אחרתי להקלטות והן יצאו פיצוץ !!) אוהב אותך מאד, חומד שלך לתמיד מייק

למעלה