מייקי...לחתימתך

מייקי...לחתימתך

בהמשך לבקשתך, הכי לא רשמי שיכולתי... אם יש הערות לסעיפים ספציפיים- הפורום יגשר.

נעמי 1

New member
חחחחח צריך...

עורך דין רואה חשבון מדריכה לסקס רופא אחות ושוקו עם לחמניה. נעמי

זה חוזה סטנדרטי לכל חברי הפורום?..

רוצה לדעת אם כבר להביא את העו"ד שלי? שדבריי אלה לא ישמשו נגדי במשפט

עדיין בניסיון

לפתוח את הקובץ הזה.... עד שזה ייפתח , ננסה לאמר משהו חיובי אחד לשני.. (בכנות,בלי חנופה) לדעתי אתה כותב מוכשר בצורה בלתי רגילה. מכיר אותך למעלה משנה ועל אף כל הזיקוקין, קראתי את סיפוריך.

sahr12

New member
מת עליכם!! ליטוף בקוצים..חחחחח

איזה יופי.... מייקי ינע:)...מה עם הכתיבה שלי?????????חחחחחחחחח ששששששש...אל תגיד כלום! (לא נעיםםםםםםםםםם)חחחחחח

הנה עוזרת לאילו שלא יכולים לפתוח../images/Emo13.gif

חוזה שנכרת בפורום נשואים נשואות, ביום 3 לחודש דצמבר בשנת 2002 בין הנהלת פורום נשואים נשואות בתפוז בכתובת זו (להלן: "א נ י ג מ ט י") מצד אחד לבין מייקי עם תוספות\ מייקי בין היתר (להלן: "מייקי") מצד שני הואיל ושני הצדדים מעוניינים שהפורום יהיה מקום נעים לחבריו. והואיל ומייקי מבקש לסיים את החל"ת הקצרצרה שלקח; והואיל ולאניגמטי מתחיל לשעמם בלי מייקי; והואיל ולסקסופון ומושיקו גם משעמם; לפיכך הוסכם, הוצהר והותנה בין הצדדים כדלקמן: 1. מבוא 1.1 המבוא לחוזה זה מהווה חלק בלתי נפרד הימנו ומחייב כיתר תנאיו. 1.2 כותרות הסעיפים באות לצורך הנוחות בלבד ואין לפרש תנאי מתנאי חוזה זה לפיהן. 2 הצהרות מייקי מייקי מצהיר ומתחייב בזאת כדלקמן: 2.1 כי יש באפשרותו הטכנית, הנפשית והמקצועית לקיים את כל תנאי חוזה זה ואין כל מניעה לפי כל דין ו/או חוזה ו/או אחרת להתקשרותו לפיו. 2.2 כי הינו בעל הידע המקצועי, הכישורים, הניסיון והמומחיות הדרושים לביצוע התחייבויותיו לפי חוזה זה בהצלחה מלאה, בהתאם לדרישות החוזה. 2.3 כי לא תלויה נגדו כל תביעה משפטית שהיא ולא נעשו פעולות ו/או קיימות התחייבויות אשר ימנעו ו/או עלולות למנוע ממנו למלא אחר התחייבויותיו לפי חוזה זה וכי אין לו כל ניגוד אינטרסים כאמור בחוזה זה. 2.4 כי הוסברו לו כהלכה הקריטריונים הנדרשים לשם עמידה ביעדי החוזה וכי הוא הבין ומכיר היטב את כל הקשור בכך. 3 קריטריונים 3.1 מייקי מתחייב להמנע באופן מוחלט מהוצאת "כביסה מלוכלכת" לפורום. מייקי מבין כי משמעותה של "כביסה מלוכלכת" היא כתיבה בפורום של כל מה שאינו קשור לפורום ואינו צריך להחשף לעיני החברים וגם לא ברמיזה. 3.2 מייקי מתחייב לנהוג בריסון, איפוק וכבוד הדדי עם כל חברי הפורום. 3.3 מייקי מתחייב כי במקרה של התחלת סכסוך בינו ובין חבר פורום לקחת חל"ת יזום של שעתיים, לשתות כוס מים ולא להגיב. 3.4 מייקי מתחייב לעצור ל-15 שניות לפני משלוח הודעה לפורום לצורך מחשבה נוספת. 3.5 מייקי מתחייב להבא לקחת חל"ת ארוכות יותר מיומיים. 3.6 מייקי מתחייב לכתוב דיעה מנומקת לפחות אחת לשבוע בשרשור בעל ערך ולא ללעוג לשרשורים בהודעות אגב. 3.7 מייקי מתחייב לשפר ולפתח את חרוזיו ואת נושאי שיריו. 3.8 מייקי מתחייב שלא לשלוח יותר הודעות אישיות ל א נ י ג מ ט י . 4 תרופות 4.1 במידה ומייקי יעבור על התחיבויותיו רשאי א נ י ג מ ט י לקבוע תקופת חל"ת שתנוע בין שבועיים לחצי שנה בהתייעצות עם בית דין שדה שיוקם מקרב חברי הפורום. 5 סיום החוזה 5.1 הצדדים מסכימים בזאת כי חוזה זה יבוא לידי סיום אם ובמועד בו חו"ח נפטר מי מהצדדים או הוכרז פסול דין. 5.2 הצדדים מסכימים בזאת כי א נ י ג מ ט י יהיה רשאי לסיים לאלתר את חוזה זה אם מעל מייקי באמונו ו/או עבר עבירה פלילית שיש עמה קלון ו/או הפר תנאי מתנאי חוזה זה וההפרה לא תוקנה ו/או לא הוסרה תוך 7 (שבעה) ימים מקבלת הודעה בכתב מה א נ י ג מ ט י ו/או ממי מטעמו על ההפרה הנ"ל. 5.3 מייקי מתחייב לתקן כל הפרה של תנאי מתנאי חוזה זה תוך 7 (שבעה) ימים מיום מסירת הודעה על ההפרה על ידי א נ י ג מ ט י ו/או מי מטעמו. 5.4 א נ י ג מ ט י יהא רשאי להביא חוזה זה לידי סיום באמצעות הודעה בכתב שתימסר למייקי 21 יום מראש. 5.5 מייקי מצהיר כי לא תהיה לו כל תביעה ו/או דרישה ו/או טענה במידה ו א נ י ג מ ט י יסיים את החוזה על-פי הקבוע בסעיף זה. 6 היקף החוזה חוזה זה מקיף ומפרט את כל אשר הוסכם בין הצדדים בעניין מתן והוא מבטל ובא במקום כל הסדר, מסמך או הבנה אחרים בין הצדדים אשר קדמו לחוזה זה. 7 שינויים כל שינוי ו/או תוספת לחוזה זה יהיו בתוקף רק אם נעשו בכתב ובחתימת שני הצדדים לחוזה זה. ולראיה באו הצדדים על החתום במקום ובמועד הנקובים לעיל: מייקי בין היתר א נ י ג מ ט י ______________ _________________

נשית~37

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif (אדנית מימי הזוהר חחחח)

כל הכבוד.... אפשר לחתום בשפתיים חתומות? חחחחח

וסוף סוף משהצלחתי לפתוח...

לפני 10 שנה קנינו אני ובת זוגתי את דירתנו הראשונה. מרוב שהיינו להוטים לגור יחד רחוק מהוריה, רכשנו את הדירה הראשונה שראינו,קומה 4 ללא מעלית,הרוסה לחלוטין,מצ´וקמקת, עם חוזה מקפח בצורה מזעזעת, חתמנו והתחבקנו כאילו קנינו שטח על הירח. בכינו שנתיים אח"כ... ועכשיו לעניין. סעיף 3.7 מעט בעייתי כיוון שכשרוני מעט מוגבל, ולצערי אני סובל ממיעוט השראות רוחניות,חלש במטאפורות, ומאוד ממוקד במטרה. היה מעניין לראות נוסח הסכם פיוס עפ´י סער, שיהיה מעט יותר דו-צדדי...

דיברתי עם היועמ"ש של הפורום

סעיף 3.7 יורד. משהו חיובי- אתה מצליח לעורר עניין בפורום ואני בטוח שבהנתן החוזה ינותב העניין רק לצד החיובי. סער, אפשר עט ?

sahr12

New member
בבקשה,בבקשה.......חחחחחח

אני מקווה שתתפשרו על החוזה....ולא תתנו לי לכתוב חדש.... חחחחחחח...

למעלה