מייקאפ בהיר...

lollipop03

New member
מייקאפ בהיר...

שלום,בהמשך לשאלה הקודמת שלי,הבנתי שכנראה הטיינט מירקל הוא לא בשבילי ובצער רב אני נוטשת אותו... עכשיו יש לי בעיה אחרת,אני מלכתחילה התחלתי עם לנקום מאז שהם הביאו את הגוון 005 וזה המייקאפ היחיד שאיכשהוא מתאים לי וגם הוא קצת כהה לי (כן כן אני לבנבנה בטירוף...) יש המלצה לחברה שיש לה מייקאפים טובים וגוונים סופר בהירים? סתם כדי להסביר את גודל הקושי ביקרתי בסניף של מאק היום ושתי מוכרות הסתובבו חסרות אונים סביבי ובסוף פשוט שילחו אותי לדרכי בידיים ריקות כי כל המייקאפים היו כהים לי מידיי.

fairytale10

New member
מה עם קולורסטיי של רבלון בגוון ivory 110?

אני גם לבנה מאוד. הוא מעט כהה מהעור שלי (כי אין מייק אפ בגוון העור שלי בדיוק, כולם כהים לי) אבל הוא מתמזג עם צבע העור בבית החזה (המחשוף) כי שם אני תופסת שמש אז הוא מתמזג עלי טוב...וניסיתי הרבה גוונים, הוא היחיד שיושב עלי טוב.

Kika22

New member
מצטרפת להמלצה.

אגב, מה עם פופה? יש להם גוון לבן כסיד

TokisBride

New member
זאת קצת השקעה כספית, אבל

את יכולה לקנות פייס אנד באדי לבן ולערבב עם אחד שהוא בצבע שלך. כמו כן לפיקסיוו יש סרטון בנושא איפור לעור בהיר מאוד מאוד מאוד, אם יש לך גישה למוצרים מחו"ל אפרסם לך לינק :)

lollipop03

New member
לבסוף נרכש של סיסלי...

המחיר מאד מאד כואב בכיס ....

328 לאחר 30% חבר מועדון של המשביר ועוד קופון על סך 75 ש"ח..

מלמעלה זה ה0+ של סיסלי
ולמטה הטיינט מירקל 005

נראים ממש קרובים לא?

Nightmare19

New member
נדחפת...

יש 005 בטינט מירקל? יותר בהיר מה010?

ה010 טיפה כהה לי... לא ידעתי שיש גם 005! ובדיוק קניתי בקבוק חדשP:

lollipop03

New member
כן כן יש 005 גם בטיינט מירקל וגם בטיינט אידול

תשאלי את הדיילות כי הן נוטות "לשכוח" מקיומו כי זה די נדיר פה בארץ למשל הדיילת המקסימה שרק אצלה אני קונה מוצרים של לנקום אומרת שיוצא לה למכור בקבוק של 005 אחת לשלושה חודשים בקושי..

marina4o

New member
יש המון מבחר, לצערי בחו"ל

לדוגמה לאילמסקה יש המון גוונים בהירים

למעלה