מייפל סטורי אני ברמה 120 דארק ניט,רמה 103 הרמית, רמה 62 קשת,רמה 60 קוסם ורמה 60 לוחם.
S SimsY New member 14/2/08 #1 מייפל סטורי אני ברמה 120 דארק ניט,רמה 103 הרמית, רמה 62 קשת,רמה 60 קוסם ורמה 60 לוחם.
S SimsY New member 14/2/08 #3 שלחתי תלונה לתפוז בקשר לפריצה לחשבון שלי בכל אופן אני מזהיר אתכם ומזהיר עכשיו גם את כל החברים שלי - *פרצו לי לחשבון* !!! זה לא אני כתבתי!
שלחתי תלונה לתפוז בקשר לפריצה לחשבון שלי בכל אופן אני מזהיר אתכם ומזהיר עכשיו גם את כל החברים שלי - *פרצו לי לחשבון* !!! זה לא אני כתבתי!
S SimsY New member 14/2/08 #4 מה שכן - לפי אופי התגובה אני יודע שזה מישהו מהפורום הזה שעשה את זה.... זה צמצם מאוד את רשימת האנשים שיכולתי לחשוד בהם שעשו את זה.
מה שכן - לפי אופי התגובה אני יודע שזה מישהו מהפורום הזה שעשה את זה.... זה צמצם מאוד את רשימת האנשים שיכולתי לחשוד בהם שעשו את זה.
S SimsY New member 14/2/08 #6 הבהרה לא פרצו לי לשחקן במייפל סטורי - פרצו לי למשתמש פה בתפוז ! את ההודעה הזאת אני מעולם לא כתבתי!
מ מאור כהן1 New member 14/2/08 #7 לא לא לא התבלבתי, חשבתי שפרשו לך פעם למייפל גם. הבנתי שפרצו לך גם לפה. שנה סיסימה פה +מייל.