מייפל סטורי ממכר!!!

Nofar20079

New member
מייפל סטורי ממכר!!!

אני חושב שהמשחק ממכר וזה לא טוב! יש לי חבר שהולך לישון כל יום בשעה 3 בלילה,ועכשיו הוא שולח 30 $ לארה`ב בשביל שיתנו לו כסף במייפל,זה לא מוגזם?

גם לי הייתה את התקופה הזאת

של לשחק מייפל עד הבוקר.. אבל זה היה בגלל ששעות השינה שלי לא היו מסודרות, והייתי מצליחה לישון רק ב7 בבוקר, אז במקום להשתעמם הייתי משחקת.... בקשר לכסף, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו, זה לא אמור להפריע לך...

sapir aloud555

New member
לדעתי זה

קשור באדם עצמו בלבד. יש אנשים שנוטים להיות מושפעים בצורה גבוהה, ויש כאלו שפחות. המשחק עצמו ובתוכנו יכול למכר, כבר נאמרו דברים כאלו בחדשות של ארה"ב וכדומה, אבל שוב, זה ההתייחסות. כל אדם לוקח את זה אחרת.

אמ...

אני מבין את הקטע... אני נקלעתי לתקופה קצרה בדיוק כמו זו... זאת אומרת... מצייר מייפל. מדבר מייפל. חולה מייפל. לא_יכול_לעזוב_את המייפל. ממליץ מייפל. מכריח מייפל. יושב_בבית_במקום_לבלות_בחוץ מייפל. אבל... לפני יומיים...אמרו לי החברים שהם יוצאים באופניים לride בעיר... אבל... עוד 10% אחוז בסה"כ... "סורי, צריך לשמור על אחותי..." "אה... טוב... ביי..." כמובן שזה היה תירוץ. עליתי 10% והגעתי לרמה 24. "יאיי! סוף סוף!!!" אבל אז... מרב התרגשות, החלקתי ( התגלבתי, כמו שאומרים בכיתה. ) וחטפתי זפטה בראש. ואז... השתחרר הפקק. התחלתי לחשוב... "דאם!! המשחק הזה הורס לי ת'חיים..." הסתכלי למסך, ורציתי לנפץ אותו מכעס... "אז זה הדבר שגרם לי להתקע כאן..." הסתכלתי על ה blood snowboard. וזה שיחרר הכל. אבל נשארתי בנאדם. יצאתי, הסרתי, ואמרתי bye למייפל סטורי לשבועיים ככה. פשוט צריך לקחת את המשחק בפרופורציה... לקחת אותו בכיף... לשחק רק כשרוצים.

PERFACT GIRL

New member
היא צודקת בהחלט

רק שתידעו שמייפל=משחק ממכר נקודה! תחשבו מה שאתם רוצים. אני ואח שלי כל היום רק רבים בגלל המייפל. יש בזה פשוט משהו ממכר שמושך את כל הילדים וזה לא בריא ולא נורמלי שילד ילך לישון בשעות הבוקר אז אל תתרצו שהוא לא יכול לישון. אימא שלי כבר שמה לב שזה משחק ממכר והיא רוצה לחסום לנו את המשחק. מייפל הורס לי את החיים אני לא מתרכזת לא במבחנים ואני כמעט ולא עושה יותר שיעורים בית אבל עדיין הולך לי טוב אבל זה לא קשור. נשמע לכם הגיוני שמבוגרים בני 30+ ישחקו במשחק?! זה משחק ילדים! עם מפלצות! כאילו, זה הכי טירוף. רוב החברים שלי במייפל הם מבוגרים. לפעמים מייפל נותן הרגשה שאתה יכול להיות מי שאתה רוצה ולעצב את עצמך מחדש בדמות וירטואלית אבל חברה תתעוררו זאת לא המציאות! במוקדם או במאוחר אנשים יבינו מה קורה פה. תודה.

לבנדר א

New member
זה תלוי בכם.

ועכשיו מודגש: זה תלוי בכם. אף אחד לא מרח לכם ניקוטין על המסך. ההתמכרות היחידה היא בתוך הראש שלכם, ואתם יכולים לשלוט בזה. זה לא משהו שנקסון "עשו לכם", אלא משהו שעשיתם לעצמכם. ברכות ואיחולים לחבר שלך, שיהנה. לדעתי זה כיף להשקיע את עצמך במשחק לזמן מסוים. זכותו. (אם ההודעה פגעה\העליבה\עיצבנה מישהו, או שלא הייתה נעימה לקריאה מכל סיבה שהיא, זה בגלל שכרגע התעוררתי ואין לי כוח לטקט. עמכם הסליחה.)

למעלה