מייסי

danielwhatu

New member
מייסי ../images/Emo53.gif

לא הבנתי איך בדיור מייסיי מתה............ וסאלי ניראת בכלל לא מתאבלת.......... לא כמו ה "מוות" הראשון של מייסי תסבירו לי בקשה.....

SupeRonit

New member
תשובה+קישור

באחת ההופעות הראשונות שלה לאחר חזרתה מהמתים,נפלה לה מנורה על הראש..כתוצאה מכך שמנהל המקום (אוזי/אוסקר) היה מסוכסך עם גורמים עבריניים-וזאת הייתה הנקמה שלהם. בעצם מייסי לעולם לא הוכרזה כמתה.לא נערכה לה הלוויה.ולא אמרו מפורשות זאת.כמובן שכך כולם מתנהגים-אך הדבר משאיר סיכוי קלוש לחזרתה בהמשך.
קישור להודעה המקורית-כאן

danielwhatu

New member
ידעתי שהיא נפגעה מבמנורה

וגם ראיתי אבל באמת לא שמתי לב להלוויה וכל זה (למרות שבתקופת הגסיסה שלה לא ראיתי כל כך הייתי עשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק)

ani88

New member
את חושבת שמייסי עוד תחזור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מתכוונת בתור נן אדם ולא רוח או חלומות

Mighty Morphin

New member
יש סיכוי

לפי איך שהסידרה ההזויה הזו מתנהלת, ובהתחשב בכך שלא "קברו" את מייסי לגמרי בלוויה, יכולים להחזיר אותה.

לינה18

New member
למרות כל השמועות, אני מקווה שמייסי

תחזור ותפריד בין ת'ורן לדרלה. ככלות הכול, זה לא צודק שאחרי כל סיפור האהבה הארוך שלו עם מייסי, דווקא דרלה תקבל אותו.

ani88

New member
אני דווקא שמחה שהם ביחד

הם נראים חמודים ביחד ויש להם בת
ואני גם לא רוצה שמייסי תחזור כי אז ימציאו איזה סיפור מופרך לגמרי

לינה18

New member
גם לדעתי הם חמודים ביחד, אבל זה

פשוט משעמם!ולא צודק לגבי מייסי.

ani88

New member
מייסי כבר מתה

אז צריך לעזוב אותה בשקט וזהו

לינה18

New member
צודקת, אבל

היא כבר מתה פעם אחת וחזרה אחרי שנתיים. מה שרק מראה שבסידרה הזאת אף פעם אי אפשר לדעת.

ani88

New member
אז זה עוד היה הגיוני

כי לא מצאו את הגופה שלה אבל הפעם היא מתה בבית חולים, ניתקו אותה מהמכשירים. גופה שלה לא יכולה להעלם לאנשהו וגם כן סאלי השלימה עם המוות שלה, היא לא כועסת יותר על אף אחד ולא מאשימה את כל העולם במוות שלה אז כנראה לא נראה יותר את בובי איקס בסדרה (אולי בתוך חלום או רוח)

לינה18

New member
לפי איך ששמעתי הבנתי ש

בובי לא תחזור, כי היא עברה לרשת מיתחרה("כל ילדיי") ולכן לא ירצו להחזיר אותה ל"יפים". אבל בלי קשר לזה, למרות שהנימוקים שלך הגיוניים, תיזכרי שזאת אופרת סבון ממש לא הגיונית. ואל תישכחי שאת טיילור הראו בארון מתה ואת מייסי מעולם לא הראו בארון מתה. כך שאם מישהו מאוד היה רוצה להחזיר אותה, הוא כבר היה ממציא משהו, לא הגיוני ככול שיכול היה להיות(משום שהדמיון שלי לא מפותח, אין לי מושג מה זה יכול היה להיות) אבל מה, לא ניראה לי שהם רוצים.

ani88

New member
../images/Emo66.gifאולי זו סדרה לא הגיונית

אבל עוד אף פעם מישהו שמת בבית חולים לא קם לתחייה (בהנחה שזו לא הייתה הצגה)

לינה18

New member
על זה באמת אין לי מה להגיד

גם לדעתי אין כל דרך להחזיר אותה.

למעלה