מיין איך אמרת שאפשר לפתוח כמה חלונות באופרה, בלי לסגור את החלונות הקודמים?
פ פפריקה אדומה חריפה New member 15/11/06 #1 מיין איך אמרת שאפשר לפתוח כמה חלונות באופרה, בלי לסגור את החלונות הקודמים?
ח חזי2003 Member 15/11/06 #2 בתפריט נכנסים לWINDOW ולוחצים NEW WINDOW. אם יש איזה לינק שרוצים לפתוח בחלון חדש אז נכנסים בתפריט PAGE, לתפריט LINK, ושם IN NEW WINDOW.
בתפריט נכנסים לWINDOW ולוחצים NEW WINDOW. אם יש איזה לינק שרוצים לפתוח בחלון חדש אז נכנסים בתפריט PAGE, לתפריט LINK, ושם IN NEW WINDOW.
פ פפריקה אדומה חריפה New member 15/11/06 #3 אה אוקיי. ומה הרווח שאני פותחת את אותו לינק בחלון חדש, ולא סתם לוחצת על הקישור? ועוד שאלה אם אפשר, ראיתי שיש חוץ מה new window עוד שתי אפשרויות, תוכל להסביר לי מה הם?
אה אוקיי. ומה הרווח שאני פותחת את אותו לינק בחלון חדש, ולא סתם לוחצת על הקישור? ועוד שאלה אם אפשר, ראיתי שיש חוץ מה new window עוד שתי אפשרויות, תוכל להסביר לי מה הם?
ח חזי2003 Member 15/11/06 #4 הרווח הוא שאז הדף הקודם נשאר פתוח ואין מצב שצריך לטעון את הדף מחדש כי הוא תמיד ישאר בזיכרון ככה. והאפשרויות איפה, בWINDOW או ב PAGE LINK?
הרווח הוא שאז הדף הקודם נשאר פתוח ואין מצב שצריך לטעון את הדף מחדש כי הוא תמיד ישאר בזיכרון ככה. והאפשרויות איפה, בWINDOW או ב PAGE LINK?