מיים

מיים

נמאס לי לסחוב שישיות והתחלתי לחפש חלופה אחרת ובנתיים הדבר שהכי קרץ הוא קנקן בריטה.
מישהו שהתנסה יכול לפרט על חסרונות\יתרונות המכשיר ? או אופציה אחרת למיים( עדיפות למשהו זול ,בכל זאת סטודנטית ענייה)?
תודה :)

אני לא אוהבת דברים כאלו

אבל באמת שזה עניין אישי.

איך את עושה קניות? אני מזמינה משלוחים מדי פעם, ומצרפת למשלוח הזמנה של שישיות שמספיקות להרבה זמן. בתקופה שגרתי קרוב לסופר ובקומה לא גבוהה, נהגתי ללכת לסופר עם הילקוט של הלימודים ושמתי בו 4 בקבוקים ואת השניים הנותרים לקחתי בשקית ביד (זה אחלה דבר גם מבחינת כושר).

היי אני עושה קניות בסופר רק לפי מה שחסר באותו

רגע, ואני לא רוצה להשמע מפונקת אבל די כבד עלי לסחוב שישיות פעמיים בשבוע גם מבחינה כספית וגם מבחינת נוחות .

im mitzi

New member
אנחנו עם בריטה וזה מאוד נוח

מומלץ לחפש מבצעים של המסננים.
לפעמים יש באתר החברה מבצע של 3+1 או בסופר לקנות חבילה של 3.

neurotica

New member
אנחנו גם מפלטרים

ואנחנו גם עצלנים אז אנחנו עושים את זה רק פעם בשבוע. יש לנו מלא בקבוקי זכוכית (יין/קסטיל/וודקה וכו') שעברו שטיפה ואנחנו מחזיקים בהם את המים.
חוסך גם את הכסף שהיינו מוציאים בהתחלה על שישיות מים וגם את כאבי הגב שיש מלסחוב אותם 4 קומות. וגם אם נגמר אז תמיד אפשר לפלטר עוד, במקום לרוץ לסופר.

הקנקן דורש טיפול בתדירות גבוהה מבחינת ניקיון?

אמרו לי גם שהפילטרים מסננים מינרלים חשובים שיש במים , אשמח אם מישהו יפרט יותר בנושא

האם גדלת כילדה בריאה?

אני מנחש שהורייך לא סיננו את המים.
גם אנו לא מסננים אלא שותים ישר מהברז.

עם נושא הטעם, אם יש בעיה, איני יכול להתווכח אך בעניין הבריאות, ישנם רבים הגורסים שמים מבקבוק גרועים בהרבה ממי ברז ומים מסוננים עלולים להיות גרועים מאד אלא אם משקיעים בטיפולים תקופתיים (יקרים). שימי לב שחלק מהמסננים מוציאים מהמים גם רכיבים חיוניים כגון סידן.

למעלה