מייל לאמא

PurpleFilth

New member
מייל לאמא

OMG OMG OMG טוב, אז שלחתי מייל יציאה מהארון לאמא. איזה פחד. תחזיקו לי אצבעות.... הנה מה ששלחתי: היי אמאלה יש לי משהו להגיד. לא, אני לא בהריון :) אני ביסקסואלית. אני עדיין אוהבת גברים, אבל גם נשים. נכון, אף פעם לא הייתה לי בת-זוג, אבל זה לא בגלל שאני לא רוצה. אז למה עכשיו? בלי סיבה מיוחדת, האמת. זה מרגיש לי מוזר קצת, כי נטיה מינית זה משהו שהייתי אמורה להסתבך איתו לפני עשר שנים בערך, לא? אז יצא שלא. זה נמצא אצלי במאחורה של הראש כבר די הרבה שנים, אבל רק בשנתיים האחרונות התחלתי להתעסק בזה, ולנסות להבין ולקבל את עצמי. באחת הפעמים האחרונות שדיברנו בטלפון אמרת שבשנה האחרונה בערך אני נשמעת כאילו אני הרבה יותר סגורה על עצמי - אני חושבת שהרבה מזה קשור לקבלה שלי את עצמי בנושא הזה, ולמעורבות שלי בקהילה הביסקסואלית (מסתבר שיש כזאת, והיא נהדרת, ולמדתי ממנה המון, הרבה מעבר לנושאים שקשורים בנטיה מינית). אז יכול להיות שזה יעבור לי, או שאני אשנה את דעתי, אבל זה לא משנה את מי שאני עכשיו, ואת ההתמודדויות והלבטים שיש לי כרגע. אני כותבת את המייל הזה עם המון חששות, למרות שאני יודעת שאת כן ליברלית בנושאים כאלה, פשוט כי זה שונה כשדברים כאלה באים לידי ביטוי אצל אנשים שקרובים אלינו. אבל קצת נמאס לי להתחבא, ולפעמים מתחשק לי שכשאת שואלת "מה עם חבר", תשאלי גם על חברה. ובכל הפעמים ששאלת אם אני לסבית - יכולתי להגיד בלב שלם שלא, אבל זאת לא הייתה התשובה המלאה. ובעיקר אני רוצה שתדעי, ושלא תאהבי אותי פחות בגלל זה. ושתביני שזה חשוב לי, בגלל זה אני טורחת לכתוב את המייל הזה בכלל. אז את הראשונה שיודעת במשפחה. לאבא וליאיא עוד לא סיפרתי, ואני לא בטוחה אם אני רוצה לספר עדיין. אפשר להמשיך לדבר על זה בטלפון, או בהתכתבות, ואפשר גם לא להעלות את זה יותר אף פעם לעולם, אם את רוצה. אבל רציתי שתדעי. המון אהבה וחיבוקים.

orald

New member

שמחה שסיפרת ומקווה שהכל יסתדר. הראשונה(והיחידה, כי היא היחידה במשפחה שאני בכלל בקשר איתה) שסיפרתי לה הייתה אחותי הגדולה. זה היה לפני כשבע-שמונה שנים, כשהייתי בת 19-20. היא גם היחידה, מאותה סיבה כמו לעיל, שיודעת שאני טראנסית, מאז אפריל של שנה שעברה. אני מניחה שאמא שלי תשמע או שמעה כבר על זה שאני טראנסית, אבל לא ממני, משכנה לשעבר, חטטנית ומגעילה שמנסה להציק לי עכשיו כשהבת שלה עברה להתגורר בבניין שלי ומתחילה לעורר מהומות, כמו שאמא שלה אהבה לעשות בבניין הילדות שלי.

orald

New member
חחח, שכחתי משהו.

אחותי כל הזמן שאלה ונדנדה לי להסתפר אבל אמרתי לה שאני מגדלת שיער. כשהתחלתי עוד לא הייתי באמת בטוחה לגמרי מה אני עושה, עוד לא קיבלתי החלטה באמת והייתי מבולבלת. אחרי שיצאתי אולי היא הבינה למה אני מגדלת שיער.
חושבת שהכי מביך היה לצאת מהארון בפני שכן וחבר שלי, הראשון שהתאהבתי בו ובעצם בגללו הבנתי שאני בי'. חיכיתי עד שהוא היה אמור לעבור דירה תוך כמה ימים, כי רק אז היה לי האומץ ורציתי שידע לפני שהוא עוזב. הוא היה בסדר עם זה...למרות שלא אמרתי לו שאני דלוקה עליו, זה כבר היה הרבה יותר מדי קשה בשבילי לעשות.

CameronLine

New member
גאה בך :}

זה הרבה יותר טוב מאיך שאני סיפרתי להורים שלי. צרחתי את זה עליהם באיזה מריבה בגיל 14-15, כהוכחה מובהקת לכך שהם לא יודעים עליי כלום.

Unrelated

New member
אהההההההההההההההה

כל הכבוד לך על האומץ, והמון המון בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות :)

אוהדאדם

New member
המון בהצלחה

רק עצה קטנטנה: אחרי שיצאתי מהארון בפני ההורים שלי, לא העלינו את הנושא שבע שנים. זה לא היה כיף במיוחד; זה בעיקר נובע מהרצון שלנו לא לפגוע בהם ולתת להם לסגת לארון של ההורים שכל כך הרבה מההורים עושים...

PurpleFilth

New member
תודה לכולןם

בינתיים אמא ענתה גם במייל וגם בטלפון, וניהלנו שיחה די קשה וארוכה, שמרגישה לי הרבה יותר כמו התחלה של דושיח מתמשך ומייסר ופחות כמו אבן שנגולה מליבי. אבל למדתי מזה ה-מ-ו-ן. אני אכתוב גם על זה, יותר מאוחר. אז תודה לכולם שאתם פה וקוראים/ות את השטויות שלי =]

למעלה