מיילס סימון בחולון!!!

HOLONOLE

New member
מיילס סימון בחולון!!!

אנשים , הרגע חזרתי מהאימון ונדהמתי לראות את מיילס סימון שביום ראשון יזכה להיתנקם ברעננה! אני מוכרח לציין שטים גונס שחקן נפלא!!! סקורר אדיר ואתלט מדהים!!! ביום ראשון רעננה חוטפת בראש!!!!! חולונייה!

MegaYellow1

New member
אם זה נכון

אז הפועל חולון עשו עיסקה מצוינת. יש לי תחושה שסיימון יביא את עצמו לידי מימוש בקבוצה כמו חולון. לא הייתי ממהר לקבוע את תוצאת המשחק של חולון מול רעננה, אבל אין ספק שלטווח הארוך זהו חיזוק משמעותי ביותר לחולונים, שוב, בהנחה שהידיעה הזו מדוייקת.

MegaYellow1

New member
אז שיהיה בהצלחה

אני בהחלט בעד הפועל חולון חזקה. זו קבוצה חשובה בכדורסל הישראלי.

roy_ma

New member
בקיצור, מברוק! רק מה, עשה לנו

סדר בבלאגן: מי הזרים והבוסמנים שלכם?

חולוני

New member
תשובה

טים ג`ונס וג`ו ויילי הם הזרים בנתיים רק סימון בוסמן ואמור להגיע עוד בוסמן בקרוב.. וגם רועי אייל מגיע .. יש קבוצה !

roy_ma

New member
ג`ונס לא רכז טבעי, זו בעיה.

בכל מקרה, חובה לארגן סנטר.

leeno

New member
שיהיה לו בהצלחה רק תזכור...

שברעעננה הוא לא הצליח במיוחד... רק קצת פרטים, צעד זה הצליח בזכות ההתערבות של ראש העיר חולון. שיהיה רק בהצלחה.

תירגע, אל תתלהב כל כך מהר

אומנם חולון התחזקה בשני שחקנים שלכאורה נראים טוב. וסיימון עד כמה שידוע הוא טוב מאוד, שלא כל כך הסתדר עם משחקו של דרוקר, אבל בעקרון הוא אמור להיות שחקן טוב, ואפילו טוב מאוד. אבל מכאן ועד לנקמה ברעננה, חכה חבר אל תתלהב יותר מדי, רעננה לא פריירים מושלמים, גם להם עוד יש מה לומר במשחק הזה. בכל מקרה בתקופה הקרובה, ההתמודדות שלכם היא להיכלל בין ה4 ראשונות בבית, ולכאורה בעייתכם המיידית היא חדרה ולא רעננה, כי אחרי הכל רעננה היא קבוצה די חזקה. אחולי מכל הלב, עוד קבוצה טובה בליגה שלנו רק מוסיף כבוד לכדורסל הישראלי, בפרט אחרי שמנור עזב, יש לכם את כל הסיכוים להתחיל לשחק כדורסל, ולא להתעסק בשטויות.

למעלה