מיידן -הופעות בארץ NOT

barlevy

New member
מיידן -הופעות בארץ NOT

מקורות יודעי דבר מסרו לי שלאחרונה נעשו פניות למיידן להופיע בארץ. אך לצערינו אין ללהקה כוונה להופיע פה בעתיד הקרוב.. וחבל..

HelloweeN

New member
אתה יכול לפרט למה הם סירבו?

(לא שזה לא ברור מאליו), והאם הם העלו את זה אי פעם על דעת עצמם?

Fragget

New member
למה הם סירבו?

mazoneli

New member
לפני 10 שנים הם לא סירבו

הם היו פה אומנם עם בלייז ולא ברוס, שזאת נראית לי הסיבה, ההתחלה של ה TOUR של Virtual X הייתה בארץ בשביל להשתפשף עם הסולן החדש, חוצ מזה הם סופר נחמדים וממש קטנים (פחות מ 1.70), בתמונה המצ"ב אני וסטיב מצולמים בBackstage של הסינרמה, בקשתי ממנו מגיני זיעה של IM הוא הלך ואחרי כ 15 דקות חזר וממש התנצל שאין לו מספיק ובמילא הם סתם ולא של IM, סטיב באריס מתנצל..... בפני, אם תרצו יש לי עוד קצת תמונות איתם

נימרודל

New member
כן כן... אוהבים אותנו בעולם.

אולי יש משהו במה שהם אומרים... אבל חוסר הצדק פה הוא די גדול...

MetalliKosta

New member
מבאס לשמוע

השאלה האם זה יש להם איזה "אנטי" נגד המדיניות של ישראל? או שפשוט לא משתלם להם לבוא לפה מבחינה כלכלית ? (כמה כבר קהל יבוא?)

Z L O T T I E

New member
כלכלית לא

כל מטאליסט שמכבד את עצמו יבוא להופעה של מיידן בארץ

Fragget

New member
גם עם הם יבואו..

איפה הם יופיעו? בקיסריה?
או שהם ירימו איזה איצטדיון בפארק הירקון?

הם הופיעו..

הם הופיעו בארץ ב95' לא? הייתי צעיר מדי להאזין להם אז הם גם היו פה בשנוןת ה80 פעמיים או שלוש הם גם צילמו פה קליפ ..במצדה נראה לי ל"MAN ON THE EDGE"

IroN MaideN1

New member
הקליפ

שצולם במצדה הוא man on the edge, בקליפ של lord of the flies יש קטעים מכל מיני הופעות או משו(תקנו אותי אם זה לא מדויק)אז רואים שם גם קצת מישראל.

FireoaK

New member
אבל בקליפ של MAN ON THE EDGE

רואים אותם בתוך חדר חשוך כזה וזהו... ובLORD OF THE FLIES מהתחלה רואים את מצדה ואת ישראל לאורך כל הקליפ...

FireoaK

New member
בעצם

בעל זבוב זה עוד שם לשטן אבל במקרה הזה זה שם של סרט

למעלה