מיידוויקס

dor307

New member
מיידוויקס

Singles 01 Westlife - The Rose 02 Akon feat. Eminem - Smack That 03 Justin Timberlake feat. T.I - My Love 08 Robbie Williams - Lovelight *Climber* Top 20 Christina Aguilera - Hurt *Climber* Snow Patrol feat. Martha Wainwright - Set The Fire To The Third Bar *Climber* Top 40 Maccabees - First Love *New Entry* ====================================================== Albums 01 George Michael 02 Jamiroquai 03 Sugababes Top 20 Tenacious D All Angels The Game Yusuf Andy Abraham Depeche Mode פליז שאקון יעקוף את ווסטליףומה זה שוגאביבס,אפילו GA היו מקום 1.

Upgrade U

New member
מה זאת אומרת "אפילו"??

אם הקידום שהן עשו הן צריכות להגיד תודה שהן בכלל בTOP10. ועל המיקום של הסינגל אני בכלל לא ידבר. . .

dor307

New member
אבל זה לא משנה

הן השוגאביבס וזה הגריטיסט היטס שלהן. אני מאשים את אמליה בזה! הן היו צריכות לקחת הפסקה ישר אחרי שמטויה עזבה

Upgrade U

New member
לא לא ולא!!!

אם הן היו יוצאות מיד אחרי הפרישה של מוטיאה,אז לא היינו מקבלים את RD ו FMH
. אההה וקוראים לה אעמל.

DesertRose7

New member
לא שוב../images/Emo122.gif

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני מקווה שאקון יהיה מקום 1 או אפילו ג'סטין - אבל ווסטלייף צריכים פשוט להפסיק עם זה, זה כבר ה-14!! באמת קצת בושה לשוגהבייבס, למרות שלהן קצת יותר קשה

ofirshai

New member
הלו הלו ../images/Emo46.gif

אין פה שום בושה לשוגביבז, רוב הלהקות מתחילות ככה בtop 10. חוצמזה, לפני שבוע וחצי easy היה מקום 30, כך שהן נתנו חתיכת קפיצה..... ולמה שאמרו פה על ההפסקה אחרי הפרישה של מיוטיה, בחיים חברת התקליטים איילנד לא תעשה את זה, כי הם משקיעים יחסית הרבה כסף בבנות, והם לא סתם יזרקו אלבום בגלל שאחת החברות עזבה....

ofirshai

New member
ודרך אגב,

נכנסתי לאחד מאתרי הדירוגים, וeasy נמצא במקום ה3.....

dor307

New member
עדכון-אקון מקום ראשון

Singles 01 Akon feat. Eminem - Smack That 17k 02 Justin Timberlake feat. T.I - My Love 15k 03 Westlife - The Rose 14.5k 04 Take That - Patience *Download* 11.1k Top 10 09 Robbie Williams - Lovelight *Climber* Top 15 11 Christina Aguilera - Hurt *Climber* Top 20 Little Man Tate - Man I Hate Your Band *New Entry* Snow Patrol feat. Martha Wainwright - Set The Fire To The Third Bar *Climber*

DesertRose7

New member
מזל טוב

למרות שאין סיכוי בכזה שבוע, היה נחמד לראות את טייק דאת מקום 1 מהורדות

למעלה