קודם כל הרשי לי לברכך עם הצטרפותך אלינו
אם אני לא טועה את חדשה, נכון? אז ברוכה הבאה, ואם את לא חדשה, אז בכל מקרה אני שמחה שאת כאן וכעת... תראי, אעשה לך קצת סדר .... אם יש לך מקום בחדר הכביסה אז כדאי לך מכונות נפרדות. תחשבי על זה שמכונת כביסה נוטה להתקלקל יותר בגלל מטבעות שנשכחות בכיסי המכנסיים ושאר חפצים שנתקעים במנוע . מייבש נדיר שהוא מתקלקל (יש לי מייבש 19 שנים והוא התקלקל לי 3 פעמים בגלל השרוול שהוחלף תוך חצי שעה), אז חבל שהמכשיר המשולב יושבת בגלל מכונת הכביסה, נכון? סתם הגיון פשוט. בנוגע למייבשים - כולם כולם כולם עובדים על אותו עקרון ולכן אל תלכי על הכי יקר נהפוך הוא לכי על הכי זול כי דווקא שם לא שווה להשקיע. במכונה את צריכה לחשוב אילו פונקציות את צריכה. האם יש לך הרבה כביסה, כלומר האם את צריכה את המכונה עם 7 או 8 ק"ג או שאת יכולה להסתפק בתוף הרגיל (זה משמעותי מאוד במחיר) מעבר לזה את צריכה את התוכניות הרגילות, חצי מכונה, סחיטה עדינה וכו'... אל תתפתי מהפרסומות של "מכונות העתיד" לכאורה, כי ככל שהמנגנון מסובך יותר כך הצפי לתקלות הוא רב יותר, זו הסיבה שהמכונות של קריסטל של פעם הן הכי טובות, פשוט כי הן הכי פשוטות. אז אם את מבקשת המלצה ממני אז לכי על משהו שעונה על דרישותיך. תחשבי על מהם צרכיך האמיתיים. כמה כביסה יש לך ביום, בשבוע, האם את אוגרת כביסה ואז את מרביצה נאגלות של מכונות כך שאת בעצם מעבידה את המכונה? קחי את כל הפרמטרים האלו ורק אז תחשבי על מכונה . לי היה חשוב שהסחיטה תהיה חזקה כי אני מכבסת הרבה מגבות . יש לי פטיש על מגבות. הילדים מתנגבים לי פעם אחת וזורקים לכביסה ואני כבר לא רבה אתם על זה, אז חשובה לי תוכנית הסחיטה אז הלכתי על מכונה שהסל"דים (סיבובים לדקה) שלה חזקים ומהירים, אבל אם לך זה לא חשוב אז אל תתפתי מהפונקציה הזו, את מבינה? את חייבת להבין מהם צרכיך האמיתיים לפני שאת מוציאה כסף מהארנק , אחרת זה לא יענה על דרישותיך. אז שבי עם עצמך ותראי מה את צריכה ואז נענה לך נקודתית. וברור שזה הפורום הנכון לקבל המלצות ואני מבטיחה לך שתקבלי.
prizman ן-fleka וכל שאר חברי מועצת החכמים לא ישאירו אותך ללא מענה, אני מבטיחה לך. יש פה חבורה של מבינה עניין . אני אישית היום לא עושה שום צעד רכישתי בלעדיהם. ושוב אני שמחה שאת כאן ומקווה לראותך עמנו שוב ושוב.
ארי.