מייבש כביסה

aytapuz

New member
מייבש כביסה

שלום, אנו מעוניינים לקנות מייבש כביסה עם פתח קדמי. א) קיבולת מכונת הכביסה שלנו היא 6 קילו. מה אמורה להיות קיבולת המייבש? גם 6 קילו, או יותר? ב) אילו חברות נחשבות טובות בתחום? תודה!

מחל

New member
יש לי מייבש ויוורפול 7 ק"ג והוא מייבש טוב.

החיסרון שלו שהמוך שלו נמצא בגוף המייבש ולא בדלת, וקשה יותר לנקות את הלכלוך שמצטבר. אני ממליצה לקנות מייבש שהמוך נמצא על הדלת, וגם שיכיל יותר ממכונת הכביסה כדי שיהיה מקום לבגדים להתגלגל בתוכו ולהתייבש מהר יותר מאשר הכול דחוס. בהצלחה.

cbr1100

New member
מייבש כביסה

למכונה של 6 ק"ג כדאי מייבש של 6 או 7 ק"ג. מומלץ בחום לקנות מייבשים עם צינור אויר חיצוני ולא מייבשים עם מיכלי אגירה, בהם בדרך כלל יש חיישני לחות הגורמים לצרות.... ויקרות. כל החברות טובות. כולם (רובם) מגיעים מאותו מקום בעולם (סין וטורקיה). במייבשים ("הרגילים") אין יותר מידי מערכות. מנוע גוף חימום וטיימר. אין צורך בדיגיטאלים למינהם (כולל מכונות כביסה ומקררים) שגם הם מקור לא קטן לבעיות. בשמות המובילים היום בשוק : ווירפול, באוכנכט, קריסטל, AEG.....

maybesure

New member
עוד המלצה

בלי קשר לנפח ומשקל הכביסה: פתח רחב. עשי השוואה בחנויות. לפתח גדול באמת ניתן להכניס גם שמיכת חורף ממולאת אקרילן. לנו יש AEG כבר כמעט 20 שנה, מכני מעולה! פתח הכנסת הכביסה ענק ונוח. הפילטר גדול ובדלת קל ונוח לניקוי. צינור פליטת אדים יוצא החוצה. אם אני לא טועה..נדמה לי כי כל מייבשי הכביסה הם פתח קדמי.

maybesure

New member
תודה

תמיד טוב ללמוד

למעלה