מיט אנד ווין

uribz

New member
מיט אנד ווין

רצינו לחגוג קרוב להרצליה - ענייני תחבורה. שמעתי על מיט אנד ווין - קראתי את הביקורות ולא ידעתי מה להחליט. בהחלט מעורבות - חלק מרוצים חלק ממש לא. התקשרתי להזמין מקומות וכבר בטלפון נתתי רמז שאני עושה את זה ברגשות מעורבים - אמרו: יהיה בסדר. אז רק בשביל הצדק ההיסטורי: ארוחת ערב לשלשה אנשים. שבע שלושים בערב. ביקשנו לא מעשנים - אכן קיבלנו. השירות היה מעולה, גם מהמלצרית המגישה וגם מהצוות שמסביב. האוכל - שתי מנות ראשונות, פילה ושפוד קצבים, קראף יין - טוב מאוד, אכלנו והותרנו. כפי שאתם רואים - שתי מנות לשלושה - גורמה - מספיק בשעות הערב. ויתרנו על קינוחים, פרווה זה לא הקטע שלנו. חנייה נוחה בערב. ביום זה בטח סיפור אחר. מחיר - סביר. אז זהו.

Yo-man

New member
מה זה מחיר סביר?

ואיך היו התוספות לצד הבשר?

uribz

New member
תשובה ליו-מן

שילמנו 350 ש"ח לשלשה אנשים - חוץ מהטיפ. היינו מרוצים - והטיפ היה בהתאם. המחיר כולל קראף של 250 מ"ל יין טוב. המנות הראשונות - קרפצ'ו, טרטר טונה ולחם הבית. החלפנו את התוספת הרגילה - צ'יפס בתפוחי אדמה אפויים, והוספנו בשביל 15 ש"ח ירקות מאודים. כפי שכתבתי - אכלנו והותרנו. חוץ מזה: הייתי בניו- זיילנד - שווה, ואם אתה בסביבה, קפוץ לטסמניה
גם שם הייתי - שווה מאוד

uribz

New member
טזמניה

תלוי מה מחפשים. חיות הבר בניו-זילנד מוגבלות למה שיובא על ידי המתישבים הלבנים לדורותיהם, לפני כן לא היו יונקים למשל. השועלים והפוסומים שהובאו לגידול בשל הפרוות שלהם, ברחו והתפשטו בטבע, ומשמידים את העופות המיוחדים (שרבים מהם בכלל לא יודיעים לעוף), ובכלל כל סיפור הטבע של ניו-זילנד, הוא סיפור הנזק שעשה האדם לסביבה. בטזמניה יש שפע של יונקים, בעיקר ממשפחת בעלי הכיס שקל מאוד לפגוש אותם בטבע, ללא צורך בטרקים מפרכים. יחד עם זאת, הנוף של ניו-זילנד לא נופל (בחלק מהמקרים - אולי עולה) על זה של טזמניה, והאנשים פשוט משגעים - כאלה טובי לב. עד כאן במסגרת פורום מסעדות. אם יש לך שאלות נוספות - אנא פני אלי במייל מחוץ למסגרת פורום זה - תודה וסליחה.

למעלה