מיטת תינוק למסירה שתי מיטות תינוק במצב טוב בכפר סבא
D Digi Lista New member 24/3/07 #6 הספרים לילדים עוד נמצאים?... על איזה ספרים(בשני התחומים,גם למבוגרים) מדובר?... אם נשארו כמה לפחות לילדים אשמח להעבירם לבית ספר בו אני עושה שירות לאומי.
הספרים לילדים עוד נמצאים?... על איזה ספרים(בשני התחומים,גם למבוגרים) מדובר?... אם נשארו כמה לפחות לילדים אשמח להעבירם לבית ספר בו אני עושה שירות לאומי.
מ מאמינה בו New member 24/3/07 #8 אין ספרים על אוטיזם ספרי קריאה ומעט ספרי שירים לילדים ספרי קריאה נראה לי עד גיל 5-6 עדיין מחכים לבית חם
אין ספרים על אוטיזם ספרי קריאה ומעט ספרי שירים לילדים ספרי קריאה נראה לי עד גיל 5-6 עדיין מחכים לבית חם
D Digi Lista New member 24/3/07 #9 אני אשמח לספרי הילדים../images/Emo13.gif איזה ספרי קריאה למבוגרים?
מ מאמינה בו New member 25/3/07 #10 אין לי כח לפרט האיסוף מכפר מלל הוד השרון הדברים כולם ישארו עד יום שני ואם לא יאספו יועברו לויצו המקומי
אין לי כח לפרט האיסוף מכפר מלל הוד השרון הדברים כולם ישארו עד יום שני ואם לא יאספו יועברו לויצו המקומי
מ מאמינה בו New member 25/3/07 #12 הבהרה הרבה פנו לגבי המיטות נתתי לכולם טל מי שיגיע ראשון יזכה מישהו מעוניין בספרים? בבגדים?
מ מאמינה בו New member 25/3/07 #14 רק אם יש אפשרות שיאספו עד מחר חייבת להוציא את הכל עד מחר למעשה הכל עדיין פנוי