מיטת תינוק לתאומים

שירה801

New member
מיטת תינוק לתאומים

רציתי להתייעץ- האם אפשרי לוותר על שלב העריסות מיד לאחר הלידה ולהשכיב את שני התאומים (מגיל 0) במיטת תינוק אחת? שמעתי על נשים שעשו זאת, זה לא מסוכן מדי?
אני אמנם עוד רחוקה משם (רק בשבוע 21) אבל מעבירים לי מיטת תינוק וחשבתי אולי להתשתמש בה כבר מההתחלה..

fialka3

New member
מסוכן זה לא

כי הם לא זזים הרבה מהתחלה. אבל לא בטוחה שזה נוח, כי אם אחד מתעורר הוא יעיר את השני. אם יש לך מספיק מקום לשתי מיטות הייתי קונה עוד אחד וזהו וזה היה פותר את כל הבעיות לשנים.
נגיד, אני קניתי שתי עריסות גדולות יותר שמתיאמות עד גיל שנה. ומה אעשה אחר כך, לא יודעת. כי לקנות מיטות תינוק לא כזה שווה כבר, ומיטות מעבר טיפה מוקדם.

זה לא מסוכן
אבל את צריכה לקחת בחשבון שאם תיכננת להשתמש בבייבי סנס - אז הוא לא אפקטיבי כשאת משכיבה שני תינוקות במיטה אחת.
הכל אופן, כפתרון זמני זה בסדר גמור, ויהיה לשניהם מספיק מקום במיטה, אבל לאורך זמן תהיי חייבת לקנות מיטה נוספת כי זה יתחיל להיות להם צפוף ברגע שיתחילו לזוז יותר.

אבטליה

New member
אני שמתי את שניהם בהתחלה באותה מיטת תינוק, כל אחד בפינה אחרת

וכשעברו כמה חודשים וראיתי שמתחיל להיות צפוף, אז העברתי כל אחד למיטה. לא השתמשתי בכלל בעריסה..

ומה אומרות אח"כ

כרגע שלי באותה עריסה מרגישה שכבר עוד מעט יהיה להם צפוף מה אורות הלאה, לול גדול או לקנות שניים?

אני בעד 2 מיטות
לול נראה גדול בהתחלה, אבל לאורך זמן הוא לא מספיק גדול אפילו לא בשביל אחד, ובוודאי שלא בשביל שניים.

2 מיטות תינוק נכנסות בחדר...
גם בחדרים קטנים..
זה לא משאיר מקום להרבה דברים אחרים, אבל המיטות נכנסות.

למעלה