מיטת "ריש" לילדים

eran1901

New member
תודה. מקווה שלא גרמתי ליותר מדי סבל וייסורים

matzil

New member
נהניתי לקרוא, למדתי שאפשר סין וגרז באמצעות ראוטר.

Pilon

New member
ממש יפה, כל בכבוד

אני שמח שלא התפשרת על המחברים ויצרת משהו יציב וחזק.

yulevi

New member
זיו

הערה קטנה,המרווחים למזרון גדולים
במיטה הבאה לכשתבנה ממליץ לצמצם מרווחים

Arazi11

New member
גם אני חושב ככה, אך בדקתי את הרווחים במיטה הזוגית שלי

ושם זה בסדר, אבל אפשר לשים דיקט דק כמו של מאחורי ארון .... זה יפתור הכל, לא שיש בעיה עכשיו.

yuvaleitan

New member
פרוייקט נהדר!

תכנון, עיצוב, איכות בניה, גימור (מנסיון, צלם הרבה עכשיו, כי תוך שנה זה לא ייראה ככה...)
לגבי הרווחים של הסלאטים, זה לגמרי תלוי במזרון - מזרון גומאויר בינוני-קשה, עובי 14 וצפונה - לא תהיה בעיה. מזרון רך, 12 ודרומה, תהיה בעיה (לא יורגש בהתחלה, אבל עם הזמן בהחלט). לא הייתי ממליץ להניח דיקט או מזונית או כל לוח מלא, כי זה מחמיץ את הנקודה של סלאטים - איוורור המזרון. אלא אם אתם נוהגים להפוך מזרון פעם בשבוע-שבועיים. יש לך שם בהחלט מספיק רווח להוספת קורה שלמה או אפילו מוצרת בין כל שניים קיימים. לא חייב לקנות במיוחד, גם לא חייב במיידי - כשייפול לך משהו ליד.
בזמנו גיסי רצה כמעט זרק מיטת פוטון זוגית {זו היתה הפעם הראשונה שהיתה כמעט אלימות במשפחה...
}. חומר הגלם שימש אותי לבניית שלוש מיטות לילדיי + ספסל + מדפים + שרפרפים לגן של הבכור + עוד כל מיני (זה היה לפני כמעט 9 שנים). שתי הקורות המרכזיות 5*20*210 עוד מחכות לשימוש נאות. רק בדיעבד בדקתי כמה כסף היה עולה לי לקנות מן המוכן, ודי נדהמתי...
מילא הכסף - הכיף בעשיה, הסיפוק בזה שהילדים ישנים במיטות שאתה בנית במו ידיך - לזה אין תחליף! ייש כח!

Arazi11

New member
מזרן או מזרון 14 עובי ספוג כחול 190*90

זה הכי גדול שמצאתי.
&nbsp

yuvaleitan

New member
או שאני הוזה, או שתפוז שוב משתולל

לא כתבתי תגובה?
בכל אופן - זה נראה לי קצת גבולי. אם אני זוכר נכון, כחול הוא די קשה (זה טוב, אגב).
חכה שיהיו לך שאריות מפרוייקט אחר, מיטה שתמצא ברחוב, חבר שיפרק משהו. לא דחוף, אבל כדאי. זה גם פוגע במזרון עצמו, כי הוא נשען על שטח קטן יחסית, ועם הזמן זה יורגש.

תגובה

בכל פעם שאני קורא את נושאי החברים, שיתוף ביצירה, התלבטויות שונות והדרך של הפתרון לבד או בעזרת חברי האתר, אני נפעם מחדש, באמת חבורה נהדרת.
תהליכי העבודה שאתה מתאר המפורטים והמלווים ע"י תמונות וכן על האפשרות של פרוק המיטות והרכבתן מחדש הוא יפה ופרקטי.
אני לא יודע אם חסכת הרבה כסף בזה שיצרת במו ידיך ולא קנית מוכן, אבל האדגר וסיומו הנפלא, מגיע לך "שאפו"

למעלה