מיטת קומתיים - בעד ונגד?

צוקי, גם אני חוששת ממיטת קומותיים.

למה לקחת סיכון? לא מזמן בפורום "להות הורים" ילד נפל מהמיטה העליונה ושבר את האגן.... אני בטוחה שתדעי איך "לשנות את דעתם" ולבחור את המיטה הבטיחותית יותר.

לבנה123

New member
סורי חומד. אבל זה נכון.

אני באמת הייתי נמנעת מזה. והולכת על ה-ר.

אני הייתי הולכת על ה L

לא כל כך גבוה, מאפשר להם לראות אחד את השני ומשאיר מרחב נשימה בחדרון קטן. אני קצת מצטערת על שלא סידרנו את החדרים כך ששלושת הילדים ישנו בחדר אחד. שיר לפעמים מתלוננת שהיא לא יכולה לישון לבד ושמחה אם מרשים לה לישון על מזרן בחדר של נעם ועדי. מצד שני, היא נורא רצתה חדר של בנות וכעת היא חולמת על מיטת אפיריון (או מיטת פריון, כמו שהיא אומרת) אז לא ברור לי איך זה משתלב בחדר אחד עם עוד שתי מיטות.

anguly

New member
מיטת פריון:-../images/Emo6.gifP

מצחיקונת ונעה גם מאד רוצה חדר שינה משותף לשלושתן, וחדר משחקים, זה ווקא מאד מובן לי הרצון לא להיות לבד, למרות שאני בטוחה שתוך כמה שנים זה יעבור לה.

אז נניח שנסדר להם חדר משותף

אז נוותר על מיטת האפיריון? אנחנו חשבנו לבנות לה אחת כזאת ובטח זה יגרום לה להיות מאושרת ביותר. נראה לי שהיא צריכה שתי מיטות. אחת בחדר הסגול שלה, עם אפיריון, פיות ווילונות רכים ומשתפכים ועוד אחת בחדר של האחים שלה, לימים בהן היא מרגישה בודדה.

anguly

New member
זה נשמע כמו הפתרון האולטימטיבי../images/Emo13.gif

אם הוא אפשרי זה אחלה!

מ י כ

New member
שכחתי לציין שאני ישנתי כמה שנים במיטת קומותיי

לא זכור לי שאהבתי אותה במיוחד,הגימיק של הסולם נשחק מהר מאוד,ואחי היה חוטף לי את הסולם הרבה פעמים בשביל להרגיז... מצד שני לקפוץ במיטות לא היה ניתן,ואם בובה נפלה לי הייתי צריכה לרדת בסולם להביא אותה-כנ"ל כמובן לגבי פיפי ומים... התלהבנו הרבה בהתחלה,אבל אני זוכרת יותר בברור שפרקו אותה ושמחתי...

anguly

New member
נעה מפנטזת על מיטת קומותיים

היא כל המן אומרת שזה מה שהיא רוצה. בעצמל'ה אגב יש את הדגם שהראת רק שבנוסף לסולם יש גם מגלשה לרדת - כשהיינו שם לפני כמה ודשים היא לא יכלה להפרד מהמיטה הזו - העניין שזה נראית לי מיטה לטווח קצר מאד ובעצמל'ה המחירים הם לא למיטה לשנתיים - הם די יקרים. התמונה משגעת - הם מקסימים ביחד
ואני בהחלט בעד מיטת הL היא נראית לי מאד נוחה וגם הרבה פחות מסוכנת.

אנחנו מכירים את הדגם עם המגלשה

הילדים נהנו לגלוש בו, אבל אפילו להם זה לא נראה פרקטי... לעומת זאת, לחברה טובה שלהם יש כזה והיא מאוד נהנית ממנו. (ואם כבר מדברים על הדגם עם המגלשה - חנה, תסתכלי על זה. אולי זו פשרה במקום מיטת ה"פריון" של שיר). דוקא בעצמלה המחירים הרבה יותר זולים מכל המקומות האחרים שראיתי. זו אמנם לא היה מיטה לשנתיים, אבל למשהו כמו 6-7 שנים, עד שנפריד ביניהם שוב.

צריך לשאול את פי הנסיכה

אבל בכל מקרה לעשות מיטת פריון אמיתית זה לא סיפור גדול - זה רק לעשות את עמודי המיטה גבוהים, להוסיף קורות דקות מלמעלה, לצבוע בלבן או ורוד ולתלות את הוילונות מבד דקיק. המעצבים כבר עובדים על זה
. והנה דוגמא למיטת אפיריון פשוטה (שורה שניה, תמונה שמאלית ביותר)

אפרת12

New member
נראה לי שאני הוזה

המחירים פה הם הרבה יותר זולים משהיו אצלם כשחיפשתי מיטה לסיון. חבל שאין לי פה את הקישור לגלמור (יש איפשהו בפורום נשים אחרי לידה), ששם יש מיטה מקסימה עם בית למעלה - וכל הקומפלקס עולה בסביבות 8000 ש"ח...

יש להם גם את המחירים האלה

אבל אם את לוקחת מיטה "פשוטה" כמו זאת - המחיר הוא בערך מחצית... (תוסיפי עלות מזרן, מעקה וארגז מצעים).

המחירים זאת עבודה בעיניים

אנחנו רצינו את המיטת ר במחיר 1500 כמו שכתוב. כשבאנו לקנות הוסיפו את כל התוספות ההכרחיות (מזרון מעקה סולם) המחיר הסופי 3660! זה לא זול.

אפרת12

New member
זה פחות או יותר מה שהיה אצלנו...

מיטה פשוטה, שאחרי ההשלמות הגיעה למשהו כמו 3000 ש"ח

למעלה