מיטת קומתיים - בעד ונגד?

אפרת12

New member
אמת. רק שזה לא צריך להקפיץ את מחיר המיטה

לפי 1.5 מהמחיר המוצהר...

לפי האתר שלהם -

המזרנים במחירים שבין 200 ל-800 ש"ח, בערך... את יכולה לבחור מזרן זול ואז המחיר לא קופץ כל כך.

מעיןבר

New member
מסבב רציני שעשיתי עם חמותי

לפני כחודשיים חיפשנו רהיטים עבור גיסי וגיסתי ולא התרשמתי שהמחירים של עצמלה שונים עד כדי כך ממחירי השוק. יש מוצר אחד או שניים זולים אבל כל היר - תואם את מה שקורה בחנויות האחרונות.

לנו יש

וכולם מאוד מאוד מרוצים. מבחינת מקום - מאוד התלבטנו לגבי L או קומותיים. בסוף בחרנו קומותיים (ואבא בנה לפי תמונה שאני נתתי לו....) החדר לא גדול ורציתי שיתפוס כמה שפחות מקום וזה סידור נהדר. בן ישן למעלה ומאוד מרוצה. מיקה נמצאת למטה וזה ממש סידר לה את ענין השינה כי היא קמה הרבה פחות בלילה... טוב בגיל 3 אני יכולה לצפות ממנה שלא תציק לי כבר נכון? אני אולי אצרף תמונה מהמיטה בהמשך..... לנו זה מאוד נח. מה גם שכמובן הגודל הוא של מיטת יחיד רגילה.

גילית44

New member
../images/Emo207.gif מיטת נוער - מזרן מהספוג הכחול

קנינו לאחרונה מיטת נועם שהיתה במבצע והמזרן - "מיוחד" עשוי מחומר שנקרא הספוג הכחול. בעיה: נועם פיתחה אלרגיה בזמן האחרון, ולדעתי המיטה אשמה - כנראה המזרן מכיל משהו בעייתי. שאלה: מי מכיר את הספוג הכחול? האם זה עשוי מחומרים בעייתיים? האם סביר בכלל אלרגיה למזרן? (אולי זה משהו אחר שפספסתי, כי במקביל למעבר למיטה החדשה, הגן עבר למקום החדש, אז אולי זה משהו אלרגני בגן...) ולשאלה הכי חשובה - מה עכשיו? האם יש מצב ללכת לחנות ולנסות להחליף את המזרן (הגיוני לי שזה מקרה אבוד)? אם לא, נקנה חדש, רק איך לדעת שהחדש לא יעשה אף הוא בעיות?... עיצותיכם

נטעטע

New member
אולי לברר למה היא אלרגית

לפני שקונים מזרן חדש, ואז לבדוק ממה הוא עשוי ושאין בו את החומרים הבעייתיים.

מיכל @

New member
לנו יש מיטת קומותיים כבר קרוב לחצי שנה

מאילוצי מקום. היינו צריכים לארגן חדר לאיל, ולילדים הגדולים נשאר חדר אחד לחלוק בו את המיטות והצעצועים (ממש טרגדיה, לא?
) מלכתחילה צפינו את הבעיה הזאת וכשקנינו את המיטות כשהם היו בני 3, קנינו מיטת קומותיים שיכולה גם להיות שתי מיטות נפרדות לגמרי (לא כאלה שאחת נכנסת מתחת לשניה ואז בד"כ הנמוכה פחות איכותית). את המיטות קנינו בחנות מקומית, אבל יש אותן גם באתר של עצמלה. הן עלו המון.
כשערמנו את המיטות אחת על השניה הילדים היו בני 5 בערך. מראש הוחלט שיובל ישן במיטה העליונה כי עומר מסתובב המון מתוך שינה ועדין ישן עם מעקה (אחרי שלפני יותר משנה שכנעתי אותו לנסות לילה אחד בלי מעקה והוא נפל מהמיטה ומאז לא מוכן לנסות). בכל מקרה, המיטה שלמעלה מאוד בטיחותית ואני לא חושבת שאפילו עומר היה מצליח ליפול ממנה. מהלילה הראשון לא היו בעיות, לא בעליה ולא בירידה, גם באמצע הלילה לפיפי וכו'. אני לא כ"כ אהבתי שנגזל מיובל המרחב האישי שלו בחדר, כי מיטה משמשת בד"כ ליותר משינה. אז אחרי שהרכבנו את המיטות קנינו שני פופים של מילגה, אחד לכל ילד, והם יכולים להתפרקד עליהם ולשחק עליהם. מלבד הצפיפות שזה יוצר, זה דבר נהדר.

איריS

New member
אמנן לא שייכת לפורום, אבל הנושא

הנ"ל מאודמעניין אותי לאחרונה, אז אני פשוט חייבת להתערב. השאלה שמטרידה אותי כרגע היא: אייך הילדון יורד בסולם באמצע הלילה לPP, כאשר הוא לגמרי לא יציב, אפילו דיי ישן עדיין. האם זה לא מסוכן?

טילי2

New member
מסיבות בטיחות ולמנוע מריבות מי למעלה ומי למטה

קניננו שתי מיטות עם מיטה נשלפת ומגיורת מצעים מתוצרת גבעת ברנר. המיטות עשויות עץ בוק בצבע טבעי, הראש והמגירות צבועים הצבע ביץ כפי שהלקוח מזמין. אנחנו לקחנו אחת ירוקה ואחת כחולה. המיטות איכותיות מאוד, יותר זולות מעצמלה והן מאוד קלסיות. יש להם חנות מפעל במישור האדומים.

גם את הבעיה הזו אין לי -

הם כבר סיכמו שיונתן למעלה ותמרה למטה, ושניהם מאוד שמחים מהסידור הזה.

מיכל @

New member
אני יכולה להגיד רק על הילד שלי

שיורד מדי פעם בלילה, והוא מאלה שמסטולים לחלוטין בלילה ולא יודעים מה קורה סביבם, ועד היום לא היתה שום בעיה.

מיכל @

New member
המון!!!

קודם כל, כשכועסים או בוכים הם רצים לפופים ושוכבים עליהם להירגע. זו הסיבה העיקרית שהיה לי חשוב לקנות אותם. שיהיה לכל אחד מקום זמין שהוא שלו. חוץ מזה יש תחרויות קפיצה לרוחק (תחרויות קפיצה מהמיטה העליונה מוגרו ביד קשה
), השתוללויות או סתם רביצה מול הטלוויזיה. הם גוררים את הפופים בכל הבית. זה נפלא!

אצלינו משתמשים בפופ של מילגה (כרית יוגי אם

רוצים לדייק בשם..) כבר מגיל שנה - מתחילת הליכה בעצם. קיבלנו כמתנת פסח "לא שווה" - שהתגלתה כמתנה נהדרת !

למעלה