מיטת נוער....

lulalo

New member
זה כן מתאים

אני לא יכולה לצרף כאן תמונות, אבל יש לי תמונה של המיטה שאת רוצה עם האוהל הזה.

yulink

New member
לנו יש

בת 2.8 וסגרנו את שני הצדדים, קנינו 2 מעקים כי המיטה לא שעונה על הקיר, בעייני זה נהדר, נוח לה ונעים לה, לגבי מזרון לא יודעת להגיד לך היה לנו כבר מזרון באורך המלא שאנחנו מקפלים את הצדדים שלו, כך שכשנחליט לפתוח את הצדדים כבר יהיה מזרון מתאים ואגב - אין אותו בלבן אני חושבת, אני צבעתי אותו ויצא נהדר מאוד מאוד מרוצה

tiger mom

New member
אנחנו שמנו מעקה על המיטת תינוק

מיטות של השנים האחרונות (אני יודעת על אילו של שילב) אפשר לשים מעקה במקום צד אחד של המיטה. המעקה עלה לנו 200 ש"ח והוא מתאים לחלוטין למיטה (אותו צבע אותה צורה). במקום לקנות מיטת מעבר ואח"כ מיטה גדולה יותר, אנחנו משתמשים בזה. הילדה בת קצת פחות מ-3, די גבוהה לגילה (1מטר) ועדיים ישנה בה.

Shukilida

New member
לנו יש - מאוד מרוצים

שדרגנו אותה קצת - הדבקתי עליה חיות עץ שקניתי, צבענו בלכה והתקנו מעקה. הגדול בן ארבע ישן בה כבר שנתיים. סגרנו אותה על מטר וחצי, אז לדעתי יספיק לפחות לעוד שנתיים (ואח"כ אחיו הצעיר ישתמש בה).

עכשיו הזמנו מעצמלה

אבל הזמנו דרך מכירה פומבית באינטרנט אז שילמנו "רק" 2690 ש"ח (כולל המשלוח). חיסכון של לפחות 500 ש"ח. באסה שמקבלים את המיטה תוך כמעט חודשיים ובינתיים הוא ישן בלול (כי המהיטה הוא כבר הצליח לרדת)

../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif משטח המיטה ומזרון

שבת שלום, אני בעיקר קוראת את כולן ולא כ"כ משתתפת, אבל הבית שלכם חם ותומך וכייף להיות בו. צריכה את עזרתכן לגבי פן אחר של התייעצות לגבי מיטת ילדים: - המשטח של המיטה עליו שמים את המזרון - מה יותר טוב שיהיה: לייסטים (ואז יש אוורור של המזרון) או פלטה שלמה (ואז יש סכנה להזעת המזרון וליצירת עובש)? מה יותר מחזיק מעמד? חסרונות, יתרונות... - לאיזה מזרון שידרגתן? של איזו חברה? איזה סוג? כולם מוכרים עם הספוג הכחול, אבל האם זה טוב? ביתי בת שנתיים וחודשיים ואני בהחלט חושבת לשדרג... כ"כ הרבה מידע וכל מוכר מושך לצד שלו שכבר ממש הצליחו לבלבל אותי... אין חכם כבעל ניסיון, אז הייתי שמחה לשמוע את דעתכן ונסיונכן... אלפי תודות והמשך סופ"ש קסום, ליאת

לאף אחת אין תובנות?

אני בטוחה שאתן יכולות לתרום לי מנסיונכן... בבקשה... שבוע טוב, ליאת

yulink

New member
כמו שכתבתי למעלה

אנחנו קנינו את הדגם הנאמר באיקאה, כי היא אהבה אותו, כי הוא נראה לי פרקטי מאוד (3 מצבים) מזרון היה לנו לפני, מזרון סנדוויץ' הכי פשוט שיש (שהיה זוגי וחתכנו אותו שיתאים למיטה שלה) ממליצה בחום

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif מנסה לענות

לא מזמן החלפנו למיטת מעבר,אצלנו זה עם לייסטים,לי המליצו בגלל עניין האיוורור. לגביי מזרון ,קניתי מזרון קפיצים,לא יודעת של איזה חברה שמתאים למיטת המעבר,טיפה יותר גדול ממזרון של מיטת תינוק. יכולה רק לתת עצה אחת:תבדקי שמעקה של המיטה ארוך מספיק ומכסה לפחות חצי מיטה. אם יש לך מקום לקנות מיטת נוער ולא מיטת מעבר. בהצלחה.

מנצל"שת - מיטת נוער בסגנון אחר

אני רוצה להעביר את איתי למיטה של "גדולים" אבל לא רוצה להשקיע סכום גדול, כי אנחנו גרים בדירה שכורה קטנה, ובתהליכי בניית בית (אמנם ייקח עוד שנה-שנתיים, אבל בכל זאת...). מישהי כתבה כאן פעם שקנתה בסיס פוטון ומזרן אורתופדי בגודל מתאים, ריפדה מסביב בכריות ויצרה פינה מקסימה לילד. אני מאוד רוצה לעשות משהו דומה. מישהי עשתה משהו בסגנון, או מכירה? ואם כן - איפה משיגים, איך עושים וכו'

למעלה