מיטת טיפולים

my view

New member
מיטת טיפולים

שלום איפה אפשר לקנות מיטת טיפולים??? בתודה מראש.

avorly

New member
my view, ברוך הבא בצל פורומינו

אני משוכנעת שתקבל עוד מסרים.

0 אור 0

New member
אשמח לקבל גם כן מסרים

אני בדיוק בודקת רכישה של כמה מיטות מטרה: מיטה טובה וזולה (לתחילת הדרך) - מתקפלת, קלה ככל האפשר - שאפשר להסתובב אתה לטיפולים. הבנתי שיש מעץ די קלה ויש מאלומיניום מכמה יצרנים. אמשח לקבל המלצות.

shiri240

New member
תגובה

המיטות מאלומיניום או מפלדה הן מעולות. אני לא מכירה את המיטות מעץ כך שאני לא יכולה להגיד לך אם הן טובות או לא,אבל שמעתי ממישהי בלימודים שיש לה מיטה מעץ שהיא משתמשת בה די הרבה זמן, היא לומדת עכשיו רפלקסולוג בכיר ולא שמעתי ממנה תלונות לגבי המיטה מעץ. אתה יכול לשאול בכל מיני סוכנויות ותעשה השוואת מחירים. אומנם המיטות פלדה הן כבדות ויחסית קצת יקרות, אבל הן איכותיות מאוד ונשמרות לאורך זמן.תבדוק אפילו אם אתה יכול לקנות יד שנייה ממישהו כי זה יהיה לך יותר זול ,אבל אני ממליצה לקנות מיטה מפלדה/אלומיניום חדשה, כי מיטות יד שנייה לא יציבות וחזקות כמו מיטות חדשות שקונים מסוכנות. לילה טוב. שירי.

0 אור 0

New member
חיפשתי משהו יותר ממוקד

קודם כל אני בת. ויש לי כמה הצעות מחיר מכמה חברות, אבל אני מכירה רק את המיטות של אחד מהן, ומחפשת אנשים שמכירים ומשתמשים בפירמות כדי להגיד אם מומלץ או לא. המיטות שאני מכירה הן מפלדה ובקושי אני מצליחה להזיז אותן ממקום למקום - כך שאני לא ממליצה עליהן למי שהולך להסתובב עם המיטה למטופלים הביתה.

shiri240

New member
מיטות

הבנתי אותך. לי פשוט אין מיטה, אז אני לא מכירה פירמות, אני פשוט יודעת שמיטות מפלדה, למרות שהן כבדות, הן הכי טובות. חברה מהלימודים קנתה מיטה כזו. נכון שזה לא מומלץ למי שלוקח איתו את המיטות לבית המטופלים כי הן מאוד כבדות אז עדיף שמטופלים יבואו אלייך הביתה אם את קונה מיטה כזו ואת יכולה להסביר להם שאת לא יכולה להגיע אליהם בגלל שאת לא יכולה לסחוב איתך את המיטה. תאמיני לי שהם יבינו אותך.מצטערת שאין באפשרותי לעזור לך יותר מזה. שירי.

csh018

New member
המיטה שלי

הי אור יש תגובה מדוייקת של אורלי לגבי בחירת מיטה. מנסיוני אני עובד עם מיטה קלה משנת 95, פעם הייתי מסתובב קצת. והיא מאד נוחה ותקינה כמו חדשה למרות ששכבו עליה בצינעה הרבה מטופלים. כדי לא לעשות פירסום אשלח לך במסר את שם החברה. שלומי

avorly

New member
0 אור 0 ,

המחירים בשוק היום די דומים, השינוי יכול להיות בצורת התשלום וכמות התשלומים. אם את צריכה להסתובב עם המיטה, אני ממליצה בחום על מיטת אלומיניום מתקפלת ורחבה. היא יחסית קלה, אם 12-15 ק"ג נחשב קל............... אני אישית עבדתי עם מיטה כזו לא מעט שנים. בכל מקרה- בפורום בלוחות תוכלי לראות גם מיטות יד שניה.

0 אור 0

New member
אני יודעת המחירים דומים אבל

אני לא בטוחה שהאיכויות דומות. מנסה למצוא מהן החברות שמומלץ לקנות מהן כי המיטה אכן איכותית. אגב, בינתיים לא קיבלתי שום מסר עם שם של חברה ...

למעלה