מיטל? הכל בסדר?

"רק" נפגעי חרדה

לא סובלת את הביטוי הזה. גם פגיעת חרדה היא פגיעה קשה, לעיתים לכל החיים. (לא ביקורת עליך, אלא על התקשורת)

ברבי28

New member
בתור אשת פיקוד העורף לשעבר

מומחית במיוחד בתופעות PTSD יודעת בדיוק על מה מדובר, ומעבירה עליהם ביקורת בדיוק כמוך

meytall0

New member
אנחנו בסדר עד כמה שאפשר..

הטילים נוחתים סביבנו, בין 250 מ' עד לקצת פחות מק"מ- הטיל האחרון. אבל לחיות עם הפחד הזה של לפחד להיכנס לשירותים או להתקלח שמא תהיה אזעקה פתאום, וכמעט לא לישון בלילה מהפחד שלא להתעורר מהאזעקה.. אוף. אמתי כבר נהיה מומחה, הוא סופר את הבומים יותר טוב ממני.. בלילות הוא נרדם אחרי 2, כי ממש קשה לו להירדם. אבל הוא "מתרגל" ומרשה לעצמו להתרחק ממני אל רחבי הבית. תודה רבה על הדאגה. אגב, מירי- "ביחד ננצח1" יצאה מב"ש והתרחקה קצת מטווח הטילים. היא מוסרת לכולן חיבוקים ונשיקות, ומוסרת שהיא ללא אינטרנט. מקווה להמשך יום שקט, בכל אזור הדרום מיטל

נאשא

New member
תודה שעדכנת

גם לגבייך וגם לגבי מירי. האם אין לך משפחה בבני ברק? או שזה רק דמיון שלי?

meytall0

New member
יש בב"ב, בי-ם והכי חשוב- באילת..

אבל עדיין לא עוזבים את אשדוד. מקווים שלא נצטרך. תודה על הדאגה. מיטל

נאשא

New member
לפני כמה ימים

הם היו במקום בטוח מאד מקווה שהם עדיין שם.

פלגיה

New member
אני פגשתי אותה

לרגע וחצי. היא נמצאת אצל קרובי משפחה, ואין לה חיבור לאינטרנט.

meytall0

New member
אכן בכלל לא רגוע כאן.

וממש ניסים גלויים באשדוד, עם כל הפגיעות הישירות בבתים. לגבי טינקרבל, היא בטח אצל הוריה או אצל חמיה וחמותה. מתחילת השבוע היא לא ענתה בבית והנייד לא זמין. מחר אשיג מס' טלפון של חמיה וחמותה ואעדכן. אבל אני רגועה שהם רחוק מהבית. שיהיה לילה שקט, וכולי תפילות על החיילים. מיטל

עדיקים

Active member
דרומיות יקרות../images/Emo201.gif

מצטערת שרק עכשיו מגיבה לא הייתי בפורום בימים האחרונים. מחזקת את ידכן בימים הקשים שעוברים עליכן. תחזיקו מעמד ליבי אתכם.

למעלה