מיטות מעבר - שאלה

מיטות מעבר - שאלה

מישהי כאן יכולה להסביר לי כיצד אני לא מצליחה למכור שתי מיטות מעבר מהממות ונראות חדשות, כולל מזרנים וכולל מצעים ב-600 ₪. נראה לי מוזר. כל מיטה עלתה לי 800 ₪ ולא מבינה מדוע לא מצליחה למכור. עזרה ותובנות בבקשה.

אשרז4

New member
אני חושבת שזה עניין של זמן

תפרסמי זמן ממשוך , תקפיצי הודעות ובסוף תמכרי

רק שאלה- עולה חדש 800 שח ואת מבקשת 600?
יתכן ואנשים מעדיפים להוסיף עוד 200 שח ולקנות חדש.

אם דחוף לך למכור תנסי להוריד מעט במחיר

אשרז4

New member
אהה זה משהו אחר. תנסי לפרסם כל אחת בנפרד

לא כולם צרכים שתי מיטות זהות.

כי המיטות שלך יפות מדי

סתם, אני צוחקת, אבל זו בערך הכוונה שלי.
מי שתקציבו מוגבל, ומחפש מיטת מעבר, יכול למצוא דגם פשוט בהרבה פחות.
ראיתי ממש לאחרונה, שמוכרים בחנויות מיטות מעבר (דגם פשוט) במבצע ב- 199 ש"ח.
אז מי שתקציבו מוגבל - יחפש משהו פשוט.
ומי שיכול להרשות לעצמו - כנראה כבר יקנה משהו חדש.
כנראה שאם תמתיני בסבלנות, יגיע זה שחיפש מיטות בדיוק כאלה, ואת תהיי בדיוק ההזדמנות שהוא חיפש לקנות אותן במחיר אטרקטיבי.

כי המיטות משומשות, נכון? רק "נראות" חדשות

ולקחת *הרבה* יותר מ-50% על משהו משומש, נראה לי קצת מוגזם (ובטח לא רק לי, לכן לא קנו ממך עד כה).

naamamil

New member
היא לוקחת 600 וזה עלה לה 1600..

אם הבנתי נכון, וזה עוד כולל מצעים וכו.
דווקא נשמע לי שווה אבל אני לא צריכה...

אני הבנתי ש-600 על כל מיטה (קשה למכור שתיים

לאותו אדם), אבל יתכן וטעיתי בהבנתי אותה

בכל מקרה- אני, למשל, בכלל לא השתמשתי במיטות מעבר, כך שמבחינתי מדובר במשהו מיותר בכל מקרה.. (ומכיוון שגם כאלה שמשתמשים עושים זאת לשנים ספורות בד"כ, לא משקיעים בזה הרבה כסף).

לדעתי היא התכוונה ש

600 זה המחיר עבור 2 מיטות יחד כולל הכל, ו800 זה עלות של כל מיטה בנפרד כשהייתה חדשה.
לדעתי 300 למיטה זה לא יקר יחסית למה ששילמת עבור המיטה כחדשה, פשוט בימינו ב 300 שח אפשר למצוא גם חדש, אולי פחות מהמם, ומכיוון שמיטת מעבר היא דבר די זמני, כשמה היא מעבר, לא כולם מתרכזים ביפה ומהמם.
לדעתי תמשיכי לפרסם, בסוף תראה אותם מישהי שאוהבת את הסגנון...ומבינה את ההשקעה

לדעתי גם עניין של תזמון

צריכה לחכות שמישהי שיש לה שתי בנות- בגיל המתאים שעוברים למיטת מעבר ושמוכנה או מחפשת יד שניה (בעלי לדוגמא בחיים לא יסכים לקנות יד שניה- גם לא לקחת מאחרים... כולל משפחה- אבל זו שריטה שלו)

כך שסבלנות- בכל מקרה נסי למכור לא רק בפורום, גם ביד שניה או בפורומים אחרים

mitmit11

New member
כי מיטת מעבר חדשה עולה 300 ש"ח

ולרוב האנשים יש מזרון ממיטת התינוק... את מנסה למכור את שתיהן יחד? כי זה גם מקשה. נסי כל אחת בנפרד ואולי יהיה יותר ביקוש.

nifkin

New member
אני חיפשתי מיטות יד שניה לבנים לאחרונה

לא רציתי להשקיע וראיתי שיש את הדגמים הפשוטים יותר החל מ150 שקלים בחניות כמו מוצצים ודר בייבי (לא כולל מזרון אבל אפשר להשתמש במזרון של מיטת התינוק)
לבסוף קניתי שתי מיטות יד שניה מדליקות הסגנון של המיטות שלך אבל עם עיצובים של פו הדוב ושילמתי 300 שח עבור שתיהן (150 שקל לאחת).

אח"כ עוד הוספתי כסף וקניתי מעקה בטחות.
מה שאני מנסה להגיד שמי שהתקציב שלו מוגבל ינסה למצוא את הדיל הזול ביותר, ולצערך שלך למרות שהורדת המון במחיר הוא לא כזה.
אם תעשי חיפוש מהיר באינטרנט תוכלי למצוא מיטה כזו חדשה ב400 שח ללא מזרון לדוגמא http://www.kidshop.co.il/--7/מיטת-מעבר-דיסני/מיטת-מעבר.html

sefia

New member
עונה לך בכנות

כי רכשתי לאחרונה מיטות מעבר וגם ראיתי את המודעה שלך לפני שרכשתי:

1. המיטות שלך "נישתיות מדי". לי למשל יש בן ובת אז הורוד והנסיכות לא מתאים לי לשניהם. הבת רצתה ורוד ויכלה להנות מהמיטה אילולא כמה דברים אחרים שהפריעו לי (בהמשך)

2. חיפשתי מיטה עם מעקה ורצוי לכל אורך המיטה.

3. החדר שלנו לבן והצבעים הם בשטיח ובאביזרים אז לא התאים לי הגוון + הייתי נאלצת לחפש מיטה דומה לבן שלי וזה תיק

4. המחיר. רכשתי 2 מיטות כמו בתמונה ב199 ש"ח למיטה, חדש ממוצצים. ואם לא הייתי כל כך איטית יכלתי לרכוש את אותה המיטה בחופש פסח ב149 ש"ח כי היה מבצע...

הגרה21

New member
אני תמיד צריכה לחכות

שקודם את תקני ורק אח"כ לקנות. את מוצאת תמיד את הדברים המושלמים
המעקה שיחוק, המחיר היסטרי שאין מילים והמיטה נראית נהדר
את זוכרת ששאלת אותי על המיטות שקניתי אם אני לא פוחדת שהם יפלו מהם. אז זהו שאחד מהם צונח כמו קרש למטה. למדנו לרפד לו עם כריות הוא נופל אפילו לא מתעורר ואנחנו מחזירים אותו. לא קורה הרבה, אבל קורה.
ולשואלת השאלה: לי יש שני בנים אז זה בכלל לא רלבנטי.

sefia

New member
אני פשוט פרוייקטורית באופי שלי

לא יכולה אחרת, בטח כשזה נוגע לילדים... כל דבר זה עבודת מחקר וזה בא לי די בקלות אז אני נהנית מזה.

תודה על המחמאות
זה מעקה ששמים משני צידי המיטה ובשלב הראשוני אפשר לשים אותו בקו ישר לכל אורך צד אחד של המיטה. איך שראיתי את זה (מזמן) ידעתי שזה מה שאני צריכה בשבילם כי ראיתי בבתים של אחרים מיטוות מעבר ולידן כל מיני קומבינות "להחרשת" הנפילות.... כמו פופים, מזרן פעילות, כסא קטן מוצמד למיטה בלילה ועוד...

מעבר לזה מיטה אחת עדיין באריזה כי הבן שלי לא רצה לעבור למיטת מעבר. הוא מעדיף עדיין להשאר במיטת התינוק שלו.. לכי תביני
האמת נוח לי ככה (חוץ מזה שהוא נהיה כבד ולהוציא אותו בבוקר זה כבד לי) הוא שובב מאד וברור לי שהוא ירד חופשי מהמיטה בניגוד לאחותו.

kookadoo

New member
מצטרפת להגרה

אין לי ספק שברגע שנצטרך נלך על המיטה הזו (פעם ראשונה שראיתי מיטה עם המעקה הזה היתה אצלך, ולנוכח סיפורים ששמעתי בסביבתי על נפילות ממיטות מעבר היה ברור לי שאותה אני קונה).
ונראה לי הכי הגיוני שכל ילד יבחר לישון אחרת. 2 ילדים 2 צרכים שונים...

sefia

New member
איפה קונים סולם למיטה לילדים?

אני יודעת שזו שאלה מוזרה
הבן שלי מאד אוהב סולמות ולטפס
אני מחפשת סולם שאוכל להשעין ויתפס על מיטת התינוק שלו (קבוע או נייד)
ושהוא יוכל לטפס עליו למיטה.

מישהי ראתה/שמעה או עולה לה רעיון יצירתי איפה אני יכולה להשיג דבר כזה?

למעלה