מיטופיה

האבק

New member
כמובן!

אתה מוזמן להיכנס לאתר הכנס של מיתופיה ולהסתכל בתוכניה ולראות את הפעילויות שלנו: www.Mythopia.org בגדול יש לנו שתי הרצאות וחידון (עם פרסים!). חוץ מזה תהיה סימנייה ממש יפה (שנמכרה גם בעולמות) של ששאו"ק בדוכן הקהילות.

mariats

New member
;_;

יש לי קורס פסיכומטרי באותו היום..אבל אני שוקלת ברצינות להבריז ממפגש אחד בשביל מיתופיה..

mariats

New member
אתה לא אמור לשכנע

אותי להבריז מלימודים >__> אם אני מקבלת ציון גרוע אני האשים אותך X:

האבק

New member
אני יכול לחיות עם זה

העיקר תגיעי

rsmb1

New member
../images/Emo8.gif

אל תדאג, הצבא כבר הראה שאפשר להתחמק מעונשים שלו בחופש שעבר.

לא יודע איפה אתה משרת...

אבל אצלנו במעוז הג'ובניקים אשר מול המצודה האדירה בת שלושת המגדלים, אפשר לדחות או להחליף שמירה אם מבקשים מראש. בלי קשר, אני זוכר שהשמירה הראשונה שלי היתה יום לפני ההרצאה של ב"אייקון" 2006 והעברתי את כל השמירה בללמוד בע"פ...

deathstar

New member
אני משרת בצריפין (בסיס 108)

ואני עובד כרגע על להחליף את השמירה שלי (מעוד סיבות מלבד מיתופיה). הבעיה היא שמשום מה לרוב האנשים אצלנו יש פחד בלתי מוסבר מלהחליף שמירות עם אנשים.

R o t e m O p

New member
החח 108. האוכל הכי טוב שאכלתי אי פעם בצה"ל :)

חבל שזו הייתה חוויה חד-פעמית...

Moiraine

New member
מתי הקורס שלך?

בטח זה לא על כל היום וחוץ מזה באמת שווה להבריז בשביל מיתופיה.

אני מעביר את אחת ההרצאות ../images/Emo13.gif

אני מרצה על הפוליטיקה וההיסטוריה של הממלכות בווסטרוז תוך התמקדות בתולדות בית טארגאריין והיחסים בינו לבין הבתים האחרים, תוך השוואות להיסטוריה שלנו. את ההרצאה השניה (או למעשה הראשונה, היא תהיה קודם) מעביר טל כץ הידוע כאן בפורום כ"לגוטל", והוא ירצה על המלחמה באחרים. נוסף על כך יהיה חידון נשוא פרסים, ובשעה 20:00 תהיה הקרנת בכורה של הסרט "חומריו הבהירים" שהוא אמנם לא קשור לשא"ק אבל אודי ואני מופיעים בו ונשמח לראות את כולכם גם שם

אני כל כך שם! :)

למעשה, אני באה לשתיהן, לחידון, וכמובן גם ל"חומריו הבהירים". סידרתי לעצמי סדר-יום שלם. לצערי, בגלל השעה של "חומריו הבהירים" אני נאלצת לוותר על חידון הקווידיץ' (כך שלאנשים שם יש מזל
). בקיצור, יהיה שווה! אנשים, תבואו!

האבק

New member
לא תפסידי הרבה...

חוץ מזה, במקום זה את יכולה ללכת לחידון הארי פוטר / טולקין

למעלה