אתה מוזמן להיכנס לאתר הכנס של מיתופיה ולהסתכל בתוכניה ולראות את הפעילויות שלנו: www.Mythopia.org בגדול יש לנו שתי הרצאות וחידון (עם פרסים!). חוץ מזה תהיה סימנייה ממש יפה (שנמכרה גם בעולמות) של ששאו"ק בדוכן הקהילות.
אבל אצלנו במעוז הג'ובניקים אשר מול המצודה האדירה בת שלושת המגדלים, אפשר לדחות או להחליף שמירה אם מבקשים מראש. בלי קשר, אני זוכר שהשמירה הראשונה שלי היתה יום לפני ההרצאה של ב"אייקון" 2006 והעברתי את כל השמירה בללמוד בע"פ...
אני מרצה על הפוליטיקה וההיסטוריה של הממלכות בווסטרוז תוך התמקדות בתולדות בית טארגאריין והיחסים בינו לבין הבתים האחרים, תוך השוואות להיסטוריה שלנו. את ההרצאה השניה (או למעשה הראשונה, היא תהיה קודם) מעביר טל כץ הידוע כאן בפורום כ"לגוטל", והוא ירצה על המלחמה באחרים. נוסף על כך יהיה חידון נשוא פרסים, ובשעה 20:00 תהיה הקרנת בכורה של הסרט "חומריו הבהירים" שהוא אמנם לא קשור לשא"ק אבל אודי ואני מופיעים בו ונשמח לראות את כולכם גם שם
למעשה, אני באה לשתיהן, לחידון, וכמובן גם ל"חומריו הבהירים". סידרתי לעצמי סדר-יום שלם. לצערי, בגלל השעה של "חומריו הבהירים" אני נאלצת לוותר על חידון הקווידיץ' (כך שלאנשים שם יש מזל