מיטווחים

BoSco

New member
מוזר אצלנו ירינו 16 פעם בשנה....

כנראה נפלתם על מדריך לא משהו כי היה גם פעם שירו 32

Weird Eyal

New member
לנו היו כל חודשיים

יורים 12 במצב כריעה ו12 במצב עמידה לפעמים במקום כריעה היה שכיבה הרבה פעמים היו מטווחים בלי אור בכלל..... אתם רואים את המטרות ואז מכבים את האור

מתנדב

New member
Weird Eyal, כל חודשיים מטווח?

אפילו ביח"מ לא עושים כל חודשיים.

Weird Eyal

New member
לא היו מוציאים את כולם כל חודשיים

היו אצלינו 120 מתנדבים והיו עוד שניי בסיסים בשכונה עם איזה 100 מתנדבים כל אחד אז כל חודשיים היו לוקחים איזה 15 מתנדבים מכל מניי בסיסים בשכונה... אחרת אנשים לא היו עושים מטווחים אף פעם..... אני הייתי שם שנתיים כמעט יצא לי 4 מטווחים...... אבל בעיקר בגלל שאני הייתי דיי אחראי על כל העניין של הנשק בבסיס שלנו

שלום30

New member
בזמני היו נותנים לנו רק 9 כדורים

3 שכיבה 3 כריעה 3 עמידה והמחמירים נתנו 10 כדורים 5 בעמידה ו 5 בשכיבה היה איסור על ירי בכריעה, בגלל התנוחה הלא יציבה. כאמור זה היה בעבר הרחוק שהייתי בגיל 17

תיקראו לי חנ"ש אבל..........

בזמני הייתי עושה כל שבוע מטווח-הייתי מורעל על הנשק הזה וגם כיום

Weird Eyal

New member
איכסה נשק!!!

אני מאז בכלל נהייתי פציפיסט..... מגעיל אותי המקל מטאטא הזה

Elicoz17

New member
כל חודש - חודשיים מטווח

8 כדורים סה"כ 4 עמידה 4 כריעה.

תראו............

זה לפי התקציבים שיש לאק"מ- מבחינת חימוש- חוצמיזה מי שבאמת אוהב כלי נשק כמוני יריתי כמה פעמים מתי שלא היו אנשים יריתי בברטה 022 ביריחו 9 מ"ל- אתם מרגים שהבדל של ההדף של האקדח אם הקוטר הקטן לקוטר הגדול חוצמיזה יריחו זה האקדח הכי אמין לפי דעתי שבקושי יש לו מעצורים ותקלות אני גם מתנדב במטווח ירי בראשון אז ככה יוצא לי להיום שם פעם בחודש חודשיים ככה- מביא לי תרמילים מענינים וחדישים. היה פעם אחד שירה מרוב שהכדור היה ישן ומרוב האבק שרפה היה שחוק וישן הקליע נפל-בלי לפגוע בחומת המפגע. היינו עושים נסויים בכדורים- ירינו בקרבין במטווח(לא משטרתי)- בבקבוק מלא מים (הכוונה-הבקבוקים הגדולים של המכונות שתיה) היה לו כוח חדירה חבל על הזמן-לאומת זאת ירינו בפחית מלאה קולה בכדור- אולפוינט-סילברטיפ (כדורים מתפצלים) שהכוח חדירה שלהם חבל על הזמןהפחית נעלה מהעופק התפוצצה לאללה-קחו בקשבון שזה פוגע בבן אדם איזה נזק זה עושה לו אומרים שהכדורים האלו לא חוקיים -תאמינו לי זה חוקי חבל על הזמן הוציאו פול כדורים כאלו המשך יום נעים ושבת שלום רועי

ofirgaon

New member
אצלנו

יש כל כמה חודשים מטווח, יורים 7 כדורים בעמידה.

ofirgaon תבין

כפי שהסברתי לך לכל אחד יש לו תהקצאהשלו לתחמושת והזמן כמה שמפקד מטווח נותך לך לרות קח את זה בחשבון יום נעים רועי

למעלה