מיטה קבועה..

ר ת מ י

New member
מיטה קבועה..

כבר למעלה מחודש מאז שהוצאתי את כלוב ההטסה, של הכלבה שלי.. כרגע אני מתלבטת האם לקנות לה מיטה קבועה.. מבלי לפחד שייצר ההרס שלה יחזור.. שהיתה גורה היא הרסה את המיטה שקניתי לה ולכן אני חוששת להשקיע כסף במיטה שתוך כמה שבועות תהרס.. היום היא ישנה ברחבי הדירה (חוץ מחדש השינה שלי) ונראה שנוח לה כך.. האם בכלל כלב זקוק למיטה קבועה או שזה צורך שלנו שתיהיה לו פינה משלו.. ?? אגב היא תיהיה בת שנה שבוע הבא.. מה אתה חושבים???

goolo123

New member
לקנות מיטה...זה חשוב .המקום שלו בבית..

ניתן לקנות "אמבטיה" מפלסטיק ובפנים לרפד במצעים ישנים/שמיכות וכך הנזק לא יהיה גדול מדי....

כל כלב

צריך את הפינה שלו:) לקנות מיטה-מומלץ

דונינה

New member
היא גודלת ויצר ההרסנות הולך ופוחת

כדאי שיהיה לה מקום משלה גם אם זה שמיכת פוך ישנה מצופה בציפה כדי לכבס מידי פעם , כלב זקוק לפינה משלו , זה לא רק צורך שלנו , שיהיה לה יום הולדת שמח

drora121

New member
אם הגודל לא מפריע לך, חבל שהכלבה תאבד

את המקום שהיא נקשרה אליו ושהפך לה למאורה. במקום להוציא את כלוב ההטסה, פשוט תוציאי את הדלת, שימי בבויידם לימים שאולי כן תזדקקי לשער, כמו בימי החורף (רעמים), אזור פורים (קפצונים, נפצים), יום העצמאות (זיקוקי די-נור), תקופות שידועות שכלבים נעשים חסרי מנוח ומחפשים מאורה להתחבא בה. ובין לבין, היא תוכל להתכרבל בתוך כלוב ההטסה הפתוח שלה, שישמש לה כאזור האינטימי שלה שאליו היא כל כך רגילה. גם עצם השארות כלוב ההטסה, יש לו השפעה מרגיעה על הכלבה מכוח ההמשכיות של התהליך שהיא עברה. בחורף תמיד תוכלי לרפד את רצפת הכלוב בשמיכה דקה מקופלת.

Ultra marine

New member
את יכולה לחפש אצל חברים/שכנים

כריות של ספות ופשוט לעטוף את זה במצעים. תראי איך הוא מתמודד עם זה ולפי זה תחליטי מה את עושה הלאה. אצלי זה יצא משוגע לגמרי. כשאמצתי את קנט קיבלתי כרית של משהו כמו 60x60 ס"מ שזה יחסית גדול פשוט לא לדני ענק... אח"כ השתדרגתי שוב מ"תרומה" לכרית יותר גדולה (בערך 90x60) משם השתדרגנו למזרון קפיצים ליחיד (190x80) לא נראה לי שהפריע לו שהחלפתי לו את המזרונים. היה לו נוח ונעים על כולם. מה גם שהמצעים נשארו אותם מצעים.. אז תתחילי ב"קטן" (=זול) ותראי לאן את זורמת. (להמחשה אם יש לך סבלנות וזמן את יכולה לראות את הסרטון שבקישור גם יספר לך קצת על קנט המדהים שלי וגם תוכלי לראות את השינויים במיטות)

למעלה