מיטה מתחת לחלון

talik

New member
מיטה מתחת לחלון

שלום, לפי מה שידוע לי אסור לשים מיטה מתחת לחלון. הבעיה היא, שאני עובר לדירה שבה יש שני חלונות, והמיטה חייבת להיות צמודה לאחד הקירות האלה... הבנתי שאפשר לשים וילון בשביל לתקן את זה? ומה בדיוק הסיבה שאסור לשים מיטה מתחת לחלון? תודה! טל.

talik

New member
נתונים נוספים, שיכולים לעזור...

מדובר בחדר שהכניסה אליו היא ממסדרון, אל הפינה הימנית של החדר (אני לא זוכר אם זה המשך ישיר מהמשקוף או שיש מעט קיר ליד הדלת מימין...). לצד הדלת משמאל יש "שקע" שבו נמצא ארון גדול (שעדיין יש בו רווח למעלה לתקרה). המיטה נמצאת מול הארון, כלומר מול הדלת, כשהחלון הגדול יותר נמצא מעליו. חלון קטן יותר (לא בהרבה) נמצא בקיר השמאלי.

את מתארת בדיוק את החדר שלי!!!

talik

New member
שרטוט על הפנים?? מה אני שואל?

אני חושב שהשאלה היתה די ברורה, ורשמתי אותה בתחילת השרשור. אין לי אפשרות להזיז את המיטה משום שהיא גדולה, ולכן שאלתי האם לשים וילון, ומה הסיבה לכך שאסור לישון עם מיטה מתחת לחלון. תודה.

וילון עוזר ...אבל לא משנה את המצב

באופן משמעותי.אם אתה ישן מתחת לחלון, תלה וילון. לא הייתי אומרת ש"אסור" לישון אלא יותר...לא מומלץ. יש לכך סיבות אנרגטיןת/מיסטיות/אובייקטיביות שחלק מן מדברות על תחושת הבטחון שאנו אמורים לחוש, בזמן שינה וחלק על דברים אחרים... אני לא כל כך משמתמשת באיסורים גורפים מאחר וכבר ראיתי כמה "אסור" שעבדו מאוד יפה...אז...אני תמיד מתבססת על המצב הקיים והצורך לשנות, אם בכלל ולא על מה שאומרים... מכן נובע חוסר הבהירות לגבי השאלה שלך כי...היא מתבססת על מה שאומרים ולא על המצב שלך. עכשיו אני מקווה שזה יותר ברור לך.

למעלה