מיטה מזמינה שפע

מיטה מזמינה שפע

שלום לך אביבה. פורום מעניין. אמנם למדתי פעם את יסודות הפנג שווי אבל כנראה לא מספיק בשביל לסדר את הבית בדיוק על פיו וגם לא הכל מו..שלם.אבל כן מושלם כאשר אני מסתכל נכון. ולענין- יש לי שתי שאלות.. 1.חדר השינה שלי נמצא בכיוון דרום-מערב שזה בפינה השמאלית באלכסון מדלת הכניסה. אני מבין שזה פינת השפע..האם טוב שמיטה נמצאת כאן לאדם רווק ולא בזוגיות? אוכל לומר שיש לי המון חלומות בלילה שמספרים לי דברים. 2.רוצה לפתח קריירה בדבר הטוב לי ביותר ועדין לא נעול על כיוון. המטבח ממול לכניסה.האם טוב מטבח ממול דלת כניסה מבחינה זו? תודה רבה.

בוקר טוב

אהבתי את מה שאמרת על הסתכלות. לגבי שאלה 1. הכיוונים שציינת נלקחו עם מצפן?(יש לי הרגשה שאתה מערבב שתי אסכולות...וסליחה מראש אם לא אבל...כדאי להיות ברורים). מה רוצה האדם הרווק שמיטתו נמצאת במיקום זה? רוצה זוגיות? לא רוצה? רוצה פרסום/בריאות/שפע/והמון חברים? לא רוצה? מה רצית לומר על החלומות? איך זה מתקשר לכאן? לגבי שאלה 2. אולי כדאי קודם לתפוס כיוון? בגדול בכללי ובלי להכנס כלל למצב הספציפי שלך, מטבח מול כניסה יגרום ל...השמנה. בקיצור, שאלותיך לא ממוקדות, כמו גם מצבך, אני מניחה, וזה בסדר. ממליצה לך לקרא את מאמרי הפורום, גם את אלה שלכאורה אינם "מתאימים" למצבך...יעלו הרבה רעיונות לשיפור, אני מניחה.. יום יפה לך

הכיוונים ממוצפנים וכיווני לא ברור

אבל.. בכל זאת אני ממוקד בשנה האחרונה יותר. אחזור על השאלות, כי לא נראה שאחכה שנים למצבי שישתפר. 1.הייתי רוצה זוגיות אבל לא חשוב לי בשביל שלמות בחיי ואושר. זאת אומרת מסתדר גם בלי. למען האמת הייתי רוצה פרסום ואפילו להיות מוכר( ומי לא..ששמו יינשא למרחקים ויתקשרו אליו אנשים שיזמינו אותו לעבודה רק מפני ששמעו עליו שהוא טוב במה שהוא עושה). הייתי רוצה לנסוע למקומות אחרים לצרכי עבודה וגם לחוץ לארץ וזה עפ"י הזמנה וצורך של האדם. לא רוצה המון חברים אבל כמה לדבר איתם לפעמים ולהתארח ולארח ולשמוח איתם ולהרגיש טוב שמתראים. התכוונתי לחלומות בכך שהם מביאים לי חזיונות ותשובות לנושאים שבהם אני עוסק. לפעמים רעיונות ולפעמים תמיכה. 2. אני רחוק מלהיות שמן ונלחם דווקא בלא לרזות מדי שלא אראה כאילו אני רעב ללחם. המקרר ממול לדלת הכניסה וכן הכיור והשיש. אנסה לקרוא כמה מאמרים מהפורום. שבת שלום ומבורך!

לא ראיתי שאלות במה שכתבת וגם

אתה צריך לבחור במה להתמקד... משפט כזה: "הייתי רוצה זוגיות אבל לא חשוב לי בשביל שלמות בחיי ואושר" לא מניע זוגיות ואולי באמת לא צריך אבל... אתה צריך לבחור ולהצהיר על כוונותיך כדי שמשהו יתחיל לקרות.ואולי זה לא הזמן עדיין. לא כל אחד רוצה ששמו יתנשא למרחקים. נסיעות למרחקים זו נישה בפני עצמה בפאנג שוי. כמה זמן אתה בדירה זו? כמה זמן אתה מתכוון להישאר/לא להשאר בה?

למעלה