מיטה זוגית? או לא

nonana

New member
מיטה זוגית? או לא

אני אמא לשלושה אחת בת חמש ותאומים בני שנתיים הגדולה שלי מצטרפת אלינו כל לילה מאז שהיא בת שנתיים וחצי עכשיו גם הבן בן השנתיים מצטרף. העיניין הוא ששניהם רבים מי יישן צמוד אלי וכאשר אני בעצם רוצה להיות קצת לבד עם בעלי ובסופו של דבר הם תופסים לנו את רוב המיטה עד שאחד מאיתנו נשבר ועובר מיטה. מה לעשות? אני ובעלי ניסינו כמעט הכל בכדי שהגדולה תשאר במיטתה אבל ללא הצלחה. מעבר לזה הגדולה מצד אחד רוצה להיות עם התאומים ביחד אבל מצד שני היא לא תמיד מוכנה שיכנסו אליה לחדר וישחקו לה במשחקים במיוחד שבאות אליה חברות. אך כל ערב ישנו סיפור של ציטוט "זה לא פייר לך יש את אבא והתאומים ביחד ורק אני לבד" מה לעשות?

לאה_מ

New member
אולי תציעי לתאומים, שיסכימו לארח

אותה בחדרם מדי פעם (אפילו על מזרון על הרצפה). כך היא לא תהיה לבד, הם יהיו "המארחים" וזה תמיד נותן תחושה טובה, ואת ובעלך תקבלו שוב מיטה זוגית. חוץ מזה אני מציעה לך לקרוא את הדיון שמתנהל פה במקביל בעניין המיטה המשפחתית.

anat30g

New member
תאומים

הייתי מציעה לך לשאול גם בפורום להורים לתאומים... אולי להורים אחרים לתאומים יש תשובות בשבילך... התאומים שלי עדיין כלואים במיטת תינוק ולא יכולים להגיע למיטה הזוגית... שלפעמים נכבשת על ידי השנים הגדולים שלי (8, 6) שזורקים בדרך כלל את בעלי לשטיח
ענת

michal@gal

Active member
מנהל
מובן שהגדולה מרגישה לבד

אצלי בבית שתי הבנות הגדולות באותו חדר, ולבן הקטן יש חדר נפרד. כשהבן הגיע לגיל שנתיים הוא דרש לעבור לישון עם הבנות, ומאז כבר מספר חודשים שהוא ישן על מזרון בחדרן. מאז שהוא ישן איתן הוא ישן יותר טוב, ואני כבר לא מבלה שעות בחדרו באמצע הלילה. האופציה שהוא ישן איתנו היא בלתי אפשרית כי הוא בועט ומסתובב ואני ובן זוגי לא מצליחים לישון. רק כשבן זוגי איננו בבית הבן ישן איתי.

nonana

New member
מיטה משפחתית תודה על העצות

אולי באמת זהו הפתרון משום שאתמול בלילה כולם ישנו איתי ובעלי ישן בחדר של הגדולה- מחוסר מקום. אנסה היום

למעלה