מיטה ומשרד בבית

זהב 21

New member
מיטה ומשרד בבית

שלום. לפי החישוב שלי, מס' הקואה שלי הוא 4. אני עובדת ממשרד בבית, שממוקם בצפון. הכניסה למשרד היא דרך דלת שנמצאת בדרום-מערב. האם צריך לעשות איזשהו שינוי באזור "המשרד" השנה ? להפעיל מפל מים או לא ? ולמרות שפרנסה היא מאוד חשובה... הזוגיות חשובה יותר. חדר השינה שלי נמצא בפינה הצפון-מזרחית, והראש מיטה במזרח, אבל אין זוגיות כבר הרבה זמן... מה לעשות בחדר השינה ???

זהב 21

New member
ועוד פרט חשוב אולי ?

בין החלק של "המשרד" לחדר השינה - אין דלת סגורה, אלא וילון ופרגוד. האם זה מספיק כדי להפריד את 2 התחומים ? יש לי בסה"כ 2 חדרים בדירה...אז אין הרבה אפשרויות תמרון... ועוד משהו - המכשירים החשמליים במשרד(פקס', מחשב, טלפון, מכונת צילום) נמצאים בפינה הצפון-מזרחית של פינת ה"משרד", האם זה בסדר ? צמוד לפינת "המשרד" (צפון, צפון-מזרח), יש חדר שירותים ואמבטיה שממוקם בצפון-מערב. שמתי קריסטל לפני הכניסה לשרותים מעל לדלת.. מה עוד אפשר לעשות כדי לקדם את הפרנסה ?

הפרדה עם וילון ופרגוד היא הפרדה

שעוצמתה קטנה יותר מדלת. בעצם דלת היא זו המפרידה, פרגוד ווילון זה כאילו... ראי, אני מבינה שיש לך מרחב מצומצם ואת עושה כמיטב יכולתך...וזה כבר טוב. אז קודם כל טוב שאת משתדלת ורוצה לשפר, עכשיו, אימרי לי מה הכי הכי את רוצה לשפר בשלב זה?

זהב

מספר קואה, מיקום בצפון וכניסה לבית אינם מספיקים כדי לתת לך תשובה האם יש צורך בשינוי...מה המצב? איך היתה/היו השנים שהיו? היית רוצה לשות? יש צורך? האם היית רוצה לשפר זוגיות? את לבד? יש לך זוגיות והיא לא נעימה? אני לא מבינה, את צריכה להסביר יותר.... את רוצה לגעת בזוגיות או במשרד?

למעלה